Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

View Poll Results: Pemurah...Lelaki atau Wanita?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Lelaki

    6 100.00%
  • Wanita

    0 0%
+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 34
  1. #1
    NG Rookie
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Manchester DC
    Posts
    162
    likik83 is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like

    Pemurah....Lelaki atau Wanita??

    Pada lazimnya....sifat pemurah ni amat digemari oleh semua individu atau saper2 sahaja..

    Antara perbezaan jantina dan kaum...kaum manakah lebih pemurah?

    Lelaki atau Wanita???

    Sila poll kan pendapat anda dan bagi komen..:21: :21:
    PAMM 120x600

  2. #2
    akuinsan
    Guest
    aku rasa pompuan kot yg lagi pemurah..tapi pemurah time shopping jela..rilex je kasi duit kat tokei2 kedai time shopping..banyak lak tuh..:10::10:

    :21::21:

  3. #3
    NG Rookie
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Manchester DC
    Posts
    162
    likik83 is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by akuinsan View Post
    aku rasa pompuan kot yg lagi pemurah..tapi pemurah time shopping jela..rilex je kasi duit kat tokei2 kedai time shopping..banyak lak tuh..:10::10:

    :21::21:
    pendapat aku plak la...

    lelaki lebih pemurah dari segi duit...
    kalau perempuan pemurah dari segi kasih sayang...:8::113:

  4. #4
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Stamford Bridge
    Posts
    2,705
    the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough
    My Mood
    Angelic
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by akuinsan View Post
    aku rasa pompuan kot yg lagi pemurah..tapi pemurah time shopping jela..rilex je kasi duit kat tokei2 kedai time shopping..banyak lak tuh..:10::10:

    :21::21:
    wakakakaka. aku setuju!:4:
    the Oranje Forever!!!!
    "Life Is Awesome"

  5. #5
    akuinsan
    Guest
    Quote Originally Posted by likik83 View Post
    pendapat aku plak la...

    lelaki lebih pemurah dari segi duit...
    kalau perempuan pemurah dari segi kasih sayang...:8::113:
    hmm btul gak tu..majoritinye cam tu..tapi laki nih rasanye bukan tak pemurah dari segi kasih sayang..pemurah gak tapi tak tunjuk..:4::4:

  6. #6
    NG Rookie
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Manchester DC
    Posts
    162
    likik83 is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by akuinsan View Post
    hmm btul gak tu..majoritinye cam tu..tapi laki nih rasanye bukan tak pemurah dari segi kasih sayang..pemurah gak tapi tak tunjuk..:4::4:
    betol tuh...tp kebanyakan adik beradik aku yg laki mmg
    loving...termasuk aku :21::113:

  7. #7
    akuinsan
    Guest
    Quote Originally Posted by likik83 View Post
    betol tuh...tp kebanyakan adik beradik aku yg laki mmg
    loving...termasuk aku :21::113:
    konpius aku..main point ko ni sebenarnye nk cakap adik beradik ko loving ke or ko yg loving?

    hehehe

  8. #8
    NG Rookie
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Manchester DC
    Posts
    162
    likik83 is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by akuinsan View Post
    konpius aku..main point ko ni sebenarnye nk cakap adik beradik ko loving ke or ko yg loving?

    hehehe
    seme la....kan termasuk aku...ko ni kena pergi kelas pemahaman la.:21:

    lelaki lebih pemurah sebab dia kan sentiasa memberi...
    wanita ni menerima jer

  9. #9
    akuinsan
    Guest
    Quote Originally Posted by likik83 View Post
    seme la....kan termasuk aku...ko ni kena pergi kelas pemahaman la.:21:

    lelaki lebih pemurah sebab dia kan sentiasa memberi...
    wanita ni menerima jer
    hehe gurau je bro..:4:

    tapi ade gak sesetengah laki tak leh memberi..:10:

  10. #10
    NG Rookie
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Manchester DC
    Posts
    162
    likik83 is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by akuinsan View Post
    hehe gurau je bro..:4:

    tapi ade gak sesetengah laki tak leh memberi..:10:
    apa dia?? bagitahu la...
    memberi apa bro?


  11. The Best Spread 468x60ms

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts