Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    aminju
    Guest

    Email Untuk Dijual Sebanyak 500000 Email Address

    Dengan senarai email address yang ada, membolehkan anda mencapai prospek yang sangat tinggi.



    Harus diingatkan bahawa senarai email address ini bukannya daripada senarai yahoogroups. Ini adalah individual email address dari seluruh Malaysia. Kami mempunyai lebih daripada 2 juta email address dari seluruh Malaysia tetapi kami hanya mengeluarkan 100,000 hingga 500,000 senarai email address dengan harga berpatutan.

    Senarai Email Address ini juga bukan daripada extract email seperti yang dilakukan kebanyakan orang. Dimana mereka mendapatkan email daripada Super Email Spider untuk mengumpulkan email. Perlu diingatkan 70% daripada email berkenaan adalah tidak aktif. Tetapi senarai email address yang kami ada adalah aktif dan bukannya dikumpulkan oleh mana-mana software.



    Kami telah menyenaraikan senarai produk dan harganya. Ini kerana sesetengah pelanggan tidak mampu membayar harga yang mahal. Oleh itu Kami telah mengklasifikasikan produk mengikut harga. Jadi pelanggan boleh memilih mengikut kemampuan mereka.


    KOD
    Jumlah Email Address Harga

    100,000 RM40

    200,000 RM60


    300,000 RM80


    400,000 RM100


    500,000 RM120






    MINAT SILA PM SAYA
    Professional_PAMM_Service-ENG_160x600
    Last edited by aminju; 26 May 2008 at 04:21 PM.

  2. #2
    aminju
    Guest
    Quote Originally Posted by ilyas View Post
    yer bro...saya beli dgn 3 org berbeza...email nya sama shj...paling mahal rm10 dan paling murah 2.50...sapa nak saya blh bg free..
    boleh la bagi saya satu

  3. #3
    invite
    Guest
    Quote Originally Posted by ilyas View Post
    yer bro...saya beli dgn 3 org berbeza...email nya sama shj...paling mahal rm10 dan paling murah 2.50...sapa nak saya blh bg free..
    sy nak bro boleh?

  4. #4
    invite
    Guest
    Quote Originally Posted by ilyas View Post
    yer bro...saya beli dgn 3 org berbeza...email nya sama shj...paling mahal rm10 dan paling murah 2.50...sapa nak saya blh bg free..
    sy nak bro boleh?

  5. #5
    sulaiman
    Guest
    Quote Originally Posted by aminju View Post
    boleh la bagi saya satu
    saya nak juga...

  6. #6
    mamat7776
    Guest
    Quote Originally Posted by aminju View Post
    boleh la bagi saya satu
    saya nak 1 bro?:rolleyes:

  7. #7
    ilyas
    Guest
    Quote Originally Posted by mamat7776 View Post
    saya nak 1 bro?:rolleyes:
    pm kan saya email....tp jgn marah kalau email dah tk valid,byak yg sama..saya bagi copy dr fail masa saya beli tu jer..tk der adjust aper2...

  8. #8
    invite
    Guest
    nie email sy [email protected]

  9. #9
    razif1224
    Guest
    erm... cara nie bukan dikira spam email ke??? salah kan?

  10. #10
    aminju
    Guest
    Quote Originally Posted by razif1224 View Post
    erm... cara nie bukan dikira spam email ke??? salah kan?
    salah tu ...tapi nak buat macam mane


  11. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts