Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

Closed Thread
Page 1 of 326 1 2 3 11 51 101 ... LastLast
Results 1 to 10 of 3257
  1. #1
    NG Newbies
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    planet pluto... on the way to the earth....
    Posts
    99
    MKO is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    News penting hari ini....

    hari ni ada:
    BoJ interest rate announcement - mula2nya dijangka BoJ akan kekalkan interest rate pada kadar 0.5%.
    Aku tak tau le kalau keadaan market smlm yg hampir2 merupai Black Monday ada kesan ke pada annoucement ni...

    dah mula ada speculation yg mungkin akan berlaku government intervention.
    investors hari ni akan beri tumpuan pada ucapan Fukui pagi ni dan ucapan Paulson malam nanti...
    camanapun, general sentiment adalah US sedang mengalami economic recession yg membimbangkan...

    apa2pun, follow the chart... follow the trend
    masuk lot kecik dan juga lupa pasang SL

    tu je komen aku pagi ni....:biggrin:
    Estonian Forex 160x600en

  2. #2
    NG Newbies
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    planet pluto... on the way to the earth....
    Posts
    99
    MKO is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Komen Bloomberg hari ni:

    Yen Falls as Charts Signal Gain to 2 1/2-Year High Is Excessive
    http://www.bloomberg.com/apps/news?p...d=awZ9akOKrfA4

    kira dier kata yen dah overbought....
    maknanya GJ dah oversold....

    tapi GJ ni bukan kira tu OS ke OB...
    ikut sedap dier je mana nak pegi...:eek:

  3. #3
    king54
    Guest
    Quote Originally Posted by kelab4x View Post
    Komen Bloomberg hari ni:

    Yen Falls as Charts Signal Gain to 2 1/2-Year High Is Excessive
    Bloomberg.com: Worldwide

    kira dier kata yen dah overbought....
    maknanya GJ dah oversold....

    tapi GJ ni bukan kira tu OS ke OB...
    ikut sedap dier je mana nak pegi...:eek:
    Dah le dok turun GJ oooi,, naik le plk,,,

  4. #4
    NG Newbies
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    planet pluto... on the way to the earth....
    Posts
    99
    MKO is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    ni apa yg aku nampak...



    gambar jap ader... jap ilang...
    xper aku bagi link...
    http://img185.imageshack.us/my.php?image=gjxw6.gif
    Last edited by MKO; 22 Jan 2008 at 11:48 AM.

  5. #5
    gorpis
    Guest
    Bro, tak nampak apa-apa pun????

  6. #6
    NG Newbies
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    planet pluto... on the way to the earth....
    Posts
    99
    MKO is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by gorpis View Post
    Bro, tak nampak apa-apa pun????
    dah ader...
    ntah pesal aper, hilang tadi...:frown:

  7. #7
    NG Girl Power
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kedah -> Shah Alam...
    Posts
    850
    zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice
    My Mood
    Sick
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by gorpis View Post
    Bro, tak nampak apa-apa pun????
    Aik...mcm chipsmore... tadi zu tgk first time ada je..... pastu dah tak de... erm:confused::confused:

  8. #8
    goldseekers
    Guest
    news kol 1 ni ape efek pada GJ? hmm... still looking for short position.. 204.xx

  9. #9
    asikrugijer
    Guest
    Quote Originally Posted by kelab4x View Post


    gambar jap ader... jap ilang...
    xper aku bagi link...
    ImageShack - Hosting :: gjxw6.gif

    Ada kemungkinan juga dia sekadar retrance ke fibo 50% tu sebelum ke 202.xx sebab h1 dan h4 wave pun x abis lagi ....

  10. #10
    peyi
    Guest
    GJ mungkin akan naik jap sambil kumpul tenaga utk menjunam ke bawah ... trend DT masih
    amat kuat skang nih :redface:


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
Closed Thread
Page 1 of 326 1 2 3 11 51 101 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts