Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    hatisenang
    Guest

    Alpha Lipid Lifeline - Kini di Pulau Borneo

    Bismillah...

    Assalamulaikum & salam sejahtera.

    Ingin saya mewar-warkan Senior Business Partner Alpha Lipid Lifeline akan mengadakan Business Presentation sulungnya di Kinabalu Daya Hotel pada hari ini 30 November 2008 jam 8.00 malam.

    Semua yang ingin merebut peluang dijemput hadir. :113:
    Mari kita sama-sama gegarkan Alpha Lipid di Borneo pula! :4:

    Sapri - 0198212334
    The Best Spread 160x600ms
    Last edited by hatisenang; 07 Feb 2009 at 10:16 PM.

  2. #2
    ujai
    Guest
    modal braper nak join nie

  3. #3
    hatisenang
    Guest
    Harga ahli setin RM150(WM) / RM157(EM).

    Mahal ker? Dah beratus ribu tin dah terjual, dah sampai juta kot sekarang ni. Ye lah mereka yang kata tak nak, mungkin belum faham kebaikannya atau memang tak cukup duit.

    Sebelum nak jadi ahli, sebaiknya sendiri cuba dulu lah. Beli terus 3 tin pun tak per, terus isi borang! 1 tin anda sendiri guna, 2 tin lagi offer kat member/saudara mara yg ada masalah kesihatan dahulu kerana mereka lebih memerlukan berbanding mereka yang rasa dirinya sihat.

    Kesitimewaan ahli? (Tidak termasuk untuk runcit RM32 setin)

    1) Rep rebet dari RM4 - RM16 setin.

    2) Supervisor rebet RM25 setin ( kekal sampai bila2 selagi menjadi ahli) + Bonus Kumpulan+Layak Royalti ( Anggaran Pendapatan RM240 - RM1000 sebulan)

    3) Manager rebet RM25 setin (kekal) + Bonus NV sehingga 20% + Royalti (Anggaran pendapatan RM1000 - RM4000 sebulan)

    4) Eksekutif Ruby Bonus NV sehingga 22% + Royalti + Country Pool 1% + Bonus infiniti 2% sehingga 5 generasi (Anggaran pendapatan minimum RM8000 sebulan)

    5) Eksekutif Emerald Bonus NV sehingga 24% + Royalti + Country Pool (1%+1%) + Bonus infiniti 3% sehingga 6 generasi (Anggaran pendapatan minimum RM10 000 sebulan)

    6) Eksekutif Dimond Bonus NV sehingga 25% + Royalti + Country Pool (1%+1%+1%) + Bonus infiniti 4% sehingga 6 generasi (Anggaran pendapatan tiada had! )


    Gunakan masa lapang anda untuk menambah pendapatan. Yang penting anda beritahu orang lain anda ada barang baik punya!

    Pelanggan akan cari anda dahulu sebelum anda cari mereka... :113:

  4. #4
    eramache
    Guest

    Sertai TEAM ALPHALIPID SAYA.. dapat website FREE

    Assalamualaikum..

    GEGARAN KEDUA BERLAKU di MALAYSIA. Kali ini gegaran kehebatan KOLOSTRUM Alphalipid yg nyata dengan beribu testimoni pengguna ALPHALIPID.

    DAPATKAN WEBSITE ALPHALIPID PERCUMA SERTA MAKLUMAT LANJUT DI SINI

    http://admin.alphalipid.mlm2u.net

  5. #5
    azizwan
    Guest
    Quote Originally Posted by eramache View Post
    Assalamualaikum..

    GEGARAN KEDUA BERLAKU di MALAYSIA. Kali ini gegaran kehebatan KOLOSTRUM Alphalipid yg nyata dengan beribu testimoni pengguna ALPHALIPID.

    DAPATKAN WEBSITE ALPHALIPID PERCUMA SERTA MAKLUMAT LANJUT DI SINI

    http://admin.alphalipid.mlm2u.net
    nampak menarik..

    akan diperhalusi terlebih dahulu. huhu..

  6. #6
    udin
    Guest

    Penawar segala penyakit

    Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

    Saya ingin berkongsi peluang dengan ANDA dengan PRODUK ALPHALIPID.Memang kehebatan ALPHALIPID
    baru bermula terutamanya di Kelantan dengan beribu testimoni untuk banyak penyakit.

    KOLOSTRUM ALPHALIPID bukan ubat, ia adalah pemakanan tambahan untuk menguatkan sistem pertahanan badan.
    ALPHALIPID lebih hebat lagi berbanding susu igg (yg popular masa dulu).

    UNTUK MAKLUMAT LANJUT, LUANGKAN MASA ANDA MELAYARI WEBSITE INI:
    http://alphalipid2u.com/?ref=711

    Di alphalipid2u juga anda bakal menjana INCOME lumayan
    sebagai pengedar ALPHALIPID.

    Perlu BUKTI ?
    Kunjungi Website saya :
    http://alphalipid2u.com/?ref=711


    Sukses Selalu!


    MUHAMAD SHAIFUDIN BIN SOLLEH No Telefon: 0194257158
    http://alphalipid2u.com/?ref=711

  7. #7
    hatisenang
    Guest
    Hanya perlu amalkan sarapan setiap pagi dengan alpha lipid untuk meningkatkan tahap kesihatan kita. "Complete Breakfast Drink For Smart People" :113:

  8. #8
    abgtze
    Guest
    Quote Originally Posted by hatisenang View Post
    Harga ahli setin RM150(WM) / RM157(EM).

    Mahal ker? Dah beratus ribu tin dah terjual, dah sampai juta kot sekarang ni. Ye lah mereka yang kata tak nak, mungkin belum faham kebaikannya atau memang tak cukup duit.

    Sebelum nak jadi ahli, sebaiknya sendiri cuba dulu lah. Beli terus 3 tin pun tak per, terus isi borang! 1 tin anda sendiri guna, 2 tin lagi offer kat member/saudara mara yg ada masalah kesihatan dahulu kerana mereka lebih memerlukan berbanding mereka yang rasa dirinya sihat.

    Kesitimewaan ahli? (Tidak termasuk untuk runcit RM32 setin)

    1) Rep rebet dari RM4 - RM16 setin.

    2) Supervisor rebet RM25 setin ( kekal sampai bila2 selagi menjadi ahli) + Bonus Kumpulan+Layak Royalti ( Anggaran Pendapatan RM240 - RM1000 sebulan)

    3) Manager rebet RM25 setin (kekal) + Bonus NV sehingga 20% + Royalti (Anggaran pendapatan RM1000 - RM4000 sebulan)

    4) Eksekutif Ruby Bonus NV sehingga 22% + Royalti + Country Pool 1% + Bonus infiniti 2% sehingga 5 generasi (Anggaran pendapatan minimum RM8000 sebulan)

    5) Eksekutif Emerald Bonus NV sehingga 24% + Royalti + Country Pool (1%+1%) + Bonus infiniti 3% sehingga 6 generasi (Anggaran pendapatan minimum RM10 000 sebulan)

    6) Eksekutif Dimond Bonus NV sehingga 25% + Royalti + Country Pool (1%+1%+1%) + Bonus infiniti 4% sehingga 6 generasi (Anggaran pendapatan tiada had! )


    Gunakan masa lapang anda untuk menambah pendapatan. Yang penting anda beritahu orang lain anda ada barang baik punya!

    Pelanggan akan cari anda dahulu sebelum anda cari mereka... :113:

    tolong up balik thread ni...:41:

  9. #9
    eramache
    Guest

    Alhamdulillah.. Alphalipid Hebat.. Income Aku Lebat

    Assalamualaikum...

    Dah lama saya menjenguk ruangan forum nogold... Nyata sekali saya begitu sibuk dengan bisnes alphalipid ini... Kepada anda yang belum join ALPHALIPID.. Sila masuk laman web saya www.mlm2u.net/admin
    Attached Images

  10. #10
    eramache
    Guest

    Tawaran Istimewa

    Untuk jadi supervisor beli 18 tin dan saya bagi 4 downline 12 tin.. automatik jadi supervisor dan jika ingin manager
    Anda taja sorang supervisor dan saya kasi seorang supervisor...

    TAWARAN TERHAD

    Layari & daftar percuma di web saya http://www.alphalipid2u.com/?ref=2149


  11. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts