Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    ccyber
    Guest

    Pengusaha kolam ternakan ikan ketutu

    di sini sy ingin membuka sebut harga kepada pengusaha ikan ketutu yg berminat untuk mendapatkan benih ikan ini dengan harga seperti dibawah :

    Benih Ketutu Berat 50g (RM4.00/EKOR)
    Benih Ketutu Berat 100g (RM6.00/EKOR)
    Benih Ketutu Berat 150g (RM8.00/EKOR)
    Benih Ketutu 200g (RM13.50/EKOR)
    Benih Ketutu 300g (RM15.00/EKOR)

    setiap order hendaklah disertakan dengan deposit sebanyak 30% dari jumlah harga keseluruhan.

    kos penghantaran boleh dibincangkan:5:
    Estonian Forex 160x600en

  2. #2
    NG Hall of Fame
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    All Over The World At Anytime..
    Posts
    0
    formattedsolution is on a distinguished road
    My Mood
    Cheeky
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    ikan ketutu ni ikan air tawar ke bro? caner la rupa dia ek..?
    Networker Tegar in da House..!!

  3. #3
    ccyber
    Guest
    Quote Originally Posted by formattedsolution View Post
    ikan ketutu ni ikan air tawar ke bro? caner la rupa dia ek..?
    rupa dia bro leh tengok kat blog saya...

  4. #4
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    macam mana market dia aa
    tak pernah tgk ikan ni
    macam katak pon ada rupenye
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  5. #5
    ccyber
    Guest
    Quote Originally Posted by Alarmist View Post
    macam mana market dia aa
    tak pernah tgk ikan ni
    macam katak pon ada rupenye
    stakat nih permintaan bg pasaran tempatan mmg tak dpt nk penuhi

  6. #6
    fadzil
    Guest
    ikan ni utk apa? makan or perubatan?

  7. #7
    ccyber
    Guest
    Quote Originally Posted by fadzil View Post
    ikan ni utk apa? makan or perubatan?
    ini adalah ikan yang untuk dimakan dan juga perubatan juga
    selain itu ikan nih adalah makanan dalam adat kaum cina yang mengaitkan kepanjangan umur atau murah rezeki

    waullahuaklam

  8. #8
    eapui
    Guest
    ikan ne kalau dekat pahang orang panggil ikan ubi:4::4:

  9. #9
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by eapui View Post
    ikan ne kalau dekat pahang orang panggil ikan ubi:4::4:
    best ke rase ikan ni ek
    ada kat pasar biasa ke
    gerun plak nak makan tgk rupa dia:4::4:
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  10. #10
    NG Rookie
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Secreet...
    Posts
    480
    ulam is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Ada plan gak nak ternak ketutu nie...
    Tapi ilmu x ada lagi, aku dengar susah bro nak ternak ketutu nie...
    Nak ternak keli tgk market pemborong amik murah sangat lak....
    Kolam simen aku ada 6 biji, tgh fikir lagi nak ternak ikan apa yg sesuai...


  11. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts