Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 84
  1. #1
    shamxo
    Guest

    edisi Siasat:(Formula Luar Biasa)-RM15750 TERKUMPUL SETAKAT INI

    SALAM SEMUA,

    SAYA JEMPUT KAWAN KAWAN SEMUA MENYERTAI SUMBERPENDAPATAN.COM

    SETELAH 9 BULAN SAYA SERTAI FLBPRO(SUMBERPENDAPATAN.COM)

    IANYA MENDATANGKAN HASIL..BERMULA DARI FEB 2008 HINGGA OKT 2008.

    HASILNYA ADALAH RM20950..
    http://shamxo.com

    testi bukti ada ka blog aku..tak larat nak copy paste bukti payment dah...hehehe

    MUNGKIN TIDAK BEBERAPA LUMAYAN TETAPI BERBALOI BAGI SAYA YANG MENJALANKANNYA SECARA PART TIME SAJA DAN NEWBIE DALAM INTERNET MARKETING NI

    DISINI SAYA REVIEW SERBA SEDIKIT FORMULA LUAR BIASA.MUNGKIN ADA YANG DAH DENGAR AND DAH JOIN.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ramai yang kata program ni adalah skim cepat kaya namun sebenarnya tidak sama sekali. Dalam FLB Pro ini saudara Nizam telah mengupas secara terperinci bisnes gayapos yang berjaya. Mana nak dapat panduan lengkap sebegini rupa selain FLB Pro ni. Saya pasti ramai yang dah mencubanya.

    Apa itu Formula Luar Biasa Pro

    FLB Pro diasaskan oleh saudara Nizam. Setiap ahli yang menyertai program ni akan diberi satu laporan lengkap bagaimana ingin menjadi bisnes gayapos yang berjaya. Untuk menjadi ahli anda perlu membayar RM295.00 dan anda dibekalkan satu laman web yang telah dibina siap-siap(MEMBINA LIST) oleh Nizam dan siap dengan sistem autoresponder yang agak baik.
    Anda hanya perlu mempromosikan laman web itu sahaja.

    Komisen akan diberi RM100 bagi setiap jualan dan RM50 lagi untuk jualan 2 tier di bawah anda.

    Namun kelebihan utama bagi ahli FLB pro adalah ilmu yang diberikan tidak ternilai. Apatah tidaknya anda diberi dengan sebuah laporan yang padat dengan ilmu, cara dan rahsia-rahsia tersembunyi bisnes gayapos. Untuk meringkaskan penerangan berkenaan FLB ni kita bahagikan mengikut produk berikut:-

    1. Formula Luar Biasa - Laporan hebat yang menerangkan secara terperinci rahsia menjana wang ribuan ringgit sehari cara mudah secara sambilan dari rumah. Anda hanya perlu laksanakan sahaja, caranya dah diterangkan secara TERANG oleh Nizam ni.

    2. CD Ekslusif - Di dalam CD ni mengandungi 2 bahagian iaitu Promosi Internet. Di sini anda akan diberi laporan sulit promosi secara online dengan cara yang cepat, mesra dan betul, opss tu slogan PDRM, cepat, mudah dan murah. hehehe. Dan yang keduanya Promosi Gayapos yang mana beberapa surat power dibekalkan untuk anda promosikan.

    3. Bonus FLB - Bonus-bonus ni anda boleh cetak dan jual dan ambil 100% keuntungan. Dua bonus diberi iaitu Bonus eksklusif CD-ROM 39 Rahsia Duit dan juga Sistem RM750 Sehari & Empayar Jutawan.

    4. Bonus PRO - Yang ni untuk rujukan anda dalam mencari sumber pendapatan anda sendiri.

    Terus terang saya katakan, pada awal saya menyertai program ni dan promosikannya ramai yang mengutuk dan menghantar email tak puas hati pasal mereka anggap ini adalah penipuan bizz internet. Nak suruh saya pastekan kat sini ke email kutukan tu? Padahal sistem ni telah direka dengan begitu tersusun sekali oleh Nizam untuk sama-sama menjana kewangan.

    Namun semuanya terpulang pada pandangan masing-masing tapi FLB Pro ni telah mengupas suatu kuasa pemasaran yang begitu BIJAK sekali.
    Cuma yang saya begitu berterima kasih pada saudara Nizam ialah FLB pro nya telah membuka minda saya yang bizz internet ini amat luas dan tunggu kita teroka saja. RM295 tak berpadanan langsung ngan ilmu yang diberi dan Insya’allah jika dipratikkan secara serius apa yang tercatat di dalam ini tak mustahil anda juga mampu tersenyum. Itu pandangan ikhlas saya pasal FLB Pro ni dan anda yang juga memilikinya mungkin mempunyai perpepsi sendiri dan pada pendapat saya FLB Pro ini bukanlah satu penipuan mengaut keuntungan semata-mata. Terima kasih.

    YM = sham_xo
    emel = sham_xo[at]yahoo.com

    UPDATED
    KOMISYEN TERBARU BULAN OGOS

    4/8/2008 = RM100
    14/8/2008 = RM700
    17/8/2008 = RM100
    29/8/2008 = RM400

    KOMISYEN TERBARU BULAN SEPTEMBER
    2/9/2008 = RM450
    7/9/2008 = RM1000
    10/11/2008 = RM2100
    18/9/2008 = RM1300
    22/9/2009 = RM800
    24/9/2008 = RM350
    29/9/2008 = RM1000


    KOMISYEN TERBARU BULAN OKTOBER
    11/10/2008 = RM1000
    18/10/2008 = RM1000
    29/10/2008 = RM1100


    KOMISYEN TERBARU BULAN NOVEMBER
    05/11/2008 = RM1100



    KLIK SIGNATURE DI BAWAH UNTUK FORMULA BUAT DUIT

    5/11/2008


    29/10/2008


    18/10/2008


    11/10/2008=RM1000


    alhamdullillah,

    hari ni aku terima lagi komisyen RM1000 dari owner formula luar biasa...lagi dua hari nak raya...jadilah buat bayar duit minyak yang turun seposen seliter...29/9/2008

    ni screenshot komisyen dari owner


    24/9/2008
    hari ni masyukk lagi RM350...bulan puasa ni aku dah dapat RM6000
    SCREENSHOT KOMISYEN HARI NI 24/9/2008


    22/9/2008





    KOMISYEN TERBARU RM3950 DALAM MASA 2 MINGGU



    bitcoin 160x600
    Attached Images
    Last edited by shamxo; 07 Dec 2008 at 06:40 PM.

  2. #2
    shamxo
    Guest

    tips ahli :Formula Luar Biasa

    Berikut adalah soalan-soalan lazim yang saya
    biasa terima daripada ahli, mungkin anda juga
    ingin mengetahuinya:


    S: Saya telah mendapat link pengedar, sekarang
    apa yang perlu saya buat?

    J: Jika anda mahu menjana komisen RM100 setiap
    jualan, inilah masanya untuk mulakan promosi.
    FLB Pro memang tengah hangat, dengan komisen
    sebanyak lebih RM100,000 telah saya bayar
    kepada ahli setakat ini. Sila ikut teknik
    promosi yang saya sendiri gunakan, terutama
    sekali google adwords!



    S: Apa itu Visitor dan Unique Visitor yang terdapat
    dipusat affiliate?

    J: Visitor = Berapa kali orang klik link anda
    Unique Visitor = Jumlah orang yang klik link anda



    S: Adakah semua orang yang klik link saya akan menjadi
    list saya?

    J: Saya harap begitu! Tetapi diinternet ianya tidak
    sempurna begitu. Daripada kajian saya, 20-30% daripada
    unique visitor akan berikan nama dan email mereka.
    Oleh itu jika 100 orang yg lawat, 20-30 orang akan
    menjadi list anda, dimana kita boleh followup. Followup
    akan dilakukan secara automatik oleh sistem, anda hanya
    tumpukan untuk promosi sahaja.



    S: Berapa ramaikah daripada list akan membeli dan bila?

    J: Wow, soalan yang bagus! Daripada kajian selama 7 bulan
    lebih kurang 1-3% akan membeli selepas menerima 10
    followup mesej pertama. Dan 1-3% lagi akan membeli
    selepas menerima mesej 10 keatas. Mereka perlukan masa
    disebabkan harga produk yang agak tinggi. Jangan risau
    kerana saya sudah standby 23 mesej untuk list anda



    S: Apakah tip yang boleh saudara berikan untuk saya sukses
    mempromosi flb pro?

    J: Anda perlukan promosi tanpa henti. Katakan setiap hari
    anda membawa 100 pelawat, dan 30 orang akan menjadi list
    anda. Dalam sebulan anda mempunyai 900 list. Dalam masa
    6 bulan anda sudah mempunyai lebih kurang 5000 list!
    Berapa yang boleh anda buat? seorang surirumah menjana
    RM30,000 dengan list sebanyak itu. Teknik yang beliau
    gunakan: Adwords!

    Last edited by shamxo; 12 Aug 2008 at 06:33 PM.

  3. #3
    shamxo
    Guest

    lagi tips

    Hari ini saya akan menolong anda untuk bebas dari hutang supaya anda mempunyai
    duit lebih untuk menikmati hidup yang lebih baik. Dan saya buatkan satu sistem
    yang boleh anda ikut.

    Biasanya sistem yang mudah adalah yang terbaik. Dan saya rasa ianya termasuk
    cara melenyapkan hutang. Dalam masa beberapa tahun saya telah mencipta pelbagai
    sistem, dan saya akan memperkenalkan salah satu sistem saya yang terbaik kepada
    anda

    Anda perlu kuatkan semangat untuk mengikuti 10 langkah berikut.. dan matlamat
    anda untuk bebas daripada hutang pasti akan tercapai.

    1. Periksa rekod perbelanjaan untuk tempoh 12 bulan.Setahun adalah jangka masa
    yang tepat untuk melihat apa yang berlaku. Jadi lihat semua perbelanjaan, penyata
    bank, rekod buku cek, penyata kad kredit atau apa sahaja rekod yang anda ada.
    Dan untuk perbelanjaan yang menggunakan wang tunai, bawa buku nota untuk
    beberapa minggu dan tulis semua perbelanjaan anda, walaupun untuk membeli
    goreng pisang makcik. Akhirnya, anda akan dapati betapa sedikit akan menjadi bukit.
    Saya telah mencubanya dan memang boleh dapat angin akhmar... hehe

    2. Kirakan jumlah perbelanjaan anda dalam sebulan, dengan mencampurkan semua bil
    yang perlu anda bayar dalam sebulan.

    3. Tuliskan senarai hutang yang anda tanggung. Jangan lupa masukkan sekali ansuran
    rumah. Telefon bank jika anda tidak pasti berapa hutang yang anda ada.(Pastikan ada
    selalu kemas kinikan rekod senarai hutang ini)

    4. Buat senarai pembayaran minima yang perlu anda lakukan setiap bulan.
    Katakan anda perlu membayar RM2000 setiap bulan.

    5. Dan tengok baki bulan yang perlu anda bayar, dengan anggapan bahawa
    anda membayar setiap bulan tanpa ada yang tertunggak.

    6. Senaraikan hutang anda supaya hutang yang sedikit diatas sekali, dan yang banyak
    terletak dibawah. Jangan lupa senaraikan semua hutang anda. Contohnya:

    1)Hutang handphone RM1000
    2)Hutang kad kredit RM5,000
    3)Hutang kereta waja RM50,000
    4)Hutang rumah RM100,000

    7. Sekarang anda perlu 'menyerang' untuk membayar hutang yang sedikit dahulu.
    Buat keutamaan untuk habiskan hutang yang sedikit dahulu (tv?) dan akhir sekali
    hutang yang agak besar, contohnya kereta atau rumah.

    8. Pada langkah Nombor 4, anda telah kirakan jumlah minima hutang yang perlu
    anda bayar setiap bulan iaitu RM2000. Sematkan di minda anda untuk tambahkan
    sebanyak 10%, iaitu RM200 sahaja.

    9. Untuk mempunyai tambahan RM200 untuk membayar hutang, kurangkan
    RM200 daripada perbelanjaan, dan simpan untuk membayar hutang. Cuba fikirkan
    semua cara untuk mengumpulkan RM200 ini. Anda perlu berbincang dengan keluarga
    anda apa yang perlu dan tidak perlu dibeli. Contohnya jika anda selalu makan diluar,
    cuba kurangkan. Jika anda merokok, cuba berhenti. Jika anda berusaha, pastinya anda
    temui jalan untuk jimatkan paling kurang RM200 sebulan.

    10. Gunakan wang tambahan RM200 ini untuk membayar hutang No.1 anda yang
    kecil dahulu. Jika anda membayar RM100 sebelum ini, sekarang anda bayar RM300.
    (RM100+RM200). Apabila habis hutang pertama, gunakan RM300 untuk tambahkan
    bayaran kepada hutang kedua. Jika sebelum ini anda membayar RM200 untuk hutang
    kedua, anda bayar RM500 (RM200+RM300) selepas hutang pertama habis. Ianya akan
    memberikan impak maksima untuk melangsaikan hutang anda dengan cepat. Teruskan
    penambahan sehingga ke senarai yang terakhir.

    Dengan cara ini anda akan bebas dari hutang dalam masa beberapa tahun.
    Kelebihan daripada sistem ini bermula hanya daripada RM200 yang anda jimatkan,
    dan ianya bertambah sebaik sahaja hutang pertama anda habis.
    Gunakan teknik ini dan anda pasti terkejut dengan hasilnya dalam masa
    beberapa tahun akan datang. Dan jangan biarkan anak-anak anda sengsara kerana
    terpaksa menanggung semua beban hutang anda nanti.


    Demi Kejayaan Anda,
    Mohd Nizam dan Mohd Hisham

    Last edited by shamxo; 24 Aug 2008 at 11:53 AM.

  4. #4
    shamxo
    Guest

    komisyen hr ni

    hari ni aku dapat lagi komisyen rm100 dari mohd nizam -walaupun hanya rm100..alhamdulillah....

    pada sesiapa yang nak join flb bolehlah KLIK SINI UNTUK FORMULA LUAR BIASA
    Last edited by shamxo; 12 Aug 2008 at 07:00 PM.

  5. #5
    shamxo
    Guest
    link bukti komisyen hari ini....tapi tak berapa jelas...emel dari maybank2u
    http://shw.fotopages.com/18914238.html

    Last edited by shamxo; 12 Aug 2008 at 07:00 PM.

  6. #6
    shamxo
    Guest
    semalam aku test guna adwords untuk tarik traffic ke laman web formula luar biasa...aku pun masih newbie guna adwords ni...hasilnya dalam sejam= 114 clicks terhasil.....memang Hot produk ni....
    Last edited by shamxo; 05 Aug 2008 at 04:13 PM.

  7. #7
    shamxo
    Guest
    ini adalah screenshoot adwords aku semalam dari pukul 5 hingga 6 ptg..
    yang sign up sebanyak 33 orang..

    link screenshoot:
    http://shw.fotopages.com/18925729.html

    cost adwords =rm16.68 / 114 clicks = 1 klik rm0.14

    yang sign up sebanyak 33 orang..lebih kurang 30%

    insyaallah kalau hari2, 30 lebih yang signup jadi ada 900 list.....

    katakan 1% sahaja yang membeli = 900 * 0.03 = 9 pembeli

    then insyaallah komisyennya rm100 * 9 = rm900

    tolak kos adwords rm16 * 30 hari= rm480

    untung=rm900 - rm480
    =rm420

    itu hanya cth sahaja dengan 1% sahaja yang berminat..dan menggunakan google adwords (pay per click)...tidak menggunakan teknik lain....

    saya juga ada menggunakan kupon google adwords untuk penjimatan kos promosi sehinga 40%...

    saya telah pun menempah kupon adwords..jimat sehingga usd50 setiap kupon..

    berbalik pada komisyen tadi

    ianya belum dikira komisyen dari 2nd tier = rm50

    katakan setiap 9 pembeli tadi menjual 1 sahaja pakej formula luar biasa

    9 * rm50 = rm450

    Hasil untung bersih = rm420 (1st tier) + rm450(2nd tier)=rm870.00

    insyaallah.....rezeki cintakan usaha


  8. #8
    shamxo
    Guest
    Hari ini akan didedahkan satu rahsia
    orang kaya yang mungkin anda sudah tahu
    tetapi tidak begitu ambil kisah.

    Jadi sebelum anda mengigit jari 20-30
    tahun akan datang, masanya untuk kita
    mengikut jejak jutawan bermula hari ini.

    Apa rahsia tersebut?

    Hampir semua jutawan tahu bagaimana
    mereka mengandakan wang mereka tanpa
    perlu berpeluh...

    Melalui SIMPANAN!

    Simpanan bermaksud anda menyimpan wang
    diinstitusi kewangan yang memberikan
    pulangan setiap bulan atau tahun! Ianya
    nampak biasa tetapi berapa ramai antara
    kita yang menyimpan wang secara tetap
    setiap bulan?? ;(

    Tahukah anda masa adalah musuh utama
    kerana ianya bakal menentukan samada
    anda mampu bergelar jutawan atau tidak.

    Katakan anda berumur 25 tahun sekarang,
    dan anda mahukan RM100,000 dibank ketika
    anda bersara kelak. Jika anda bermula
    menyimpan hari ini dengan hanya RM10.22
    sebulan (hanya 33 sen sehari!) dengan kadar
    faedah 12 peratus,anda telah mempunyai
    RM100,000 dibank ketika anda berumur 65 tahun!

    Tetapi jika anda leka dan telah berumur
    55 tahun, anda perlu menyimpan RM447 sebulan
    untuk dapatkan RM100,000 ketika mencapai
    65 tahun!

    Ini bermakna anda terpaksa menyimpan 43 kali
    banyaknya disebabkan anda terlewat! Dan ini
    tentunya akan membuka mata anda:

    Jika anda menyimpan RM100 sebulan dengan
    kadar faedah 12 peratus setahun:

    - Mula menyimpan ketika berumur 25 tahun:
    Anda menjana RM979,307 ketika 65 tahun!
    (Hampir SEJUTA RINGGIT dibank!)

    - Mula menyimpan ketika berumur 26 tahun:
    Anda menjana RM873,241 ketika 65 tahun!
    (Anda rugi RM106,066!)

    - Mula menyimpan ketika berumur 30 tahun:
    Anda menjana RM551,083 ketika 65 tahun!
    (Anda rugi RM428,224!)

    Jadi, tidak kira berapa umur anda sekarang,
    inilah masanya anda mula menyelitkan sedikit
    wang setiap bulan untuk simpanan dan menjejak
    langkah jutawan automatik!


  9. #9
    NG Newbies
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    16
    rajalawak is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    hello bro

    first skali post ni pernah dibukak oleh bro aree....
    second aku dah masuk pun banyak gak klik yang aku dapat dekat 2000 klik n unique click dekat 1500.....tapi jualan hampeh xde satu pun yang membeli....
    1st aku nak tanya boleh ke benda ni buat duit?kalau betul terangkan betul skit?rasa macam x berbaloi aku bayar RM295 tapi skrg takde ape2 hasil....

  10. #10
    shamxo
    Guest
    wsalam rajalawak..

    mungkin saudara menggunakan keyword yang tak besesuain dengan target market..

    saudara juga kena folowup sendiri list td..
    beri list tadi kod fb anda untuk dimasukkan di kod fb borang tempahan..

    ceritakan teknik2 yang saudara gunakan..


    lihat post diatas untuk bukti saya dah dapat komisyen dari en mohd nizam..

    semuanya terkumpl sebanyak rm3350..last komisyen pada 2 hari lepas..

    pada saya rm295 dengan sistem mudah untuk newbie macam sayani memang berbaloi sangat..


    Last edited by shamxo; 06 Dec 2008 at 02:25 AM.

  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts