Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    spidertech
    Guest

    Convert tape to VCD/DVD

    Sape yang ade masalah nak convert tape bleh pas kat aku...:biggrin:

    Kos transfer tape to VCD = RM15 (semua jenis tape)
    Siap Edit = RM45

    Kos transfer tape to DVD = RM25 (semua jenis tape)
    Siap Edit = RM55

    Hubungi :
    Email : [email protected]
    ym : zackaec
    No. Tel : 017-3926465 (zarul)
    Lokasi : Tanjong Malim, Perak.
    ____________________

    http://www.RebetMinyak.com/izzati08
    http://www.SureRich.net/izzati
    http://www.rahsiamlm.com/index.php?ref=izzati
    Estonian Forex 160x600en
    Last edited by spidertech; 03 Aug 2008 at 04:23 PM.

  2. #2
    NG Newbies
    Join Date
    May 2007
    Posts
    0
    PulunSakan is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    tape jenis apa tu... video tape dulu2 tu boleh ker.. yg boleh rakam cite p.ramlee dari tv siap termasuk iklan sekali tu.:biggrin:

  3. #3
    spidertech
    Guest
    Quote Originally Posted by PulunSakan View Post
    tape jenis apa tu... video tape dulu2 tu boleh ker.. yg boleh rakam cite p.ramlee dari tv siap termasuk iklan sekali tu.:biggrin:
    Semua boleh bro..
    siapkan je pengerasnya:biggrin:
    YG tu jenis VHS... biasa boleh rakam sampai 3 jam.
    kalo tape standart biasa 60minit. kalo lebih pada 60minit kira extra sejam RM5 utk VCD & RM10 utk DVD..
    180minit = 3 jam. so harganya =RM15+RM5+RM5
    jumlah untuk 180minit = RM25

    kalo yg dah biasa buat tu tahula betapa susahnya proses ni...

  4. #4
    spidertech
    Guest

    Promosi bulan kemerdekaan...

    Quote Originally Posted by spidertech View Post
    Sape yang ade masalah nak convert tape bleh pas kat aku...:biggrin:

    Kos transfer tape to VCD = RM15 (semua jenis tape)
    Siap Edit = RM45

    Kos transfer tape to DVD = RM25 (semua jenis tape)
    Siap Edit = RM55

    Hubungi :
    Email : [email protected]
    ym : zackaec
    No. Tel : 017-3926465 (zarul)
    ____________________

    http://www.RebetMinyak.com/izzati08
    http://www.SureRich.net/izzati
    http://www.rahsiamlm.com/index.php?ref=izzati
    BERITA BAIK UNTUK WARGA Nogold.com!!!!!!!!!!!

    Sempena bulan kemerdekaan yang bakal tiba aku BERBESAR HATI ingin memberi diskaun khas untuk warga Nogold sekelian......

    Kos tranfer tape ke VCD - RM10 (semua jenis tape)
    kos Tranfer dengan Edit - RM 35 (masuk text, lagu & lain2)

    Kos transfer tape ke DVD - RM20 (semua jenis tape)
    Kos transfer dengan Edit - RM45 (masuk text, lagu & lain2)

    Promosi sah sehingga 31 Ogos 2008[I]

    MERDEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    http://www.alatpenjimatan.com/affinc/pro.php?id=2614

  5. #5
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by spidertech View Post
    BERITA BAIK UNTUK WARGA Nogold.com!!!!!!!!!!!

    Sempena bulan kemerdekaan yang bakal tiba aku BERBESAR HATI ingin memberi diskaun khas untuk warga Nogold sekelian......

    Kos tranfer tape ke VCD - RM10 (semua jenis tape)
    kos Tranfer dengan Edit - RM 35 (masuk text, lagu & lain2)

    Kos transfer tape ke DVD - RM20 (semua jenis tape)
    Kos transfer dengan Edit - RM45 (masuk text, lagu & lain2)

    Promosi sah sehingga 31 Ogos 2008[i]

    MERDEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    http://www.alatpenjimatan.com/affinc/pro.php?id=2614
    promosi dah bagus tapi itu la..
    tade plak tape yg nak convert tuh..
    sume dah jahanam aa..
    nanti aku try carik stok yg ada, kalo ada boleh la try:biggrin:

    perkhidmatan yg bagus & murah gak ni.
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  6. #6
    NG Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Kajang
    Posts
    444
    chrome76 is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by spidertech View Post
    BERITA BAIK UNTUK WARGA Nogold.com!!!!!!!!!!!

    Sempena bulan kemerdekaan yang bakal tiba aku BERBESAR HATI ingin memberi diskaun khas untuk warga Nogold sekelian......

    Kos tranfer tape ke VCD - RM10 (semua jenis tape)
    kos Tranfer dengan Edit - RM 35 (masuk text, lagu & lain2)

    Kos transfer tape ke DVD - RM20 (semua jenis tape)
    Kos transfer dengan Edit - RM45 (masuk text, lagu & lain2)

    Promosi sah sehingga 31 Ogos 2008[i]

    MERDEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    http://www.alatpenjimatan.com/affinc/pro.php?id=2614

    menarik ni.... tapi link alat penjimat letrik tu kasik taruh dlm siggy yer... camner nak contact?? sebab aku ada 7 tape mini DV nak convert ni.. tapi convert kosong jer..xyah edit...

  7. #7
    spidertech
    Guest
    Quote Originally Posted by chrome76 View Post
    menarik ni.... tapi link alat penjimat letrik tu kasik taruh dlm siggy yer... camner nak contact?? sebab aku ada 7 tape mini DV nak convert ni.. tapi convert kosong jer..xyah edit...
    call 017-3926465 (zarul) lokasi tjg. malim. Kalo jauh pos je tape tu. sms aku nanti aku bagi alamat.

    Sape nak cari duit raya pon bleh.. pandai2 la korang promot kawan/sedara-mara. aku just amik harga tu je korang nak up bape terpulang. Sah sehingga 31 Ogos 2008.

  8. #8
    spidertech
    Guest
    Quote Originally Posted by Alarmist View Post
    promosi dah bagus tapi itu la..
    tade plak tape yg nak convert tuh..
    sume dah jahanam aa..
    nanti aku try carik stok yg ada, kalo ada boleh la try:biggrin:

    perkhidmatan yg bagus & murah gak ni.

    Tq. For u'r support.. boleh tolong war2kan pada kawan2 & sedara mara. Promosi sah sehingga 31 Ogos 2008.:biggrin:

  9. #9
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    wokey..
    sampai merdeka kan..
    boleh la nanti aku inform balek..
    yang dulu² la sebab skang sume pakai HDD/MC dah..:4:
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  10. #10
    spidertech
    Guest

    murah..

    murah..murah...convert tape korang ke VCD/DVD. tape tu boleh guna balik untuk rakam gambar lain..Jimat banyak


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts