Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 17 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 162
  1. #1
    Charlie's Angel Mod
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    KL
    Posts
    468
    anne_81 is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Analisis Teknikal EUR/JPY

    Hehe..kita sambung discuss EJ utk tahun 2008 pulak..:clap:

    Fuh..lama tak post..sebab dah tk active sgt berforex..more to swing trading..dan scalp, curik here and there kalau nmpak opportunity..
    Pagi ni mood sgt baik sebab dpt catch 60 pips ..

    Dow Jones rally semalam..naik hampir 1%++
    So..hari ni EJ nmpak bullish tone..esok pagi Fed for sure akan cut rates 50 points..
    So..all bets are off for now..

    Postkan la analisis teknikal korang2 kat sini..
    sis tk pandai nak buat analisis teknikal sebab lebih kepada FA..
    The Best Spread 160x600ms
    Trust your intuition..
    It's just like going fishing..
    Cast your line..
    :113:And hope you'll get a bite..:113:

  2. #2
    BlueDream
    Guest
    Quote Originally Posted by anne_81 View Post
    Hehe..kita sambung discuss EJ utk tahun 2008 pulak..:clap:

    Fuh..lama tak post..sebab dah tk active sgt berforex..more to swing trading..dan scalp, curik here and there kalau nmpak opportunity..
    Pagi ni mood sgt baik sebab dpt catch 60 pips ..

    Dow Jones rally semalam..naik hampir 1%++
    So..hari ni EJ nmpak bullish tone..esok pagi Fed for sure akan cut rates 50 points..
    So..all bets are off for now..

    Postkan la analisis teknikal korang2 kat sini..
    sis tk pandai nak buat analisis teknikal sebab lebih kepada FA..
    DJ naik.... berita baik nie

  3. #3
    sweetmama
    Guest
    wah ! sudah ada rumah baru ler.. :rolleyes:
    oklah tu Anne.. mahir FA.. blh jadi pakar rujuk especially EJ nie...
    SM tak pandai FA nie... ciput jer tahu...

    esok Fed cut rate.. ada news ker ? SM miss the train ker ???? :confused:
    EJ still lagi mau naik atas... 156.05 --> good support.
    M15 ada bearish div. May be EJ otw ke 156.10.

    Anne, story mory sikit ttg FA...
    what will happen to EJ when Fed cut rate again ??
    bab nie SM blur....:biggrin:
    Last edited by sweetmama; 29 Jan 2008 at 10:31 AM.

  4. #4
    peija06
    Guest
    hehe..aku plak lawan buy, target point aku sikit je; sblum fibo retracement aku cecah 161.8 dlm 157.29 je..

  5. #5
    sweetmama
    Guest
    Quote Originally Posted by peija06 View Post
    hehe..aku plak lawan buy, target point aku sikit je; sblum fibo retracement aku cecah 161.8 dlm 157.29 je..
    it's okay as long ada profit..:wink:
    almost hit 161.8% fibo 157.10... tak campur spread lagi... may be another testing..

  6. #6
    NG Rookie
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    In The Eye of The World
    Posts
    203
    cheman is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    emm..bagus gak ade pakar FA..Aku ni buta FA..kah..kah..kah...

    nak tanye le..kalo FEd cut rates..ape jadi ekk...??? usd akan menguat ke or menglemah....
    Nak Renewal Insurans/Roadtax Kereta?? PM Me..

  7. #7
    EnterSandman
    Guest

    Seronok main EJ ni

    heheh aku mulai jatuh cinta dengan ej..sungguh seronok..manyak syok..

    alhamdulillah pagi ni dah tersangkut kat jala 70 pips...buat sarapan..heheh


    tgk minum petang macam mana lak....

  8. #8
    NG Newbies
    Join Date
    May 2007
    Posts
    0
    zrul2005 is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    lastest situation....adakah ej ni dah touch support? ready to bounce back....

    same2 kite memeriahkan lagi tread EJ ni...k u all?

  9. #9
    NG Newbies
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    0
    danishfx is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    hehehehe...

    lama tak post....ni trading utk mgu lepas n mgu ni...:biggrin::biggrin:

    Technical Analysis Chartist

  10. #10
    BlueDream
    Guest
    Quote Originally Posted by danishfx View Post
    lama tak post....ni trading utk mgu lepas n mgu ni...:biggrin::biggrin:
    lama tak jumpa...


  11. TenkoFX Crypto

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 17 1 2 3 11 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts