Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 14 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 131
  1. #1
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Aku & Man Utd - Dulu, Kini & Selamanya

    Dah lame sebenarnye aku ingin berkongsi fakta2 menarik tentang kelab kesayangan ramai ini. Sementelah big boss dah bagi green light utk berkarya maka aku akan kupaskan serbe sediket ape saje info tentang kelab gergasi terhebat tak lain tak bukan Manchester United.

    Aku tak pasti kenape aku terlalu minat dengan MU, walaupun satu ketike dahulu aku adalah penyokong Liverpool. Tapi seingat aku, aku mula mengikuti perjalanan The Red Devils ni sekitar tahun 90an, berikutan prestasi memuncak team ini dibawah bimbingan Sir Alex Ferguson.

    Jujur aku katakan walaupun aku minat dah lame tapi pengetahuan aku tentang team ini bolehla dikatekan biase jek, maksudnye aku tidak terlalu fanatic sehinggakan aper yg diorg buat pun aku tahu. Jadi disini sebenarnye aku ingin berkongsi sedikit sebanyak tentang kehebatan team ini yang menjadi antare team terhebat dalam sejarah bolasepak dunia.

    Kalau dibandingkan dengan team lain sepanjang 20 tahun ini sejak Premier league ditubuhkan pade season 1992-93 hinggalah season 2007-08, Manchester United merupakan team yang paling banyak memenangi takhta kejuaaran, iaitu sebanyak 10 kali. Lain-lain team yang pernah menjulang takhta kejuaraan Premier league ialah Blackburn Rovers, Arsenal & Chelsea.

    Tahukah anda dalam UEFA Champion league juga kalau dikire sepanjang 20 tahun yang lalu, Manchester United jugalah yang lebih hebat jika dibandingkan lain2 team didalam England kerana memenanginya sebanyak 2 kali iaitu pade tahun 1998-99 dan juge 2007-08.

    Itulah sedikit sebanyak fakta yang dapat aku kupaskan utk hari ini. Sebarang pendapat dan juge bantahan amatlah dialukan terutame dari penyokong team lain.

    Kami tahu kami lebih hebat dari anda

    Sebab itu kami JUARA.
    PAMM 120x600

  2. #2
    'Victoria Concordia Crescit'
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Land of Deception
    Posts
    1,017
    Titi The Legend will become famous soon enough Titi The Legend will become famous soon enough
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    aku benci man u

    Victoria Concordia Crescit

  3. #3
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Subang-Kuching-Liverpool
    Posts
    3,923
    RM100 will become famous soon enough
    My Mood
    Cool
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Titi The Legend View Post
    aku benci man u
    aku suka Mu ni, yg paling aku suka bila Mu ni kalah:21::21:

  4. #4
    zick3y
    Guest
    Kebanyakkan penyokong MU ni glory hunters je.. :10:

  5. #5
    'Victoria Concordia Crescit'
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Land of Deception
    Posts
    1,017
    Titi The Legend will become famous soon enough Titi The Legend will become famous soon enough
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by zick3y View Post
    Kebanyakkan penyokong MU ni glory hunters je.. :10:
    kekeke .. slalu kt kedai mamak byk la jumpe

    Victoria Concordia Crescit

  6. #6
    NG Rookie
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kulai, Johor
    Posts
    171
    Pet is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by zick3y View Post
    Kebanyakkan penyokong MU ni glory hunters je.. :10:
    woi woi woi......berhati2 ketika menaip..... :wink:

    ok memang tak dinafikan....ade kebenaran...sebab kawan aku 3 team dia support...memula Man Utd,Real Madrid,Arsenal dan kat dalam nogold nie pun ade yg mcm tu ade 2-3 org yg aku perasan....dan lagi itu kene ambik faktor umur,kalau yg umur belasan tahun tu ramai lah yg glory hunter....

  7. #7
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    hahaha
    aku dah agak dah komen mesti negatif punye
    cube korang bayangkan
    season nih Man Utd menang lagi league title
    champion league pun Man Utd gak
    sure korang bebulu sampai kiamat hahaha
    memang tak dinafikan
    kehebatan team yang paling disayangi ramai ini
    jauh lebih hebat dari name2 besar seperti Arsenal, Chelsea & juge Liverpool yg dah lebih 20 tahun kempunan title kejuaraan

    glory hunters? adekah hanye pade MU fans saje?
    bagaimane pule pade team lain?
    kite sokong team tu bkn sbb team tu selalu menang atau senang citer jadik champion
    tapi krn byk faktor lain spt (ni aku cume fokus 20 tahun lepas)
    1. suke pade sesetgh player cam cantona,keane,nistelrooy,c.ronaldo etc
    2. seronok tgk care ferguson urus kelab sejak amik alih
    3. rekod yg cemerlang

    aku tanye korang la
    ko nak ke sokong team2 yg bermasalah
    yg biase2 jek cam fulham,portsmouth etc.
    camne korang rase hebat team yg korang sokong begitu jugelah MU Fans

    Glory Glory Man Utd

  8. #8
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Where gone the supporters?

  9. #9
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Subang-Kuching-Liverpool
    Posts
    3,923
    RM100 will become famous soon enough
    My Mood
    Cool
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by angelus View Post
    Where gone the supporters?
    dorang sume dpn tv

  10. #10
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    takkan 2 hari depan tv?
    tengok last aku post 6 nov
    arini dah 8 nov
    musykil aku hehehe
    ape dah bosan sokong MU ke?


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 14 1 2 3 11 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts