Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 22 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 217
  1. #1
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Beberapa fakta tentang Seks

    OK aku nak kongsi dengan korang pasal fakta nih, dan aku harap kite open minded sket dan tidak menganggap thread nih sebagai lucah, kerana kite sumer sudah dewasa dan bulih berfikir secare normal.

    Aku tau di Malaysia perkara tentang seks nih boleh dikatakan sebagai taboo dan tidak boleh dibincangkan secara serius kerana kononnya adab ketimuran yang harus dijaga.

    Aku tak nampak perkara tu disini kerana jika dilihat ke timur, perkara seks adalah bukan perkara asing pada mereka dan seks pada mereka adalah salah satu seni. Cuma kite nih yang suke memutar belit fakta dan sekaligus menampakkan seks tu kotor.

    Jadi aku nak share la fakta2 yang aku jumpa dan pengalaman sendiri dan juga pengalaman rakan2. Tapi perlu dingat fakta dan perbualan disini tetap di pantau dan di tapis supaya tidak lari dari tajuk dan juga norma2 kehidupan. :1:
    Estonian Forex 160x600en

  2. #2
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Lelaki selalunya...

    a) Majoriti kaum lelaki teringin untuk mengadakan hubungan seks yg kerap spt 7 kali seminggu, hari2 mau ler tapi hakikatnye diorg nih kalu dpt 2 3 kali dlm seminggu pn dah lega dah... hehehe

    b) Ade pendapat mengatakan lelaki yg tidak merokok lg aktif berbanding yg merokok dan juge kepuasan mereke lebeh maksimum, tp ade yg berkate sebaliknye krn ade yg berpendapat org yg merokok ni lg steady krn pernafasan diorg yg tinggi... betul ke?

    c) Tahukah korang kelajuan ketike ejakulasi... err time pancut ler... ok... kelajuan yg pernah direkodkan ialah selaju 45km/j... hehehe giler ahhh

    d) Penurunan berat badan boleh mempengaruhi size kemaluan lelaki dan jika mereke dpt menurunkan berat sbyk 15kg maka kemaluan mereke juga akan memanjang sbyk 2.5cm... hehehe ade brani mencuba?

    e) Kemaluan lelaki juga tidak lari dari tabiat 'mengigau' kerana ketike tuannya sedang tido, adik keciknye bulih bangun empat ke lima kali dalam waktu semalam... hehehe

  3. #3
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Wanita pula...

    a) Perlukan time selame 20 minit utk terangsang atau ghairah berbanding lelaki. Pasal tu aktiviti foreplay kene dilakukan bagi menjamin pasangan anda berasa tidak karuan. Bagi yg sudah expert selalunye tidak memerlukan masa yg panjang untuk melakukan perkara sebegini... hehehe tau xpe

    b) Kononnya hanya 1% wanita jek yg akan ghairah dan terase orgasma jika di rangsang payudara mereke... betul ke?

    c) Wanita yg menunggang atau membonceng motor utk jarak yg jauh spt 150km keatas dlm seminggu berisiko mengalami kekurangan sensasi dibahagian sulitnya... bahye nih pade minah2 rempit.

    d) Semase melakukan seks wanita lebeh kerap berfantasi mencapai klimaks berbanding lelaki... hmm betul ke?

  4. #4
    meistermoney
    Guest
    nice info bro... keep it up. :113:

  5. #5
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    d) Penurunan berat badan boleh mempengaruhi size kemaluan lelaki dan jika mereke dpt menurunkan berat sbyk 15kg maka kemaluan mereke juga akan memanjang sbyk 2.5cm... hehehe ade brani mencuba?

    so maknanya orang yang dulu gemuk betukar menjadi kurus boleh memanjang kan saiz kemaluan ke
    kalau sebaliknya lak camne :4:
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  6. #6
    syabel
    Guest
    Penurunan berat badan boleh mempengaruhi size kemaluan lelaki dan jika mereke dpt menurunkan berat sbyk 15kg maka kemaluan mereke juga akan memanjang sbyk 2.5cm... hehehe ade brani mencuba?

    betul ker ni..mcm tak caya plak..

  7. #7
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by syabel View Post
    Penurunan berat badan boleh mempengaruhi size kemaluan lelaki dan jika mereke dpt menurunkan berat sbyk 15kg maka kemaluan mereke juga akan memanjang sbyk 2.5cm... hehehe ade brani mencuba?

    betul ker ni..mcm tak caya plak..
    ek ko pun bertanya yang sama ke :4::4::4:
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  8. #8
    syabel
    Guest
    Quote Originally Posted by putat76 View Post
    ek ko pun bertanya yang sama ke :4::4::4:
    sebab nk kepastian:21:..mcm tak caya plak..betul kerr...!! kang jogging aku petang kang

  9. #9
    ipannapi
    Guest
    ni fakta mana hang amik nih??
    or kajian sendirik???

  10. #10
    NG Newbies
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    K Ell-Pekan-Rawang-Kodiang-Abu Dhabi
    Posts
    0
    smie6975 is on a distinguished road
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by syabel View Post
    Penurunan berat badan boleh mempengaruhi size kemaluan lelaki dan jika mereke dpt menurunkan berat sbyk 15kg maka kemaluan mereke juga akan memanjang sbyk 2.5cm... hehehe ade brani mencuba?

    betul ker ni..mcm tak caya plak..
    Pam kan ada.....akekekeke


  11. TenkoFX Crypto

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 22 1 2 3 11 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts