Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 73 1 2 3 11 51 ... LastLast
Results 1 to 10 of 728
  1. #1
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Jom Futsal Bersama Bebudak NG

    Aku teringin betul nak buat Liga Futsal antara 4 team ni. Rasa2nya berminat tak? Kita target buat dalam bulan Julai. So ada 6 bulan untuk prepare team. Yang pasti Team Man U dah ada. Team Liverpool dalam pembikinan. Futsal ok kot sebab tak perlu cari ramai sangat. So apa pendapat korang.

    Format liga cam biasa. Kita main timbal balik. Match seminggu sekali. Untuk liga ada 6 match. 1 match 1/2 jam cukup kot. 15 min every half. Pastu kita tambah 1 FA cup. Yang ni terus semi final lah. Kita buat undian.

    Ini cuma cadangan. Pendapat korang diperlukan untuk merealisasikannya. Disamping tu kita cari penaja untuk sponsor hadiah selain yuran penyertaan.
    Professional_PAMM_Service-ENG_160x600
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    cadangan nye nak wat kat area mana tu bro..
    aku berminat kalu dekat ngan kawasan penempatan aku kat kajang ni :10:
    tp team takde lagi ni..:1:

  3. #3
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by akay View Post
    cadangan nye nak wat kat area mana tu bro..
    aku berminat kalu dekat ngan kawasan penempatan aku kat kajang ni :10:
    tp team takde lagi ni..:1:
    Area kat lembah kelang lah. Boleh utarakan cadangan & kita buat pilihan pastu. Kau boleh join team Man U. Team tu dah ada. Boleh contact ejal kronok
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tennoajak View Post
    Area kat lembah kelang lah. Boleh utarakan cadangan & kita buat pilihan pastu. Kau boleh join team Man U. Team tu dah ada. Boleh contact ejal kronok
    :113:

    wat r list bro 4 team tu then sape member2 yang nak join just letak je nama dia lam list team mana dia nak join..
    mana tau kot ramai yang berminat

  5. #5
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by akay View Post
    :113:

    wat r list bro 4 team tu then sape member2 yang nak join just letak je nama dia lam list team mana dia nak join..
    mana tau kot ramai yang berminat
    List dia dah tentu :
    1. Liverpool
    2. Chelsea
    3. Man U
    4. Arsenal

    p/s ke Arsenal nak tukau ngan Aston Villa :19: (jangan marah ar. Big 4 tetap big 4 :113
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    List dia dah tentu :
    1. Liverpool
    2. Chelsea
    3. Man U
    4. Arsenal

    p/s ke Arsenal nak tukau ngan Aston Villa :19: (jangan marah ar. Big 4 tetap big 4 :113

    Team dan nama pemain

    1. Liverpool
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.


    2. Chelsea
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

    3. Man U
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

    4. Arsenal
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

  7. #7
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Team Man U & Liverpool dah takde masalah player sangat . Cuma nak tau chelsea & arsenal je ni :102:
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tennoajak View Post
    Team Man U & Liverpool dah takde masalah player sangat . Cuma nak tau chelsea & arsenal je ni :102:
    dua team tu kalu xde fan dia berminat rojak kan je la bro..
    sape2 nak masuk je mana2 :21:
    tp nati kalu kalah jgn salahkan player :21:

  9. #9
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by akay View Post
    dua team tu kalu xde fan dia berminat rojak kan je la bro..
    sape2 nak masuk je mana2 :21:
    tp nati kalu kalah jgn salahkan player :21:
    Yang chelsea tu kena daftar ngan alarm. Dia proksi RA kat sini :4:
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  10. #10
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    aku mewakili team arsenal, on jer...tp kena pastikan d skitar lembah klang atau shah alam je la...


  11. The Best Spread 468x60ms

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 73 1 2 3 11 51 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts