Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 59
  1. #1
    AlchemisT
    Guest

    Buat duit dgn AMBANK debit Mastercard??

    Tukar Perbelanjaan Harian kpd Pulangan Tunai $$$?

    saya dah buat ratusan ribu RM melaluinya.

    secara part time @ full time

    pls PM saya

    servis & penjelasan yg terbaik.


    Kelebihan bila anda perolehi kad.

    1) penggunaan/pengaktifan selama 5 thn.

    2) insuran kemalangan diri bernilai RM 10 000.

    3) terus dpt baucer bernilai RM 300.

    4) online shopping.

    5) diiktiraf seluruh dunia melalui mastercard.

    6) x perlu bank akaun.

    7) black list pun boleh dpt kemudahan penggunaan mcm kredit kad.

    8) top up di mesin cash deposit @ di kaunter ambank @ inter bank giro.

    9) boleh buat RM besar melaluinya. (tukar point kpd cash!)

    10) boleh semak geneology bisnes anda jika anda nak buat perkara no 9.

    11) boleh kawal kewangan anda & tanpa % faedah bulanan.


    satu kad pd harga rm55 shj. (terus untung!!, pls semak perkara 2 & 3)

    utk perkara no 9 tu yg best....bagaimana?

    1) untung jualan debit kad 18% = rm10 utk setiap kad (utk agen).

    2) yg ni buat RM utk jangka masa panjang + pasif >> boleh buat penajaan dan saya boleh overide % dari jumlah perbelanjaan/point yg dibelanjakan sampai 10 level = 63%.

    3) kalau x taja so anda tetap dpt override 30% dari perbelanjaan anda sendiri. (taja atau x, anda ttp dpt 30% overide dari perbelanjaan anda). kalau taja maka perkara 2 & 3 dpt, so 30% + 63% = 93% dari total point ikut level. kalau x taja maka perkara 3 shj dpt.

    maksudnya >> setiap pelanggan yg beli kad melalui anda dan anda layak dpt komisen keuntungan dari setiap perbelanjaan yg dilakukan sampai bila-bila. (dlm bentuk point yg ditukarkan kpd RM).

    katakan A beli melalui anda so anda dpt komisen dari perbelanjaan si A. A pula promosi B utk gunakan kad tersebut...anda pun layak dpt komisen dari B...B pula ajak C... dan ke level seterusnya. 10 level = 63% dari point. tu jual 1 kad... kalau 10 kad? kalau 100 kad? sudah2 ler tu. utk perkara no 2 ini (10level & 63%), kiraan adalah berdasarkan s-point/ambank point.


    kita ubah cara berbelanja >> kredit ke debit & buat rm melaluinya.

    berminat utk penjelasan lanjut? pls setkan 30min masa anda atau berminat utk terus memiliki kad tersebut?

    langkah 1) pls bank in rm60 (siap kos kurier)

    langkah 2) setelah anda dpt kurier yg mengandungi kad debit tersebut, fotostat ic + isi form ambank dan poskan sampul yg telah disediakan ke ambank.

    langkah 3) tunggu pihak bank bagi number pin dan kad anda telah diaktifkan.

    lihat kad? > http://www.ambg.com.my/personal/cred...mastercard.asp

    ada yg tanya ttg dimana boleh dpt point & tukaran s-point = brp RM? ini jawapannya...

    point boleh diperolehi di di sykt, kedai/merchant yg dilantik (semakin bertambah,spt alliaz insurans) atau di semua kedai yg mempunyai logo mastercard di seluruh dunia.

    setiap kedai/merchant offer point yg berbeza pd pemegang kad. ada yg berbelanja hanya rm50 dah dpt 2000 s-point. 2000 s-point = rm6 u akan dpt. tapi yg best ialah ttg overide 10level = 63% dari point... pada level yg ke 6 dan semua belanja hanya 2000 s-point maka u dah ada gaji rm2.5k tiap2 bln... ada yg belanja lebih rm50 dan ada yg kurang... kalau ke level yg ke 10? rahsia....heheheee PM saya.

    apa yg saya tulis ini adalah step 1 = kaya, step 2 = kaya raya. kalau step 1 shj so anda boleh terus bank in spt arahan di atas tapi kalau nak step yg kaya raya...
    bitcoin 160x600

  2. #2
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    mari bertukar ke penggunaan debit kad
    banyak faedah yang akan kita dapat :4:
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  3. #3
    adil2604
    Guest
    up kan lagi ramai pemerhati tgk ni.....mcm mane nak join n bla bla bla...:4:

  4. #4
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    nak join senang je :4::4::4:
    beli kad debit ambank
    pastu register kat 2 tempat
    1- ambank tuk activatekan kad kita
    2- pada smartlink tuk kita dapat kan point yang boleh ditukarkan ke rm
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  5. #5
    adil2604
    Guest
    Quote Originally Posted by putat76 View Post
    nak join senang je :4::4::4:
    beli kad debit ambank
    pastu register kat 2 tempat
    1- ambank tuk activatekan kad kita
    2- pada smartlink tuk kita dapat kan point yang boleh ditukarkan ke rm
    ini under uptrend kan....
    kalau tak pernah join ui2u nak kena join gak ker????

  6. #6
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  7. #7
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by adil2604 View Post
    ini under uptrend kan....
    kalau tak pernah join ui2u nak kena join gak ker????
    boleh je bro
    tak join uptrend pun boleh apply
    takde masalah :4::4::4:
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  8. #8
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Here are just a few of the benefits you can enjoy: :113:

    Earn one AmBonus point with every RM 2 spent
    *except transactions at Petrol Kiosk
    Free RM10,000 Personal Accident Insurance for first year
    Accepted worldwide
    Convert S-points to cash rebates
    Vouchers worth RM 300
    No bank account needed
    Shop online
    No activation fee
    No top-up fee
    Hassle free rebate system
    Easy online top-up
    Check statement online
    No income requirement
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  9. #9
    NG Hall of Fame
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    All Over The World At Anytime..
    Posts
    0
    formattedsolution is on a distinguished road
    My Mood
    Cheeky
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by AlchemisT View Post
    Tukar Perbelanjaan Harian kpd Pulangan Tunai $$$?

    saya dah buat ratusan ribu RM melaluinya.

    secara part time @ full time

    pls PM saya

    servis & penjelasan yg terbaik.


    Kelebihan bila anda perolehi kad.

    1) penggunaan/pengaktifan selama 5 thn.

    2) insuran kemalangan diri bernilai RM 10 000.

    3) terus dpt baucer bernilai RM 300.

    4) online shopping.

    5) diiktiraf seluruh dunia melalui mastercard.

    6) x perlu bank akaun.

    7) black list pun boleh dpt kemudahan penggunaan mcm kredit kad.

    8) top up di mesin cash deposit @ di kaunter ambank @ inter bank giro.

    9) boleh buat RM besar melaluinya. (tukar point kpd cash!)

    10) boleh semak geneology bisnes anda jika anda nak buat perkara no 9.

    11) boleh kawal kewangan anda & tanpa % faedah bulanan.



    apa yg saya tulis ini adalah step 1 = kaya, step 2 = kaya raya. kalau step 1 shj so anda boleh terus bank in spt arahan di atas tapi kalau nak step yg kaya raya...
    Ko dah collect ratusan ribu RM ke bro? Baper lama ko buat? Bleh bagi tunjuk statement tak? Baru convincing!!:113:
    Networker Tegar in da House..!!

  10. #10
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by formattedsolution View Post
    Ko dah collect ratusan ribu RM ke bro? Baper lama ko buat? Bleh bagi tunjuk statement tak? Baru convincing!!:113:
    yang ni kena jumpa sendiri ngan tuan punya badan bro :4::4::4:

    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts