Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 11 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 103
  1. #1
    NG Rookie
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Manchester DC
    Posts
    162
    likik83 is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like

    Artis Yang Korang Jumpa....

    Last week aku jumpa Faizal Tahir....kat KB..

    Pernah tak korang jumpa artis??
    The Best Spread 160x600ms

  2. #2
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Stamford Bridge
    Posts
    2,705
    the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough
    My Mood
    Angelic
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by likik83 View Post
    Last week aku jumpa Faizal Tahir....kat KB..

    Pernah tak korang jumpa artis??
    Pernah jumpa under my umbrella.......Ella... Ella....Ella
    *tu masa zaman rock kapak, 'Battle of the Bands"

    Pernah jumpa rockers-turn-ustaz-turn-penyanyi nasyid....... akhil hayy
    **tu masa zaman taksub ikut politik
    the Oranje Forever!!!!
    "Life Is Awesome"

  3. #3
    NG Rookie
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Utan Aji - Behor Empiang - Alor Redis
    Posts
    215
    vedder9 is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Ramai gak artis yang aku dah jumpa...
    Gambar bersama diaorang pun byk dlm album-album aku

    Cth :-
    1. Awie
    2. Rosyam Noor
    3. Ziana Zain
    4. Aishah
    5. Tiara jaquline
    6. Rita Rudani ( Selalu sgt jumpa...rumah dia 200m jek dari rumah aku )
    7. Melissa Saila


    Ramai ahhh....tak tertulis aku, hahahaha
    SINGA UTARA

  4. #4
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    aku kalu yg jumpe n borak psl bisnes dgn Awie
    dulu la dah lame dah mase tu diorg masih kat area Segambut

    kalu bab bekerjesame, maksud aku dulu diorg satu opis atau opis berdekatan
    SubCulture & 7 Collar T'Shirt

    kalu terserempak tu byk sgt, kdg2 tu diorg yg pandang aku
    aku pulak yg rase cam artis hehehe

  5. #5
    NG Newbies
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Kota Bharu - Kuching
    Posts
    51
    tekoyong is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    zaman 80an...

    ramai gak artis aku jumpa... sbb makcik aku ni handle konsert2 artis kat KB...

    jadi aku dpt masuk free, pstu lak leh masuk sampai backstage...

    wings, search,xpdc, battle of the bands... etc...

    freedom pun ada gak aku jumpa...:21: x rock lansung,,kakakakaakaa

    bila dah kerajaan baru amik alih, x der lagi laa...:4:


    baru ni aku jumpa Amy search kat KLIA... slalu gak aku jumpa dia kat situ... dia bawa anak, tunggu bini dia kut.... kekekekeee.....


    artis yg baru2 ni, susah sikit... sbb aku x kenal sgt.... kakakakaa....:21::21:
    What Goes Up Must Come Down and vice versa.... enjoy the ride

  6. #6
    NG Rookie
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Manchester DC
    Posts
    162
    likik83 is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by vedder9 View Post
    Ramai gak artis yang aku dah jumpa...
    Gambar bersama diaorang pun byk dlm album-album aku

    Cth :-
    1. Awie
    2. Rosyam Noor
    3. Ziana Zain
    4. Aishah
    5. Tiara jaquline
    6. Rita Rudani ( Selalu sgt jumpa...rumah dia 200m jek dari rumah aku )
    7. Melissa Saila


    Ramai ahhh....tak tertulis aku, hahahaha
    wah...ramainyer ko jumpa....post la gmbr sini...leh kongsi2

  7. #7
    NG Rookie
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Manchester DC
    Posts
    162
    likik83 is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    tp aku tak pernah jumpa siti secara live....xbest la...bila ek nk jumpa dia

  8. #8
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Subang-Kuching-Liverpool
    Posts
    3,923
    RM100 will become famous soon enough
    My Mood
    Cool
    Post Thanks / Like
    baru2 ni aku nmpk datuk jalalluddin hasan mkn bersebelahan meja dgn aku & member2 aku kat area subang

  9. #9
    currentboyz_3871
    Guest
    aku yg jmp2 ni xingt sgt sbb aku xde la nk tgur2 kn (sape la aku nk tgur diorg ni :4

    tp bergmbr ada satu je kot ngan khai af tu....time tu time ry 3thn lps kt rmh mak dia kt ktn....2 pn sbb dia ngan aku dua pupu klau x mmg xmerasa la....:21:
    Last edited by currentboyz_3871; 20 Nov 2008 at 03:53 PM.

  10. #10
    NG Rookie
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Manchester DC
    Posts
    162
    likik83 is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    tp ERRA FAZIRA aku pernah jumpa masa kat USM....xlah cantik sgt..


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 11 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts