Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    faiz
    Guest

    Usana health sciences company network marketing no.1

    PELUANG UNTUK MENJANA PENDAPATAN BERSAMA USANA SYARIKAT NETWORK MARKETING YANG MEMEGANG REKOD NO.1 DIDUNIA SELAMA 10TAHUN BERTURUT-TURUT...www.mlminsider.com

    KENAPA USANA??

    1-COMPANY YANG DIANUGERAH SEBAGAI COMPANY TERBAIK SELAMA 10TAHUN BERTURUT-TURUT..

    2-PRODUK DIIKTIRAF SEBAGAI PRODUK KESIHATAN TERBAIK DIPASARAN
    DAN MENDAPAT"BEST OF THE BEST AMOUNGS 1500 NORTH AMERICA PRODUCT":113:

    3-BELUM MENJANGKAU SETAHUN DIMALAYSIA,TELAH MENERIMA 2 ANUGERAH DARI "THE BRAND LAUREATE"
    #BEST AWARD PRODUCT BRANDING
    #BEST AWARD CORPORATE BRANDING

    4-PELAN YANG MAMPU JALANKAN OLEH SEMUA ORANG "WORABLE PLAN"

    5-BARU MEMASUKI MALAYSIA SETAHUN LEBIH

    USANA MENYEDIAKAN PENDAPATAN YANG LUMAYAN,MINIMA INCOME MINGGUAN RM3600..INCOME DIBAYAR MINGGUAN,..

    POTENSI PENDAPATAN MINIMA DENGAN USANA:
    MINGGU 1=RM540
    MINGGU 2=RM720
    MINGGU 3=RM1440
    MINGGU 4=RM2880
    MINGGU 5=RM3600
    TOTAL =RM9180

    untuk maklumat lanjut sila hubungi:019-3537011...019-2499753
    atau email: [email protected]
    please visit: www.jutawansucces.blogspot.com
    www.usana.com
    Estonian Forex 160x600en

  2. #2
    mohd hafizudin
    Guest
    salam bro...act aku nk cerita pasal usana ni...produk dia memang betul-betul berquality,..pakcik aku kena penyakit kencing manis,dia guna produk usana dia kata skg dia punya kencing manis mantain je..cuma aku nak tau pasal plan bisnes dia mcm mn..aku dah cek pasal usana ni,memang hebat,ada minat gak..bleh ekplain ckit?? atau email kt aku.. [email protected] .. tq

  3. #3
    mohd hafizudin
    Guest
    Quote Originally Posted by mohd hafizudin View Post
    salam bro...act aku nk cerita pasal usana ni...produk dia memang betul-betul berquality,..pakcik aku kena penyakit kencing manis,dia guna produk usana dia kata skg dia punya kencing manis mantain je..cuma aku nak tau pasal plan bisnes dia mcm mn..aku dah cek pasal usana ni,memang hebat,ada minat gak..bleh ekplain ckit?? atau email kt aku.. [email protected] .. tq
    selamat hari raya..
    Last edited by mohd hafizudin; 25 Sep 2008 at 03:49 AM.

  4. #4
    faiz
    Guest
    jemputan untuk semua warga NOGOLD khususnya bg kawasan lembah kelang dan yg sewaktu dengannya,untuk menghadiri seminar keusahawanan anjuran
    USANA HELTH SCIENCES,

    di MENARA AXIS,PETALING JAYA
    SETIAP SELASA JAM 9:00PM-10:30PM

    sila hadirkan diri anda untuk untuk melihat & mendengar sendiri peluang2 yg disediakan oleh USANA company no.1 didunia selama 10 tahun berturut-turut...jangan lepaskan peluang keemasan ini..
    untuk maklumat lanjut sila hubungi:

    faiz-0193537011
    [email protected]
    www.usana.com
    www.jutawansucces.blogspot.com

  5. #5
    faiz
    Guest
    mari..mari..mari..join usana skg sebelum terlambat,kami sedang mencari-cari perintis dimalaysia,..jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk bersama-sama company terhebat ini...

    1-syarikat no.1-.....fakta dari pihak ke 3
    2-produk berqualiti..fakta dari pihak ke 3
    3-plan yg unik........fakta dari pihak ke 3

  6. #6
    faiz
    Guest
    bagi warga kedah..cepat2 skit,skg usana dah mula memasuki kedah,kami dah ada wakil di sg petani...jgn lepaskan peluang keemasan ini..

  7. #7
    faiz
    Guest
    KEHEBATAN&KEKUATAN USANA
    memang tak dinafikan banyak syarikat MLM atau Network Marketing tumbuh seperti cendawan di Malaysia. Tapi adakah ianya sebagus USANA. Adakah ianya dapat menandingi kehebatan di bawah?

    *Diasaskan pada tahun 1992 oleh Dr Myron Wentz - Seorang pakar mikrobiologi dan immunologi yang telah memenangi anugerah Albert Einstein. Memegang rekod menternak sel darah manusia di luar badan manusia selama 40 tahun tanpa sebarang jangkitan.

    *Dipilih 'The #1 Distributor's Choice' -9 tahun berturut-turut oleh Network Marketing Today.

    *Majalah Forbes menyenaraikan USANA sebagai No. 5 di kalangan '200Best Small Companies of 2005 in America' - Tiada syarikat MLM/Network Marketing lain tersenarai.

    *Majalah Business Week menyenaraikan USANA No. 3 di kalangan '100 Hot Growth Companies of 2005'. Tiada syarikat MLM/Network Marketing lain tersenarai.

    *Media Usahawan 2005 menyenaraikan USANA No. 1 di kalangan "45 Syarikat Rangkaian Paling Top"

    *Produk USANA tersenarai di dalam Master Index of Medical Specialties (MIMS) iaitu buku rujukan doktor dalam memberi ubat kepada pesakit. Tiada produk syarikat MLM/Network Marketing lain tersenarai.

    *Produk Multivitamin USANA telah memenangi tempat #1 di dalam buku 'Comparative Guides to Nutritional Supplements' di semua edisi (edisi 1 sehingga edisi 4).

    *Produk disahkan halal oleh IFANCA (Islamic Food and Nutritional Council of America)

    *Produk-produk USANA tidak mengandungi bahan kimia, dadah dan PARABEN (penyebab KANSER)

    *Produk USANA mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
    Produknya banyak membantu pesakit seperti diabetes(kencing manis), gout, darah tinggi, kanser dan lain-lain.
    Ada jaminan modal dipulangkan sekiranya anda ingin keluar dari bisnes ini! Jika anda sekadar ingin mencuba, anda tidak perlu takut rugi.

    Tidak memerlukan anda menjual produk dengan banyak.
    Bakal membuka pasaran ke 30 buah negara lagi bermula dengan Indonesia, India dan China. Dengan hanya satu pendaftaran, anda boleh mengembangkan perniagaan ini tanpa berada di sana!
    Pembelian produk boleh dilakukan secara online dan akan dihantar ke rumah anda.

    (kesemua fakta adalah dari pihak ketiga)

    5 FAEDAH DARI USANA.

    1-retail profit 30%
    2-5% front-line commision
    3-weekly global commision
    4-weekly leadership bonus
    5-matching bonus
    (kesemuanya dibayar mingguan)

    KENAPA INDUSTRI NETWORK MARKETING??

    sekalipun ia dipenuhi syak wasangka dan banyak maklumat yg salah(disebabkan oleh segelintir syarikat),industri network marketing sudah berkembang pesat dan berjaya mengaut keuntungan melebihi usd$ 100 billion.
    pendek kata,syarikat network marketing mengelakkan kos periklanan yang semakin naik dan pengagihan produk melalui saluran traditional,sebaliknya individu yang berjaya mempromosikan produk melalui kata mulut akan diberikan ganjaran yang lumayan.ganjaran yang diberikan kepada pengedar bukan semata-mata kerana menjual produk,tetapi juga untuk usaha mereka menolong melatih ahli dalam pasukan masing-masing untuk berjaya bersama-sama.

    ia juga berkembang maju dalam kurun ke 21.
    kita tidak dapat meramalkan apa yang akan terjadi pad kurun 21.untuk hidup dan berkembang maju,anda perlu mempertingkatkan diri,dari seorang pekerja kepada seorang pemilik,dari dunia kekecewaan ke alam bermotivasi,dan anda perlu menjadikan segala perubahan itu hidup anda,jangan membiarkannya menjadi penghalang untuk anda terus maju,andalah yg berkuasa terhadap hidup anda sendiri.

    sebuah syarikat network marketing yang baik dapat memberi orang ramai peluang perniagaan sendiri yang sah dan rezeki pendapatan yang lumayan berpandukan pendapatan keumpilan dan dengan cara pulangan pendapatan berterusan.

    REBUTLAH PELUANG HEBAT INI!!

    hubungi kami untuk sesi penerangan&maklumat lanjut:


    faiz:019-3537011
    www.jutawansucces.blogspot.com
    www.usana.com

  8. #8
    faiz
    Guest
    bagi sesiapa yg ingin tau lebih detail tentang usana,sila pm sy,atau sms..
    019-3537011

  9. #9
    Brabus7117
    Guest
    salam sejahtera semua..disini aku nak kongsikan sedikit pengalaman aku bersama usana,..
    alhamdulillah sepanjang penglibatan aku dlm usana (almost setahun dah) banyak perubahan yg berlaku dlm diri aku,terutamanya dari segi kewangan&kebeasan masa,..skg ni pun aku dah buat usana full time..aku tak pandai nak bercerita panjang,tp bglah peluang untuk diri korang yg masih lagi tercari2 satu peluang untuk merubah kehidupan ini bersama dgn company no1 didunia selama 10 tahun berturut2..

    all the best! ..nak tau lebih pasal usana [email protected] kt aku:
    019-2499753

  10. #10
    thegunnerz
    Guest
    the real business.. :P


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts