Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20
  1. #1
    johanvirtual
    Guest

    MLM CONSULTANT (saya kerja untuk anda)

    MLM CONSULTANT

    Syarikat saya iaitu JOHAN VIRTUAL ENTERPRISE (NS 0039447-X) menyediakan khidmat MLM consultant.
    Masalah yang sering dihadapi agen2 baru adalah menaja downline pertama, bukan senang nak menaja bila prospek tanya soalan seperti:
    " ko sendiri pakai moto nak ajak aku wat biz income 4-5 angka"
    " biz ko ni skim piramid ke?"
    " income ko sekarang berapa RIBU wat mase ni?"
    " kalau syarikat muflis macam mana?"
    " pakai duit ko dulu boleh? da untung nanti aku bayar balik"
    " downline ko sekarang da berapa puluh orang?"
    Saya sendiri akui mase mula2 start biz ni 3 bulan lepas memang payah nak cari downline, nasib baik ada member dan keluarga yang understanding.
    Saya bukan sesuka hati setup company pas 2 wat consultant ni, tapi memang MSPC SYSTEMS benarkan agen2 yang aktif untuk menjadi consultant kepada agen2 yang tidur, baru dalam MLM, ada masalah dalam membuat marketing. Malah kos consultant pun MSPC yang tetapkan iaitu serendah 37%. Kalau fikir logik baik saya caj 60%, da la saya yang wat keje. Saya hanya tawarkan khidmat saya pada yang berada di bawah group saya sahaja, kiranya serampang 2 mata la. Selain membesarkan network dapat gak side income.
    Caj consultant akan dipotong terus dari komisen anda contoh:
    Downline 1 saya dapat RM20.00 ( anda dapat RM20.00)
    Downline 2 saya dapat RM40.00 ( anda dapat RM70.00)
    Downline 3 & seterusnya saya dapat RM10.00 ( anda dapat RM15.00)
    Jaminan saya kalau anda join bawah group saya selepas 2 bulan, income anda sekurang2 nya RM3,000.00 sebulan(tanpa menaja sesapa pun). Dengan income banyak 2 saya rasa tak menjadi masalah untuk menaja lagi 3-4 orang.

    Dengan modal serendah RM150.00 anda akan dapat:
    kupon produk kesihatan RM100
    kupon produk elektrik RM150
    2 tiub ubat gigi aloe vera (RM30.00)
    beli prepaid diskaun sehingga 6%
    server SMS & internet 24 jam.

    9 Jenis Pendapatan Dari MSPC SYSTEMS
    Fast Start Bonus
    M-Level Bonus
    Direct Sponsor Benefit
    Weekly Rangking Bonus
    Monthly Maintenance Bonus
    Club Bonus
    Infinity Bonus
    H.E.B.A.T Bonus
    Retail Profit

    BERMINAT atau ada SOALAN email saya:
    [email protected]:113:
    bitcoin 160x600

  2. #2
    johanvirtual
    Guest

    Terima Kasih..

    saya nak ucapkan terima kasih kepada mereka yg email saya untuk maklumat lanjut. kepada yang lain jangan, segan2 email saya ok... :6:

  3. #3
    johanvirtual
    Guest

    Anda bila lagi?

    setiap hari hampir 7-9 orang join group saya. bila anda nak bertindak? bukan cari orang pun, cari bile income da mantap sekarang saya yang tolong susun. jadilah yang terawal.

  4. #4
    danzig_08
    Guest
    takda website ker....

  5. #5
    NG Newbies
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    K Ell-Pekan-Rawang-Kodiang-Abu Dhabi
    Posts
    0
    smie6975 is on a distinguished road
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by johanvirtual View Post
    setiap hari hampir 7-9 orang join group saya. bila anda nak bertindak? bukan cari orang pun, cari bile income da mantap sekarang saya yang tolong susun. jadilah yang terawal.
    Bro...u dah dapat income ke??
    Kasi bukti la skit......baru org percaya maaaaa.....

    Kalu takyah cari downline....aku nak masuk....akekekekekeke....

  6. #6
    johanvirtual
    Guest

    website takde.

    bru je setup company ha. website company MLM ade la www.rpi2u.com.
    bukan takyah cari orang, kene gak tapi bile da ade income. bile baru join kan susah nak cari prospek. so saye tolong la carikan, bukan sesaje nak tolong saye pun dapat income gak. 2 flow lagi, satu bonus register 1 lagi bonus consultant. bile da ade income kan senang nak cari prospek. ingat, da ade income bru cari downline, first time join saya carikan prospak. tak la sampai bile2 orang nak carikan. sebarang komen atau pertanyaan email ok. :6:

  7. #7
    johanvirtual
    Guest

    Siapa Cepat Die Dapat.

    so, kepada yang baru nak start biznes kecil-kecilan or yang baru nak join MLM boleh contact saya. bantuan 110% akan diberikan. bekerja dalam kumpulan lebih bagus dari jadi lone ranger. target saya sebelum hujung bulan ini 120 orang akan join group saya jadi kepada yang masuk awal, saya akan susun di bawah mereka seramai yang boleh, apeapehal email saya ok... :113:

  8. #8
    johanvirtual
    Guest

    Bukan lompat biznes tapi berubah ke sesuatu yang lebih baik.

    Kepada geng2 BuluhMas, Noradz, Jazmeen, Eastana, MPSB, HTO, Payung Bistari, dan Stromberg. Anda dialu-alukan untuk join. sementara menunggu duit yang membeku 2 cari la alternatif lain. kepada yang berhutang dan bergolok gadai kerana melabur saya simpati kepada anda. tapi itulah pengalaman, kita perlu menghadapi ujian sebelum mendapat pengajaran. dikala ribut melanda kewangan anda saya sedia menyediakan khemah sementara menunggu ribut reda. usah malu2, dapatkan penerangan dari saya melalui email, jika tidak berminat bolehlah anda cari peluang yang lebih sesuai dengan anda. :6::113::41:

  9. #9
    johanvirtual
    Guest

    Bile lagi?

    nak buat langkah pertama bukan mudah, saye dulu pun mak saya kate umur da nak setahun stengah bru ble melangkah. bayangkanlah , saya amik masa 18 bulan untuk berubah. langkah ke seribu bermula dengan langkah pertama. so, kepada yang nak ubah hidup kepada yang lebih baik dan kepada mereka yang berpendapatan isi rumah kurang RM2,500 saya wajibkan anda dapatkan penerangan dari saya dahulu. ekonomi da semakin teruk, kesan domino dari amerika masih lagi ada, kita yang tahu ia akan datang bersiap sedialah. saya akan mulakan Plan 1/2 JUTA dalam 12 Minggu pada december ini, kepada yang berminat jangan segan silu untuk bertanya. :113::6:

  10. #10
    johanvirtual
    Guest

    1/2 juta dalan 12 minggu!!!

    Modal serendah RM 150.00
    Taja downline seramai 3 orang ( saya carikan )
    Keuntungan dari 2 jenis Bonus ( M-LEVEL & PAKEJ H.E.B.A.T )
    Lagi 7 Bonus akan bergerak secara automatik.

    Selepas daftar anda akan menerima :

    Kupon produk kesihatan RM100
    Kupon produk elektrik RM150
    2 tiub ubat gigi aloe vera (RM30.00)
    Beli prepaid diskaun sehingga 6%
    Server SMS & Internet 24 jam.

    p/s : produk akan dipos ke rumah anda secara percuma.

    Biznes ini BUKAN :
    Head Hunting
    Piramid
    Beli pangkat
    Beli stock secara pukal
    Perlu buat pinjaman beribu-ribu
    Pelaburan
    Tiada lesen

    Dengan group saya, kami mengamalkan pure MLM.
    " WE WORK SMART & HARD "

    :113::6::41::113::6::41:


  11. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts