Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

View Poll Results: Boot bola jenama apa menjadi idaman anda?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Adidas

    10 41.67%
  • Nike

    10 41.67%
  • Puma

    0 0%
  • Diadora

    1 4.17%
  • Reebok

    0 0%
  • Lotto

    2 8.33%
  • Topper

    0 0%
  • Lain-lain

    1 4.17%
+ Reply to Thread
Page 1 of 13 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 121

Thread: Boot idaman

  1. #1
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Boot idaman

    Tak kisah lah korang terer main bola @ kaki bangku ke, ada tak boot yang korang minat & teringin nak beli. Cam aku ni yang tak terer sangat tapi takde lah kaki bangku sangat, cuma ada pengkau sikit :4: teringin gak nak beli boot mahal sikit. Boot peberat aku adalah predator. Kekadang kalau singgah al-ihsan tu, ada gak lah try2. Siap mintak saiz lagi kat salesgirl tu :4:. Last2 cakap, abg lom gaji lagi ni dik. Saja nak survey2 :21: Walaupun salesgirl tu senyum2 tapi aku rasa dia mesti bengkek punya hahaha. Ni ler gambar boot idaman aku tu :113:

    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  2. #2
    syabel
    Guest
    bukan nyer bengkek jekk..terbakar terus..!!

  3. #3
    RizMa
    Guest
    brapo rege die ni
    emm, minat jugak
    wlupun aku kaki bangku
    kalau badminton, len la
    hehehehehe

  4. #4
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    aku ada kasut bola LOTTO kaler hitam, logo hijau... mmg peberet aku. aku x minat nike & adidas sbb dh ramai sgt org pakai.. so aku lbh sukakan kelainan..:4:

    kasut futsal aku plak PUMA kaler putih versi ROBERT PIRES.... :113:

  5. #5
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Stamford Bridge
    Posts
    2,705
    the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough
    My Mood
    Angelic
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    jak,
    kalau aku idam boot PCK ni, boleh kira ka?




    the Oranje Forever!!!!
    "Life Is Awesome"

  6. #6
    bedul
    Guest
    Quote Originally Posted by the Oranje View Post
    jak,
    kalau aku idam boot PCK ni, boleh kira ka?




    ..... sesuai pakai buat pi tunggang kuda,.... kalu tunggang kuda kepang lagi ngammm ...

  7. #7
    NG Rookie
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Secreet...
    Posts
    480
    ulam is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by the Oranje View Post
    jak,
    kalau aku idam boot PCK ni, boleh kira ka?






    Klau camnie belum masuk padang dah kena penggal dgn boot... :21:

  8. #8
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tennoajak View Post
    Tak kisah lah korang terer main bola @ kaki bangku ke, ada tak boot yang korang minat & teringin nak beli. Cam aku ni yang tak terer sangat tapi takde lah kaki bangku sangat, cuma ada pengkau sikit :4: teringin gak nak beli boot mahal sikit. Boot peberat aku adalah predator. Kekadang kalau singgah al-ihsan tu, ada gak lah try2. Siap mintak saiz lagi kat salesgirl tu :4:. Last2 cakap, abg lom gaji lagi ni dik. Saja nak survey2 :21: Walaupun salesgirl tu senyum2 tapi aku rasa dia mesti bengkek punya hahaha. Ni ler gambar boot idaman aku tu :113:

    ni latest edition predator punya ke
    tak best aa predator ni
    asal tak try f50+ ke ajak
    orait gak yg tu , predator ni dah tinggal name dah.. mane org pakai lagi.. :4::4:
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  9. #9
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Gitaris Berapi View Post
    aku ada kasut bola LOTTO kaler hitam, logo hijau... mmg peberet aku. aku x minat nike & adidas sbb dh ramai sgt org pakai.. so aku lbh sukakan kelainan..:4:

    kasut futsal aku plak PUMA kaler putih versi ROBERT PIRES.... :113:
    haa
    aku pon lebih kurang ko gak
    tak ske pakai yg ramai sgt org pakai
    lagi satu sng nk jumpe klon dr negara jiran..:4::4:
    sebab tu dulu time skolah aku ada koleksi diadora ROBERTO BAGGIO gk
    takpon aku layan diadora je
    lotto ada sheva jd duta tp aku tak men bola dah skang..sebab pancit woo
    tu men futsal je tapi takde simpan koleksi diadora dah
    men hentam je skang mane best
    ari tu aku try figos orait gk
    pahtu kronos pon layan jgk
    nike, adidas tak ske same..
    nnt aku cr puma cam ko tu:4::4:
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  10. #10
    YOU ONLY LIVE ONCE
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Kg. Pinang Sebatang
    Posts
    457
    gorgone is a jewel in the rough gorgone is a jewel in the rough gorgone is a jewel in the rough gorgone is a jewel in the rough
    My Mood
    Fine
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Alarmist View Post
    haa
    aku pon lebih kurang ko gak
    tak ske pakai yg ramai sgt org pakai
    lagi satu sng nk jumpe klon dr negara jiran..:4::4:
    sebab tu dulu time skolah aku ada koleksi diadora ROBERTO BAGGIO gk
    takpon aku layan diadora je
    lotto ada sheva jd duta tp aku tak men bola dah skang..sebab pancit woo
    tu men futsal je tapi takde simpan koleksi diadora dah
    men hentam je skang mane best
    ari tu aku try figos orait gk
    pahtu kronos pon layan jgk
    nike, adidas tak ske same..
    nnt aku cr puma cam ko tu:4::4:
    aku ilek2 jer pakai bot ladang warna itam tuh..
    popular ape kt felda aku nih...multi purpose...tp tu ms sek rendah la ms x mampu nk beli bot..

    ms world cup98 dulu..beli adidas predetor tp skg da hancus da..
    beli yg stud besi tu senang nk pangkor kaki org...:19:

    skrg xde bot da..safety bot ade la jenama sekaicho..:10:
    lepas ni klu ade duit beli bot nike lak kot..

    -Hartal SeMalaya-

  11. The Best Spread 468x60ms

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 13 1 2 3 11 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts