Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 86
  1. #1
    MUYIE
    Guest

    10 Perkara Lelaki Harus Lakukan Ketika Awek sedang PERIOD

    1. Hadiah coklat kepadanya. pasti si gadia gembira menerimanya. sesungguhnya pemberian kamu itu menjadi ubat kepada emosi gadis kala itu

    2. Nyatanya kehadiran PMS bukan waktu memutuskan hubungan. peranan lelaki perlu lebih meahami pasangannya. ikut rentak si dia dan layanlah dia sebagai seorang puteri sepanjang seminggu itu

    3. Lelaki sering terkena leteran tentu mendapati kedatangan period teman wanita bukanlah hari yang paling indah. Cuba tumpukan perhatian lebih kepadanya dan jangan mendatangkan marahnya. ucapkan cinbta dan pujinya cantik lebih-lebih.

    4. Harap teman lelaki lebih memahami dan tidak mengemukakan apa-apa persoalan atau masalah dalam waktu begini. kejutan perlulah yang bermanfaat dan benar-benar menggembirakan.

    5. kala si kekasih mula bertanyakan tentang badannya, jangan pula menambah bara dengan mengunkit dia makan kek brownies semalam.

    6. sebaik-baiknya tarik kekasihmu dan bawa dia bersiar-siar. Udara segar mampu mengubah moodnya. jangan sekali-kali mengingatkan dia mengenai ketidakselesaannya.

    7. jangan bangkang jika dia mengutarakan masalah kami masih merokok walaupun sudah berjanji mahu berhenti, atau baju kamu bertaburan di lantai, kerana saat begini memungkinkan dia meninggikan suara

    8. Adakah lebih baik kamu pelajri kehadiran period wanita kerana kamu akan sehidup semati dengan isteri atau bakal isteri. barulah bahagia dan serasi hidup.

    9. bagi suami, belailah isteri jika dia dalam kesakitan. dodoi isteri agar dia lebih tenang. Manakala sang kekasih pula, bisikan kata-kata manis di telingannya menerusi telefon jika dia rasa kurang selesa.

    10. Dengan kehadiran kamu wahai lelaki yang sangat memahami, ia baka meringankan lagi tekanan wanita. Hadiahkan wanita Kotex soft & smooth Overnight kerana ia pilihan tepat..
    bitcoin 160x600

  2. #2
    hisyam06
    Guest
    Quote Originally Posted by MUYIE View Post
    1. Hadiah coklat kepadanya. pasti si gadia gembira menerimanya. sesungguhnya pemberian kamu itu menjadi ubat kepada emosi gadis kala itu

    2. Nyatanya kehadiran PMS bukan waktu memutuskan hubungan. peranan lelaki perlu lebih meahami pasangannya. ikut rentak si dia dan layanlah dia sebagai seorang puteri sepanjang seminggu itu

    3. Lelaki sering terkena leteran tentu mendapati kedatangan period teman wanita bukanlah hari yang paling indah. Cuba tumpukan perhatian lebih kepadanya dan jangan mendatangkan marahnya. ucapkan cinbta dan pujinya cantik lebih-lebih.

    4. Harap teman lelaki lebih memahami dan tidak mengemukakan apa-apa persoalan atau masalah dalam waktu begini. kejutan perlulah yang bermanfaat dan benar-benar menggembirakan.

    5. kala si kekasih mula bertanyakan tentang badannya, jangan pula menambah bara dengan mengunkit dia makan kek brownies semalam.

    6. sebaik-baiknya tarik kekasihmu dan bawa dia bersiar-siar. Udara segar mampu mengubah moodnya. jangan sekali-kali mengingatkan dia mengenai ketidakselesaannya.

    7. jangan bangkang jika dia mengutarakan masalah kami masih merokok walaupun sudah berjanji mahu berhenti, atau baju kamu bertaburan di lantai, kerana saat begini memungkinkan dia meninggikan suara

    8. Adakah lebih baik kamu pelajri kehadiran period wanita kerana kamu akan sehidup semati dengan isteri atau bakal isteri. barulah bahagia dan serasi hidup.

    9. bagi suami, belailah isteri jika dia dalam kesakitan. dodoi isteri agar dia lebih tenang. Manakala sang kekasih pula, bisikan kata-kata manis di telingannya menerusi telefon jika dia rasa kurang selesa.

    10. Dengan kehadiran kamu wahai lelaki yang sangat memahami, ia baka meringankan lagi tekanan wanita. Hadiahkan wanita Kotex soft & smooth Overnight kerana ia pilihan tepat..
    arghhhhh...malas la nak layan awek yg mengada2...time period duduk je rumah diam2 sampai habih period....pakwe pun x pening kapla:biggrin:

  3. #3
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by hisyam06 View Post
    arghhhhh...malas la nak layan awek yg mengada2...time period duduk je rumah diam2 sampai habih period....pakwe pun x pening kapla:biggrin:
    aha.. camni aku setuju.. ni nak coklat la.. nak kene jaga tu la ni la.. nyusahkan jea.. hehe..:biggrin::biggrin:
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  4. #4
    roshaizul
    Guest
    Quote Originally Posted by Alarmist View Post
    aha.. camni aku setuju.. ni nak coklat la.. nak kene jaga tu la ni la.. nyusahkan jea.. hehe..:biggrin::biggrin:
    aku setuju kata-kata mu iitu...

  5. #5
    hisyam06
    Guest
    Quote Originally Posted by roshaizul View Post
    aku setuju kata-kata mu iitu...
    semua setuju dgn aku:eek:....lps ni kita buka thread bagaimana awek2s kena jaga perasaan boyfriend dia @ laki dia semasa dia sedang period supaya [email protected] dia x kecik [email protected] cari pompuan lain:biggrin::biggrin:

  6. #6
    NG Rookie
    Join Date
    May 2007
    Location
    +PJ+Ipoh+CyberJaya+Makkah+
    Posts
    559
    yazryyahya is on a distinguished road
    My Mood
    Inspired
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by hisyam06 View Post
    arghhhhh...malas la nak layan awek yg mengada2...time period duduk je rumah diam2 sampai habih period....pakwe pun x pening kapla:biggrin:
    tol tu hisyam....g mampos la awek yg mengada2, ...
    Pakej Videografi Perkahwinan [Istana Studio]
    Pinjaman Peribadi MBSB [24.7 Marketing]
    UMUR & HartaKu +6013-3811192

  7. #7
    pojikun10
    Guest

    gila ahhhhh

    kejam tol korg ni...
    tapi aku setuju jek...awek bukan bini lagikan..
    so tak pyh nak bg muka sgt...banyak [email protected] carik lain...hehehe

  8. #8
    hisyam06
    Guest
    Quote Originally Posted by pojikun10 View Post
    kejam tol korg ni...
    tapi aku setuju jek...awek bukan bini lagikan..
    so tak pyh nak bg muka sgt...banyak [email protected] carik lain...hehehe
    bini merajuk boleh kasi "upah barang best"...awek merajuk...payah le nak kasi "upah barng best":biggrin:

  9. #9
    NG Rookie
    Join Date
    May 2007
    Location
    +PJ+Ipoh+CyberJaya+Makkah+
    Posts
    559
    yazryyahya is on a distinguished road
    My Mood
    Inspired
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by hisyam06 View Post
    bini merajuk boleh kasi "upah barang best"...awek merajuk...payah le nak kasi "upah barng best":biggrin:
    nawek majuk cri lain laaa.....
    Pakej Videografi Perkahwinan [Istana Studio]
    Pinjaman Peribadi MBSB [24.7 Marketing]
    UMUR & HartaKu +6013-3811192

  10. #10
    hisyam06
    Guest
    Quote Originally Posted by yazryyahya View Post
    awek majuk cri lain laaa.....
    tak nak kasi "upah" dulu ke bro:biggrin:


  11. The Best Spread 468x60ms

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts