Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    HusinLempoyan
    Guest

    Problem Beli Barang Online

    Aku tak tau nak letak soalan ni bawah kategori thread mana. So, Letak kat sini jer lah.

    Aku ada buat pembelian barang melalui clickbankmall. memua, aku pakai debit card aku.
    Tak lepas. Lepas tu, aku mintak tolong membar aku beli pakai redit dia, pun tak lepas.
    Lastly, dia beli pakai paypal - tak lepas jugok.

    Ada sapa2 yg blh mjawab soalan aku ni tak?

    URGENT NI.

    Makasih!!!
    The Best Spread 160x600ms

  2. #2
    hunter_ad79
    Guest
    Hurm .. brg apa ko beli tu?

  3. #3
    azimat
    Guest
    beli kapal kot.....

  4. #4
    HusinLempoyan
    Guest

    semua @ clickbank

    blh kata semua barang yg aku nak beli kat clickbank tu. aku nak beli keyword elite.
    contoh barang2 : contohnya : Downloads - Top Sites

  5. #5
    n_azreen
    Guest
    beli barang online memang kadang2 ada banyak problem. takut xselamat pun satu gak.
    kalau nak beli barang online frome international website, terutamanya dari US, utk make sure barang selamat, make sure guna Viaddress. sebabnya ada certain website di US xle deliver barang ke luar negara mereka. so Viaddress akan bagi kita alamat US virtual masa kita register. so kita boleh guna alamat tu utk purchase barang. then lepas beli, Viaddress akan hantar barang tu ke rumah kita kat malaysia ni. kalau website tu xterima kad kredit, Viaddress akan tolong belikan & dia xcaj komisen sesen pun. sy da try beberapa kali. senang. pastu yang penting murah & selamat.

    www.viaddress.com

  6. #6
    kingnorth
    Guest
    ebay secure..paypal secure.. CC direct ker paypal.. paypal ke sumer website..so website tu takleh access ker CC kita sbb dia sangkut kat paypal jer.
    tapi berhati2lah jugak.. tgk status penjual dan kalau dekat2 nie COD jer..


  7. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts