Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

View Poll Results: the best ea

Voters
23. You may not vote on this poll
  • fap turbo

    13 56.52%
  • Rf2009

    1 4.35%
  • winning solution

    2 8.70%
  • forex robot

    0 0%
  • banking fx

    1 4.35%
  • trend suffer

    0 0%
  • forex autopilot

    1 4.35%
  • forex avenger

    0 0%
  • forex killer

    2 8.70%
  • forex funnel

    3 13.04%
+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 26
  1. #1
    Nam Ko
    Guest

    the best ea that you use?..

    salam aku nak buat poll.. boleh bagi cadangan untuk masukkan nama2 ea yang korang penah pakai..:113::113: pastu aku kaan buat poll yang akan berjalan for 1 month dan dari situ kita sama2 tengok mana ea yang paling best.. tak kira la yang free atau berbayar.. kalau dah ade thread macam ni harap en mod delete kan ye..
    bitcoin 160x600

  2. #2
    ask-what
    Guest
    ako tak pakai lagi EA...nak mencari ea yg sesuai gak nie....hhehehe:113::113:

  3. #3
    Nam Ko
    Guest
    sape yang pakai ea post la nam ea korang.. pastu aku akan buat pool.. selama sebulan pool ni berjlaan kita tengok ea mana yang terbaik..:113::113:

  4. #4
    elan
    Guest
    bankingfx - ea kontroversi...:4::4:

  5. #5
    elan
    Guest
    trendstuffer...:4:

  6. #6
    Nam Ko
    Guest
    bankingfx. trendstuffer.. baru 2.. ade lagi tak.. sape2 nak tambah lagi.. kita buat dalam 10 ea.. pastu kita vote..

  7. #7
    bedul
    Guest
    ea martingale takde org nak ke....:4:

  8. #8
    Nam Ko
    Guest
    dah 3.. bankingfx. trendstuffer..ea martingale.. lagi tujuh tempat kosong.. apa lagi ea yang korang nak masukkan..:4::4:

  9. #9
    Nam Ko
    Guest
    ade 10 ea.. jom vote mana yang tebaik..:113::113:

  10. #10
    x_pd_c_27
    Guest
    bagi aku setakat ni forexfunnel paling best..Tapi EA ni bertumpu kat pair usd/jpy..Bagi aku EA ni generate 70% profit, 30% lost dari overall position yg dibukak..Aku dah try akaun starting 500 USD, total skrg jadi 1400++ USD..Tempoh percubaan 4 hari, starting khamis lepas hinggalah smpi hari ni..





    kat sini ada EA murah


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts