Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    roziex
    Guest
    Quote Originally Posted by cino View Post
    Salam.
    sape yang tau 2 org mamat nie nya detail boleh bg le kat sini.kalau ade gambar sekali pun lagi bagus..dan ape2 yang berkaitan dengan mamat dua orang nie pun bagus.

    aku dan beberapa orang nak pergi menhantar report ke balai polis untuk dibuka siasatan.. cuma aku perlukan detail 2 org nie je..ngan gambar lagi bagus..duduk mana..

    /ps: skrg tgh panas bnm tgh nak memburu..time nie bongkar

    yang nie kes ape bro cino?
    kes kene tipu ker ape?
    ker kes kene curi kereta?
    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600

  2. #2
    bedul
    Guest
    banyak tul scamer sekarang ni.......
    nak kena tubuh skuod anti scamer utk mangsa2 scamer kat M`sia ni....

  3. #3
    roziex
    Guest
    Quote Originally Posted by bedul View Post
    banyak tul scamer sekarang ni.......
    nak kena tubuh skuod anti scamer utk mangsa2 scamer kat M`sia ni....
    best jugak cadangan tuh:113:
    ape kate bedul yg jadi presidennye:10:

  4. #4
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Subang-Kuching-Liverpool
    Posts
    3,923
    RM100 will become famous soon enough
    My Mood
    Cool
    Post Thanks / Like
    selagi wujud bisnes dlm alam maya ni selagi tu akan wujud scamer2 ni
    kita kena lah sentiasa berhati2 bila berurusan

  5. #5
    roziex
    Guest
    biz alam maya mcm mane tuh?

  6. #6
    bedul
    Guest
    Quote Originally Posted by roziex View Post
    best jugak cadangan tuh:113:
    ape kate bedul yg jadi presidennye:10:
    presiden kena yg pakar IT lah....utk skuod ronda dan pertolongan cemas cawangan terengganu boleh lah kasi kat aku...

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    detail die xde ke..

    nak tau gak kes camne..

    akaun bank ke kot ade..

    kot ade akaun bank leh gak trace

  8. #8
    roziex
    Guest
    Quote Originally Posted by bedul View Post
    presiden kena yg pakar IT lah....utk skuod ronda dan pertolongan cemas cawangan terengganu boleh lah kasi kat aku...
    dah ade pengerusi ker belum:21:
    kalau belum akay nie ade:41:

  9. #9
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by roziex View Post
    dah ade pengerusi ker belum:21:
    kalau belum akay nie ade:41:
    tlg cr2 info je bole la..
    pengerusi bg kat org lain la

  10. #10
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    eddy tak baper kenal..
    klu eddie CZ haku kena ler..

    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts