Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    bro emie
    Guest

    Peluang Kerja > Agen Koperasi Angkatan Tentera. komisen anda 5% dari jumlah loan.

    salam semua.

    Kami merupakan gabungan konsortium/vendor yg telah dilantik oleh pihak koperasi utk memberikan skim pinjaman kepada anggota koperasi tentera.

    Selaras dgn perkembangan sykt kami. Kami memerlukan agen merangkumi seluruh Malaysia.

    Kami berikan 5% komisen dari jumlah loan anggota kepada anda selaku agen/introducer bagi setiap permohonan yg dihantar.

    Contohnya pengiraan begini. Katakan Ali buat loan berjumlah rm 10 ribu dan Abu selaku agen/introducer...maka saya byr komisen berjumlah Rm 500 @ 5% kepada Abu.

    Loan ini boleh dibuat oleh semua anggota tentera dan minimum gaji dlm payslip perlu berbaki rm300 keatas utk layak buat loan dgn koperasi.

    agen/wakil terbuka kpd semua yg ingin lakukannya... sykt kami pula akan support anda utk buat road tour seluruh kem tentera di malaysia. Bagi yg berpengalaman kami amat2 alukan kehadiran anda.

    Majoriti agen saya buat rm lebih dari 5 ribu sebulan secara part time shj. Contoh >total loan anda berjumlah rm100k sbln so bulan tu u dah ada gaji rm5k.


    berminat? pls sms "koperasi" ke 012-3515356. kita jumpa utk lebih detail. tq

    ada yg bertanya saya ttg kos utk jadi agen? >>> tanpa sbrg modal/free.

    apa dokumen yg diperlukan? >>> salinan ic tentera/pay slip/borang lengkap dan disahkan oleh pegawai atasan.

    brp hari proses? >>> 5 hari berkerja.

    kami memerlukan agen seluruh pelusuk negeri..


    >>> offer di atas utk 25 agen yg direct terus kpd saya, kuota utk 25 agen tersebut tlh dipenuhi.

    maaf >> pada yg berminat anda masih ttp boleh lakukan/buat peluang ini tetapi melalui 25 agen yg tlh join pd peringkat awal.

    Pada dasarnya mereka bersetuju utk berikan 5% kpd anda namun yg terbaik ialah berbincang dgn mereka terus.

    anda berhubung dgn mereka > umpama anda berhubung dgn saya.

    saya doakan kejayaan anda. tq


    Ini news terbaru dr rumah sebelah (CG)..apepn yg masih berminat..boleh deal dgn aku..012-3515356
    Professional_PAMM_Service-ENG_160x600
    Last edited by bro emie; 10 Jan 2009 at 04:46 PM.

  2. #2
    bro emie
    Guest
    kepada yg nak tambah peluang side income lagi tu..blh pm atau sms aku..
    kaki MLM yg ada ahli group tentera bawah anda..ni peluang anda..:4:

    thn 2009 ni,kena buat byk side income..:4:

  3. #3
    bro emie
    Guest
    kepada yg berminat..jgn malu..jgn segan..nak msg pn boleh..nak call
    direct pn boleh..buat duit tak perlu keluar modal...parttime/fulltime..
    networker2 MLM di alu2kan..strategi marketing secara offline
    juga di ajar..:4:

  4. #4
    bro emie
    Guest
    9mlm-12mlm ini saya di danau kota,saper2 area klang valley
    berminat utk buat side income melalui kpat boleh hubungi saya..:1:

  5. #5
    bro emie
    Guest
    smlm close 2 agen baru..cepat2 sebelum kami close pengambilan agen ini.
    agen yg kami lantik terhad..komisyen amat2 lumayan..

  6. #6
    bro emie
    Guest
    up skit..

    hari ni 2 form nk submit dr kem sg buloh..
    kalau setiap form rm5000,so total loan rm10,000..
    kalau agen dpt 7%...rm700 tu..lumayan kan..:4:

    tak perlu pakai modal besar pn..paling kurang pn,
    belanja abg2 tentera teh tarik sambil citer pasal
    loan KPAT.. :4:

  7. #7
    bro emie
    Guest
    up skit..

    anda masih berpeluang mnjadi agen tetap kami..
    kuota masih tinggal lagi 2 org..

    kt forum sebelah (CG) mmg hot..
    selepas ini hanya agen sambilan/bebas sahaja
    kami amik..so komisyennya x sama dgn agen tetap,
    tp still lagi lumayan..

  8. #8
    bro emie
    Guest
    pengambilan agen tetap telah full..
    pls see 1st post..

  9. #9
    bro emie
    Guest
    pengambilan seluruh negeri masih dibuka..
    mana2 yg ada kawan2 army..rumah depan kem..
    keje depan kem tentera..ini peluang tambah pendapatan..:4:

  10. #10
    bro emie
    Guest
    sesiapa yg masih berminat..peluang masih terbuka..:1:


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts