Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 27 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 269
  1. #1
    Administrator
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    343
    riezone is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Sel/kl Gath > Ulasan Dan Komen >> Best Ker,,ahaks

    so sambung sini la..coz yg dlu tu,,yg buat topic tu tak aktif so susah nak update apa2...

    korang nak buat jamuan raya or just ordinary gath...
    1.hotel/restoran/dewan/rumah
    2.tarikh
    3.any cadangan

    tpkan takkan takde sesapa yg kat nogold nie mempunyai kedai makan or sedara-mara yg ada kedai makan..so mudah sikit kita nak deal...atleast member2 nogold leh support bisnes kekawan gak,,,
    PAMM 120x600
    BuNcit,Byk LeMak Meh TRy S.I.Y- CoNtact LeR Klu Nak Tau

    ::: Manchester United Fans:::

  2. #2
    AbgLang
    Guest

    Re: SELANGOR & KL GATHERING

    riezone wrote:

    atleast member2 nogold leh support bisnes kekawan gak,,,
    100% SOKONG..
    sapa lagi yg nak support kawan/sedara kalu bukan kawan/sedara yeee.

    CADANGAN : Jumaat 18 hb. 8.30 mlm
    * Sebab masa ni aku kt KL hehehehee

  3. #3
    Akua_nua
    Guest

    Re: SELANGOR & KL GATHERING

    aku cadangkan .......

    Venue : Madam Kwan Restaurant...Mid Valley

    Date : Friday, 18th Nov 2005

    aku cadangkan di mid valley sebab senang org selangor nak datang termasuk org kl.....lagipun kat situ public transport pun senang....ader comuter bagi sesapa yang tiada kereta....

  4. #4
    eddiesl
    Guest

    Re: SELANGOR & KL GATHERING

    Wah korang nak wat gathering raya ker.. uishh gathering nih kena gih nih.. at least leh kenal korang yg slalu menyumbang post berguna dalam nogold nih.. leh kenal VM secara dekat lagi.. senang nak buat transac.. haha 8-)

    Pepehal aku on je inform la kalu tempat dan masa sumer dah confirm okies..


  5. #5
    azlan_ir
    Guest

    Re: SELANGOR & KL GATHERING

    aku cadang buat kat holiday inn glenmarie hotel.. murah n makanan dia sedap2 ..makan buffet baru 65++ ... makanan dia memang puas hati ...nak melantak sampai muntah pon boleh ! PARKING FREE ! hehehhehhe

  6. #6
    eddiesl
    Guest

    Re: SELANGOR & KL GATHERING

    Legend Hotel nyer buffet pun okey gak.. uishh lapar plak.. 8-)

  7. #7
    Akua_nua
    Guest

    Re: SELANGOR & KL GATHERING

    suggestlah tarikh sekali....kalau setakat citer makan best...berpuluh tempat makan besh....pastu tengoklah org setuju ker tidak..

  8. #8
    itachi
    Guest

    Re: SELANGOR & KL GATHERING

    dun too mahal and too far ok 10x

    http://www.freewebs.com/investment2u/index.htm
    http://www.freewebs.com/investment2u/index.htm
    http://www.freewebs.com/investment2u/index.htm
    http://www.freewebs.com/investment2u/index.htm
    http://www.freewebs.com/investment2u/index.htm
    http://www.freewebs.com/investment2u/index.htm

  9. #9
    kingzul
    Guest

    Re: SELANGOR & KL GATHERING

    Ok aku hanya boleh suggest saja. Tempatnya KGT/PDRM kat taman tasek titiwangsa.

    Tel no 03-26934964/03/68

    Buffeet Harga tak berapa mahal tempatnya selesa.
    :lol:

  10. #10
    Administrator
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    343
    riezone is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Re: SELANGOR & KL GATHERING

    banyak gak cadangan tempat makan nie..camtu la best...apa2 pun aku listkan dlu tempat2 tersebut...but date cuma satu cadangan jek nie...

    1.Mid valley (Madam Kwan Restoran)
    2.glanmarie hotel (S.Alam >>rm60++)
    3.legend hotel (KL)
    4.KGT/PDRM Taman Tasik Titiwangsa

    date : 18/11/05 (waktu malam)..

    so any cadangan or sokongan...

    BuNcit,Byk LeMak Meh TRy S.I.Y- CoNtact LeR Klu Nak Tau

    ::: Manchester United Fans:::

  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 27 1 2 3 11 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts