Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    directaccount
    Guest

    Directaccount.net - Authorized Rapidshare Reseller

    Hello guys,

    I am Asrul, the owner of DirectAccount.net.
    We are an authorized reseller for Rapidshare.com. ( http://www.rapidshare.com/resellers.html )
    We started our business since 30 October 2008 and growing rapidly until today.
    Our service and web system are easy to use, fast and secure.

    This is our price list :

    PREMIUM ACCOUNT ( NEW/RENEW )
    1 Month RM 37
    3 Months RM 90
    6 Months RM 160
    12 Months RM 290

    TRAFFIC SHARE
    100 GB = RM 50
    500 GB = RM 220
    1000 GB = RM 950

    You can make payment via :

    - Maybank2U
    - CimbClicks
    - Bank Islam
    - PbeBank
    - Hong Leong
    - RHB Bank

    Your topup and order will be process in 24 hours.Normally less than that.
    Instant topup will be credit into you account instantly.
    For every successful order, you can share your experience with us
    by giving testimonial about our service.Your testimonial will appear randomly
    on our website.

    We also offer 1% referral commission.
    Banners and referral link will be given to you
    once you create your account.

    Attention to our current customers :

    We do not sell Megaupload premium account anymore at our website.
    We will open a new website to sell megaupload account soon.

    If you have any problem, you can send an email to us at [email protected] or
    shout your problem in our Shoutbox.

    Kindly visit our website for more information :

    www.directaccount.net

    Authorized Rapidshare Reseller for Malaysia

    Thank you.


    Banner :



    bitcoin 160x600
    Last edited by directaccount; 29 Jul 2009 at 06:39 AM.

  2. #2
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    bape rege dia ke
    leh listkan tak
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  3. #3
    directaccount
    Guest
    Anda boleh cek dekat sini : DirectAccount Pricelist

    TERM PRICE
    1 Month RM 40
    3 Months RM 85
    6 Months RM 155
    12 Months RM 280

  4. #4
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by directaccount View Post
    Anda boleh cek dekat sini : DirectAccount Pricelist

    TERM PRICE
    1 Month RM 40
    3 Months RM 85
    6 Months RM 155
    12 Months RM 280
    tu same je ke utk rapid & megaupload
    mahal la bro
    bkn rapid stended rm20 je ke
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  5. #5
    directaccount
    Guest
    Actually,harga kami dah kira rendah berbanding harga official Rapidshare reseller.Anda boleh cek pricelist mereka.

    Memang kami akui,harga pasaran adalah lebih rendah berbanding harga reseller.Kami letak harga macam tu sebab nak bagi komisen yang banyak kepada customer kami.Profit dari sales tu akan dipecah2kan pulak.Kalu komisen dapat sen-sen, x best pulak kan ?

    Market kami lebih kepada mereka2 yang xde paypal dan debit kad.

  6. #6
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by directaccount View Post
    Actually,harga kami dah kira rendah berbanding harga official Rapidshare reseller.Anda boleh cek pricelist mereka.

    Memang kami akui,harga pasaran adalah lebih rendah berbanding harga reseller.Kami letak harga macam tu sebab nak bagi komisen yang banyak kepada customer kami.Profit dari sales tu akan dipecah2kan pulak.Kalu komisen dapat sen-sen, x best pulak kan ?

    Market kami lebih kepada mereka2 yang xde paypal dan debit kad.
    Haa, ye la sebab yg ni ada marketing plan ek
    patut la
    ada komisenē plak kan..
    thanks for da info..
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  7. #7
    directaccount
    Guest
    takpe,anda boleh pilih nak beli dengan sapa2.

    marketing plan ?
    bunyi cam MLM la plak.
    kami bukan buat bisnes MLM la.
    hehe

    ada yang jual murah dan ada yang jual mahal skit.

    biasanya kalu yang jual mahal ni ada kelebihan skit.
    maybe dapat komisen @ hadiah.

    pelik gak ada yang jual akaun rs di bawah paras normal.
    paras normal tu around RM31-33 bergantung pada exchange rate.
    maybe diorg redeem point @ resell balik akaun yg dia beli.

    walaubagaimanapun,pihak kami cuma nak promote je.
    kami tahu pihak anda ada banyak pilihan.


  8. #8
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    menarik nih
    boleh difikirkan nanti
    pehal pun mmg service yg bagus
    teruskan usaha mempromote

  9. #9
    directaccount
    Guest
    Terima kasih.

    Lepas tgk komen2 korang semua ni,pihak kami bercadang utk membuat promotion tp kene bincang dengan executive2 lain dulu.

    Kalu korang ada idea nak improvekan service kami,
    boleh bitau kat sini.Kami akan cuba pertimbangkan idea2 bernas anda.


  10. #10
    directaccount
    Guest
    November promotion :

    Period - 3 NOV 2008 -> 30 NOV 2008

    Rapidshare 1 month ( Renew / New Account ) = RM 35
    Referral commission = 1% @ minimum RM 1


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts