Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 73
  1. #1
    Administrator
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    303
    admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light
    My Mood
    Fine
    Post Thanks / Like

    Pekej Blog Hosting Percuma Untuk Nogold Members

    Thread ini adalah sambungan thread asal di sini.

    Tawaran untuk members nogold sahaja, free blog hosting:

    100M space
    unmetered monthly transfer
    1 FTP account
    1 MySQL database

    sesuai untuk starter blog. jimat perbelanjaan untuk hosting, just dapatkan nama domain sahaja dari mana-mana registrar.

    blogging step 1 by 1 ada di sediakan di sini.

    **selagi stok masih ada.
    PAMM 120x600

  2. #2
    drangers
    Guest
    Nak jugak...

  3. #3
    drangers
    Guest
    Tgh baca dgn teliti dan cuba nak pahamkan, heheehe

  4. #4
    Glory Glory United
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Putrajaya & Kelate
    Posts
    2,068
    mrgunn will become famous soon enough
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    banyaknya nak kena baca boss.. ok thanks boss

    Try Usha Sini, Kot▓ Menarik

    https://www.facebook.com/adrianacolection

  5. #5
    Administrator
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    303
    admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light
    My Mood
    Fine
    Post Thanks / Like
    step by step:
    Blog Hosting Percuma ┬╗ Cara Buat Blog

    actually langkah 1-5 dah cukup untuk upkan satu wordpress blog. easy

  6. #6
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    aku dah beli domain baru dari godaddy.com USD1.99 jek tapi .info la

    niat pun mmg nak buat blog pasal information so .info aku rase sesuai la kot tapi yg pasti harge dia murah hehehe tahun ke-2 esok lain citer kalau tak silap USD9.99 kire lebih kurang la kalau beli kat Malaysia RM35 - RM40 utk satu domain.

    so bro MH biler tu nak launch officially?

    yg ni aku akan letak DNS name ikut cam dlm blog ko tu ye?

    DNS 1: ns1.gamb.us
    DNS 2: ns2.gamb.us

  7. #7
    Administrator
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    303
    admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light
    My Mood
    Fine
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by angelus View Post
    aku dah beli domain baru dari godaddy.com USD1.99 jek tapi .info la

    niat pun mmg nak buat blog pasal information so .info aku rase sesuai la kot tapi yg pasti harge dia murah hehehe tahun ke-2 esok lain citer kalau tak silap USD9.99 kire lebih kurang la kalau beli kat Malaysia RM35 - RM40 utk satu domain.

    so bro MH biler tu nak launch officially?

    yg ni aku akan letak DNS name ikut cam dlm blog ko tu ye?

    DNS 1: ns1.gamb.us
    DNS 2: ns2.gamb.us
    yup..point pada 2 DNS tu.. bila dah siap inform sini, aku readykan account dia. apa nama domain?

  8. #8
    Glory Glory United
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Putrajaya & Kelate
    Posts
    2,068
    mrgunn will become famous soon enough
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    nanti aku ada pc kat rumah akanku tumpukan sepenuh masa..

    ps: tak ada sapa nak jual laptop murah┬▓ ker?

    Try Usha Sini, Kot▓ Menarik

    https://www.facebook.com/adrianacolection

  9. #9
    Majinity
    Guest
    salam. nk apply lerh? hoho

  10. #10
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Dari Alam Angker.
    Posts
    205
    fazarudin is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    sesape yg takde blog tu...nah , rembat peluang nih....kerek kan kalau ada blog dgn domain sendiri..cambest tu....bwahhaha


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts