Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    yussz712
    Guest

    Pertandingan Chess Nogold

    akum,
    saya tengok ramai kaki catur kat nogold ni...
    apa kata kita buat satu pertandingan online antara semua peminat catur disini.

    pairing ada dibuat oleh saya menggunakan swissperfect.. 7 atau 5 round
    masa 10min
    plafform untuk bermain chess.com ataupun yahoo
    komunikasi akan menggunakan conference di ym


    tarikh pertandingan mungkin kita akan adakan pada hari ahad ini (21/12/08) jam 10 pagi atau 8 malam atau suatu tarikh yang sesuai.

    selebihnya kita bincangkan disini..

    sila mendaftar dengan reply thread ini ataupun terus ke ym saya..

    diharap ramai yang mendaftar..:113:


    senarai peserta yang mendaftarsila guna id ym)
    1. yussz712
    2. powell_olie
    3. Coisox
    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600
    Last edited by yussz712; 18 Dec 2008 at 10:23 PM.

  2. #2
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    58
    powells is on a distinguished road
    My Mood
    Fine
    Post Thanks / Like

    nak join.

    salam. sy nk join comp ni. any details, leave a msg at my ym; powell_olie
    -beginners-
    Last edited by powells; 18 Dec 2008 at 03:23 AM.

  3. #3
    Games Developer
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Seri Kembangan.
    Posts
    203
    Coisox is on a distinguished road
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    ok i'm in.
    [email protected]

    Chess.com boleh setup tournament ke? Atau kira sendiri2?
    Orang biasa, basikal tua...

  4. #4
    yussz712
    Guest
    Quote Originally Posted by Coisox View Post
    ok i'm in.
    [email protected]

    Chess.com boleh setup tournament ke? Atau kira sendiri2?
    guna software swisspefect..

    chess.com tak boleh setup tournament.. cuma boleh setup tournament online(satu move 1-3hari) terlampau lambat..

  5. #5
    Games Developer
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Seri Kembangan.
    Posts
    203
    Coisox is on a distinguished road
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    so software swisspefect nie, admin je laa yg pakai kan? Bukan semua player install kan? Atau semua player boleh install dan link ke database yg sama?

    so lepas lawan, masing2 report result kat kau laa?

    Soalan off topik: Tau tak mana2 free online chess yg ada festures tournament. Means kita just perlu set tournament, then send email invitation. Sape2 yg register melalui invitation tu boleh terus join tournament. Senang cite, macam premium account kat Yahoo Chess la.
    Orang biasa, basikal tua...

  6. #6
    yussz712
    Guest
    yup, hanya penganjur je la yang pakai software ini. pemain hanya perlu main dan hantar laporan kepada penganjur.. kita akan buat satu chat room untuk semua permain melalui yahoo.. disana semua urusan adalah rasmi.

    tak tau pulak ada website yang boleh buat tournament sendiri...


    rasanya kalau kita buat tournament esok pukul 10.00 pagi macam mana?

    walaupun tak ramai.. kita jalankan juga juga perlawanan ini..

  7. #7
    Games Developer
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Seri Kembangan.
    Posts
    203
    Coisox is on a distinguished road
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    ada berapa org dah? 3 je ke?
    Orang biasa, basikal tua...

  8. #8
    yussz712
    Guest
    baru 3 org skrang.. setakat pukul 10.20pagi ni..takde org pun yang lapor diri..

  9. #9
    Games Developer
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Seri Kembangan.
    Posts
    203
    Coisox is on a distinguished road
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    minta maaf bro. tetiba ada urgent. terpaksa tarik diri. anyway, mlm kang kalau aku free aku akan cabar kau.
    Orang biasa, basikal tua...

  10. #10
    yussz712
    Guest
    malam ni la kita main..terpaksa dibatalkan la.. kita buat minggu lain.. kumpul member2 yang berminat dulu..


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts