Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 88
  1. #1
    'Victoria Concordia Crescit'
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,307
    zatarra will become famous soon enough
    My Mood
    Angelic
    Post Thanks / Like

    Player Yang Merosakkan Persembahan Arsenal

    Aku start support arsenal sejak 2002, waktu tu permainan arsenal mmg cun melecun, player2 yg ada mmg main sebagai satu team, jrg buat mistake. Time tu aku mmg respek habis ngan wenger dan jugak player2 arsenal yg ada waktu tu. Setiap player yg ada waktu tu aku dpt rasakan kepentingan dia as part of the team. tp tu suma crita lama..

    Tp, klu tngkkan gem arsenal skrg ni, beauty of football yg ada kat arsenal dlu dh hampir hilang, dh jarang sngt dpt tengok arsenal dpt beraksi dengan cantik. aku sngt susah nak salahkan wenger, sbb bg aku, wenger la arkitek beauty of football dlm arsenal. Bila aku amati, aku rs yg merosakkan persembahan arsenal ni adalah player2 arsenal sendri... Player2 ni bg aku mmg patut disingkirkan dr arsenal sbb cara permainan mereka bukan shj merosakkan permainan arsenal, malah menyusahkan pemain2 yg lain..


    1. Emmanuel Adebayor - aku tak nafikan dia mmg bnyk skor season lepas, tp cara jaringan dia bg aku tak buktikan ape2 pun, sbb gol2 dia tu aku rskan biase2 je ataupun mmg sepatutnya gol. Control ball mamat ni mmg sngt lemah, skil pun kurang dan jarang ada kat posisi yg dia sepatutnya ada. Adebayor mmg tak layak utk bertindak sebagai striker utama arsenal. (Player ni patut dijual ada peluang, takkpun letak kat bench je)

    2. Emmanuel Eboue - Setiap kali aku tngk mamat ni beraksi mesti darah menyirap je, kecuali waktu mula2 dia main as fullback dlu. Skill takde, tp berangan nk mengelecek org, suka main sorg2, takde semangat berpasukan langsung, tamak nk mampus. Bila terlepas bola sebab gelecek bnyk sngt buat muka toya, suka diving plak tu, ni yg buat aku hangin kat mamat ni. Cara permainan dia mmg sngt2 menyusahkan teammate yg lain. (Patut dijual dengan segera, die ni akibat barah dalam arsenal :14

    3. Abou Diaby - aku smpi ke hari ni masih konpius lagi dgn posisi mamat ni, tak tau dia main posisi ape sebenarnye, winger ke, centre mid ke, left mid ke, attacking ke.. ntah la, langsung tak menyumbang ape2 bila main kat arsenal, setiap kali main aku rs posisi die mcm mati je, tak kreatif langsung, taktau ape die nk buat bila org passing bola kat die, last2 kene tackle bile cube larikan bola, defensive pun kurang, skill tu ade, tp kene gilap lebih skit la, lagi satu mamat ni pun dh lame kat arsenal, klu smpi ke hr ni tak ble menyerlah jugak, mmg patut di jual la.. (Klu tak menjadi mmg patut di jual je, takpun letak kat reserve team je)


    p/s: aku bukan racist, tp sume player2 yg pilih utk di rejek ni geng2 niger.. :19:
    PAMM 120x600

  2. #2
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    bukan wenger ke yang rosakkan arsenal
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  3. #3
    Pelesit AM
    Guest
    Quote Originally Posted by alarmist View Post
    bukan wenger ke yang rosakkan arsenal

    :21:

  4. #4
    syabel
    Guest
    Quote Originally Posted by zatarra View Post
    Aku start support arsenal sejak 2002, waktu tu permainan arsenal mmg cun melecun, player2 yg ada mmg main sebagai satu team, jrg buat mistake. Time tu aku mmg respek habis ngan wenger dan jugak player2 arsenal yg ada waktu tu. Setiap player yg ada waktu tu aku dpt rasakan kepentingan dia as part of the team. tp tu suma crita lama..

    Tp, klu tngkkan gem arsenal skrg ni, beauty of football yg ada kat arsenal dlu dh hampir hilang, dh jarang sngt dpt tengok arsenal dpt beraksi dengan cantik. aku sngt susah nak salahkan wenger, sbb bg aku, wenger la arkitek beauty of football dlm arsenal. Bila aku amati, aku rs yg merosakkan persembahan arsenal ni adalah player2 arsenal sendri... Player2 ni bg aku mmg patut disingkirkan dr arsenal sbb cara permainan mereka bukan shj merosakkan permainan arsenal, malah menyusahkan pemain2 yg lain..


    1. Emmanuel Adebayor - aku tak nafikan dia mmg bnyk skor season lepas, tp cara jaringan dia bg aku tak buktikan ape2 pun, sbb gol2 dia tu aku rskan biase2 je ataupun mmg sepatutnya gol. Control ball mamat ni mmg sngt lemah, skil pun kurang dan jarang ada kat posisi yg dia sepatutnya ada. Adebayor mmg tak layak utk bertindak sebagai striker utama arsenal. (Player ni patut dijual ada peluang, takkpun letak kat bench je)

    2. Emmanuel Eboue - Setiap kali aku tngk mamat ni beraksi mesti darah menyirap je, kecuali waktu mula2 dia main as fullback dlu. Skill takde, tp berangan nk mengelecek org, suka main sorg2, takde semangat berpasukan langsung, tamak nk mampus. Bila terlepas bola sebab gelecek bnyk sngt buat muka toya, suka diving plak tu, ni yg buat aku hangin kat mamat ni. Cara permainan dia mmg sngt2 menyusahkan teammate yg lain. (Patut dijual dengan segera, die ni akibat barah dalam arsenal :14

    3. Abou Diaby - aku smpi ke hari ni masih konpius lagi dgn posisi mamat ni, tak tau dia main posisi ape sebenarnye, winger ke, centre mid ke, left mid ke, attacking ke.. ntah la, langsung tak menyumbang ape2 bila main kat arsenal, setiap kali main aku rs posisi die mcm mati je, tak kreatif langsung, taktau ape die nk buat bila org passing bola kat die, last2 kene tackle bile cube larikan bola, defensive pun kurang, skill tu ade, tp kene gilap lebih skit la, lagi satu mamat ni pun dh lame kat arsenal, klu smpi ke hr ni tak ble menyerlah jugak, mmg patut di jual la.. (Klu tak menjadi mmg patut di jual je, takpun letak kat reserve team je)


    p/s: aku bukan racist, tp sume player2 yg pilih utk di rejek ni geng2 niger.. :19:
    jual jekk..membazir biarkan lama:19:

  5. #5
    'Victoria Concordia Crescit'
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,307
    zatarra will become famous soon enough
    My Mood
    Angelic
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by syabel View Post
    jual jekk..membazir biarkan lama:19:
    mmg dh lame aku mengharap wenger jual je player2 ni, tp tak menjadi, hr tu ade gk dngr bunyi yg man u nk beli adebayor, tp tak jd plak, rugi btul la.. huhu.. :19:

  6. #6
    'Victoria Concordia Crescit'
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,307
    zatarra will become famous soon enough
    My Mood
    Angelic
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Alarmist View Post
    bukan wenger ke yang rosakkan arsenal

    klu takde wenger, takde la aku dok support arsenal skrg ni.. :113:

  7. #7
    bangzaf
    Guest
    Quote Originally Posted by zatarra View Post
    klu takde wenger, takde la aku dok support arsenal skrg ni.. :113:
    klu wenger blah ko pun nak blah support arsenal ke?

  8. #8
    kainlangsir
    Guest
    Aku rasa arsenal hilang ke arsenaanya bila wenger bawak banyak sangat permain muda. muda ok tp muda sangat dlm 16,17 tahun kalo 20++ kira dah ok dah.Sbb mereka ni x de expirience..eje salah ni. Kalo korang ingat zaman pires-henry-bergkamp-yunberg dulu..peww..mantap woo...tambah pulak viera dok tengah mmg cun habis waktu tu,.

  9. #9
    NG Rookie
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Secreet...
    Posts
    480
    ulam is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Nanti aku komen..

  10. #10
    'Victoria Concordia Crescit'
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,307
    zatarra will become famous soon enough
    My Mood
    Angelic
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by bangzaf View Post
    klu wenger blah ko pun nak blah support arsenal ke?
    yg pastinya, wenger takkan blah.. :113:


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts