Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

View Poll Results: Pandangan Anda Mengenai Morinho vs Big Phil (scolari) ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Pencapaian Scolari mungkin lebih hebat dari morinho.

    4 25.00%
  • Morinho tetap hebat dalam sejarah Chelsea.

    9 56.25%
  • Mungkin Scolari memerlukan masa untuk rebuild team.

    4 25.00%
  • No Komen

    2 12.50%
Multiple Choice Poll.
+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 23
  1. #1
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    José Mourinho vs Luiz Felipe Scolari

    THREAD ni bukan utk SPEAKOUT, saje aku nak tgk pandangan korang same tak cam aku. Ke aku tgh kene penyakit Big Philisme.. :4::4:



    José Mourinho

    Full name
    José Mário dos Santos Félix Mourinho
    Date of birth
    26 January 1963 (1963-01-26) (age 45)
    Place of birth
    Setúbal, Portugal
    Height
    1.75 m (5 ft 9 in)
    Current club
    Inter

    Teams managed
    Benfica
    U.D. Leiria
    F.C. Porto
    Chelsea
    Inter




    Luiz Felipe Scolari
    Full name
    Luiz Felipe Scolari
    Date of birth
    November 9, 1948 (1948-11-09) (age 59)
    Place of birth
    Passo Fundo, Brazil
    Playing position
    Defender Current club Chelsea

    Teams managed
    CSA
    Juventude
    Brasil de Pelotas
    Al-Shabab
    Brasil de Pelotas
    Juventude
    Grêmio
    Goiás
    Al Qadisiya
    Kuwait
    Criciúma
    Al-Ahli
    Al Qadisiya
    Grêmio
    Júbilo Iwata
    Palmeiras
    Cruzeiro
    Brazil
    Portugal
    Chelsea
    Estonian Forex 160x600en
    Last edited by Alarmist; 05 Nov 2008 at 12:52 AM.
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  2. #2
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Zaman gemilang chelsea mungkin bagi aku penyokong baru chelsea 5 tahun kebelakangan ni atau mungkin dalam sejarah pasukan chelsea adalah dibawah pengendalian manager terkenal (sbb byk songeh) Jose morinho.

    Tapi bagi aku zaman tu chelsea mungkin bermain dgn rentak yg laju (robben+duff) yang time membolehkan senang untuk chelsea peroleh gol selepas melakukan counter attack. Tapi bila winger dah tak laju, morinho cube ubah style play dan game menjadi agak boring kerana tiada lagi gerakkan yg pantas dan menarik sehingga la dia dipecat ogos 2007..

    Berlainan dgn Scolari, ape yg aku nampak scolari mungkin dapat membentuk pasukan yang lebih serasi dan boleh bermain dgn corak yg berlain dari sebelum. Hasilnya, jumlah jaringan chelsea setakat ini agak membanggakan tetapi pendedahan scolari dgn 'CLUB MANAGEMENT' mungkin menyebabkan dia terlalu lemah berdepan dgn kelab yg kuat(big4) buat masa ini.

    Kesimpulan dari aku, walaupon tak nampak apa lagi pencapaian dari scolari, aku lebih yakin dgn scolari dan lebih seronok corak permainan yg dibawa oleh scolari ni. MUNGKIN chelsea tanpa CUP sizen ni, tapi aku tetap yakin scolari pon akan membawa sejarah baru untuk Chelsea.. :113::113:
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  3. #3
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Yang penting aku hepi tgk celsi selepas 2004-05 & 2005-06..
    sebab lepas tu macam hilang punca dan idea dah morinho sekejap.. :102::102:
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  4. #4
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Stamford Bridge
    Posts
    2,705
    the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough
    My Mood
    Angelic
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Alarmist View Post
    Yang penting aku hepi tgk celsi selepas 2004-05 & 2005-06..
    sebab lepas tu macam hilang punca dan idea dah morinho sekejap.. :102::102:
    aku vote untuk Claudio Reneiri - Mr. Cool.:4:
    the Oranje Forever!!!!
    "Life Is Awesome"

  5. #5
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    tapi scolari ni
    rosak la bila dia jumpe tough team
    terlalu open dia main..
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  6. #6
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Stamford Bridge
    Posts
    2,705
    the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough
    My Mood
    Angelic
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Alarmist View Post
    tapi scolari ni
    rosak la bila dia jumpe tough team
    terlalu open dia main..
    scolari kena observe banyak BPL team.
    Mikel tak sama ngan essien.
    kalau tgk game pool + roma hampir sama.
    kalau dah team tu focus kat defend, dah tak leh attack through tengah. kena utilise wings utk kacau.
    biar defend terbukak. baru sedappp.
    drogba boleh men kot weekend?


    team reneiri dah kalahkan Real kat Barnebeu plak tu.
    the Oranje Forever!!!!
    "Life Is Awesome"

  7. #7
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by the Oranje View Post
    scolari kena observe banyak BPL team.
    Mikel tak sama ngan essien.
    kalau tgk game pool + roma hampir sama.
    kalau dah team tu focus kat defend, dah tak leh attack through tengah. kena utilise wings utk kacau.
    biar defend terbukak. baru sedappp.
    drogba boleh men kot weekend?


    team reneiri dah kalahkan Real kat Barnebeu plak tu.
    aah
    mikel busuk terusk gem roma & pool tu
    mmg xperience kurg lg la mamat tu
    essien plak lambat lg bleh main
    aduh2..
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  8. #8
    sparrow
    Guest
    Quote Originally Posted by the Oranje View Post
    aku vote untuk Claudio Reneiri - Mr. Cool.:4:
    aku suka reneri sbb dia mmg pandai pilih/beli player cuma tektikel jerk kurang

  9. #9
    sparrow
    Guest
    Quote Originally Posted by Alarmist View Post
    aah
    mikel busuk terusk gem roma & pool tu
    mmg xperience kurg lg la mamat tu
    essien plak lambat lg bleh main
    aduh2..
    mikel muda lg fren br umur 21thn. kena take time gak tp kira ok gak dia ni main DF pada usia muda. team lain mesti letak player bpengalam punya sbb tuh masa murino letak makelele. tp x taulh kalo essien fit ader ruang x lg simikel nih

  10. #10
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sparrow View Post
    mikel muda lg fren br umur 21thn. kena take time gak tp kira ok gak dia ni main DF pada usia muda. team lain mesti letak player bpengalam punya sbb tuh masa murino letak makelele. tp x taulh kalo essien fit ader ruang x lg simikel nih

    aah
    aku rase
    kalau essien dah fit
    tmpt tu akan diambil alih oleh essien la
    essien punya rembat power sket:113::113:

    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts