Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 25
  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Alert: Sapa2 suka berkucupan..awas pendengaran anda...

    SHANGHAI - Gara-gara terlalu ghairah berkucupan dengan kekasih, seorang gadis di wilayah Guangdong, China kehilangan pendengaran, lapor sebuah akhbar semalam.

    Wanita dari bandar Zhuhai yang berumur dalam lingkungan 20-an itu kini dirawat di sebuah hospital selepas kehilangan pendengaran di telinga kiri.

    "Kucupan mengurangkan tekanan dalam mulut, menyebabkan gegendang telinga ditarik keluar dan merosakkan telinga," kata seorang doktor yang merawat gadis itu, Li.

    Beliau memberitahu bahawa pendengaran wanita itu mungkin akan pulih dalam tempoh dua bulan.

    Kejadian itu juga menyebabkan akhbar-akhbar di China mengeluarkan amaran kepada penduduk berhubung keselamatan berkucupan.

    Akhbar China Daily menyiarkan kenyataan doktor yang menasihati pasangan supaya berhati-hati semasa bercium walaupun aktiviti itu sebenarnya selamat.

    Akhbar Shanghai Daily pula menyatakan bahawa ciuman bibir yang terlalu kuat boleh menyebabkan tidak ada keseimbangan tekanan pada telinga dan gegendang telinga boleh pecah. - AFP


    kusus utk sape2 yg suka bercium ni :21::21:
    bitcoin 160x600

  2. #2
    NG Newbies
    Join Date
    May 2007
    Location
    B.Tenggara,Kulai,Jb
    Posts
    6
    heroes.sport is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Lepas ni leh la cium kt dahi jer:113:

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    kat tangan pon ok gak :21:

  4. #4
    tengkubasri
    Guest
    bahaya ni kalu salah kucup...kekekek

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tengkubasri View Post
    bahaya ni kalu salah kucup...kekekek
    tu kalu over kucup kat bibir tu yg jd camtu tu kot :21:

  6. #6
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Subang-Kuching-Liverpool
    Posts
    3,923
    RM100 will become famous soon enough
    My Mood
    Cool
    Post Thanks / Like
    mcm x logik je, sejak beribu thn dulu manusia bercium x de kes pn yg menyebabkan
    masalah pendengaran mcm kat china ni

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by RM100 View Post
    mcm x logik je, sejak beribu thn dulu manusia bercium x de kes pn yg menyebabkan
    masalah pendengaran mcm kat china ni
    terlampau ghairah sgt kot tu yg smpai ilang pendengaran

  8. #8
    tudung34
    Guest
    yeke???
    mat salleh ada x pekak???
    diorg kan suka kiss2 ni..

  9. #9
    syabel
    Guest
    Quote Originally Posted by heroes.sport View Post
    Lepas ni leh la cium kt dahi jer:113:
    tahu tak per...kelakar la...ni syok tahap dewa ni..sampai pekak pompuan tu.....

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tudung34 View Post
    yeke???
    mat salleh ada x pekak???
    diorg kan suka kiss2 ni..
    ni kira cam kes terpencil la ni..

    satu lam berjuta


  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts