Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

Closed Thread
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 43
  1. #1
    Administrator
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    303
    admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light
    My Mood
    Fine
    Post Thanks / Like

    Notis penutupan section Fx Classes/Lessons

    Assalamualaikum,

    Dimaklumkan pihak pentadbiran mengambil keputusan untuk menutup forum Fx Classes/Lessons. Sehubungan itu sebarang bentuk penawaran kelas/tuition/tutorial/paid signal/jual EA (commercially) adalah tidak dibenarkan berlaku dalam forum.

    Forum ini akan digantikan dengan forum Fx Tips bagi menggalakkan information sharing di kalangan members. Members yang berminat untuk memberikan tips/ tunjuk ajar dalam forum secara percuma adalah amat digalakkan.

    Notis ini dikeluarkan bagi memberi ruang kepada mereka yang berkenaan untuk membuat persediaan dari segi membuat salinan simpanan data dsb. Penutupan forum di atas akan effective pada 10/12/2007.

    Pihak pentadbiran mengambil langkah-langkah yang perlu seperti ini untuk menjaga kebaikan members secara amnya dan membentuk budaya perkongsian maklumat.

    Terima kasih.
    PAMM 120x600

  2. #2
    NG Rookie
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Melaka
    Posts
    132
    flizzoe will become famous soon enough
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    no problem boss..

    kalau letak kat siggy boleh?
    stock clearance minyak enjin kereta/motor

  3. #3
    penagihpip
    Guest
    so kena delete ke? x boleh ke pindahkan thread kelas yang free kat tempat tips tu?

  4. #4
    d_durjane
    Guest
    Bos..appreciate what are u going to do for the good of ng member..but pls consider penagih pip request bos..

  5. #5
    Pakcik1888
    Guest

    Good

    [




    Usaha mewujudkan Tipsfx ni harus disokong..good job bro.Mungkin ada baiknya MOD berbuat demikian.

  6. #6
    puteri_alexandria
    Guest

    elok jugak tuh...

    good job bro MH...mmg saye rase satu langkah yg bgs...sbb tgk ape yg jadi lately mmg sedih bile ramai yg rase tertipu / diperkotakkatikkan....lagik satu sedih jugak tgk forum ni dulu aman dgn perbincangan yg bertujuan meningkatkan ekonomi org kite...la nih dah jadik mcm medan mencarut/pergaduhan...yg amik kesempatan tok sah kire la...apepon saye setuju dgn tindakan MH...so pas ni hrp sume kasik clear kongsi info dgn aman + free...tak mau kongsi simpan ilmu dlm laci...nak gaduh pi forum lain...

  7. #7
    NG Moderator
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Subang Jaya DisneyLand HK
    Posts
    731
    sNarFy is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by penagihpip View Post
    so kena delete ke? x boleh ke pindahkan thread kelas yang free kat tempat tips tu?
    tak kena delete if yg FREE... dia akan masuk under TIPS.. selagi ia FREE dan tak payah bayar.. consider as TIPS...

    p/s: Yg dimaksudkan oleh BOSS MH, sebarang promotion utk class berbayar akan dimansuhkan disini...
    -DEAD-

  8. #8
    NG Rookie
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Melaka
    Posts
    132
    flizzoe will become famous soon enough
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sNarFy View Post
    tak kena delete if yg FREE... dia akan masuk under TIPS.. selagi ia FREE dan tak payah bayar.. consider as TIPS...

    p/s: Yg dimaksudkan oleh BOSS MH, sebarang promotion utk class berbayar akan dimansuhkan disini...
    Snarfy... kat siggy pun kira tak boleh la yerk?:confused::confused:
    stock clearance minyak enjin kereta/motor

  9. #9
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    604
    arrashidin will become famous soon enough
    Post Thanks / Like
    sy sokong 100%......

  10. #10
    NG Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Kajang
    Posts
    444
    chrome76 is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by flizzoe View Post
    Snarfy... kat siggy pun kira tak boleh la yerk?:confused::confused:
    utk encik flizzoe ad kt siggy dibenarkan... cuma nak bukak thread utk promote je takleh..

    utk penagihpips thread tu akan di benarkan.. so pada sesapa yg rasa thread dia tu PERCUMA please PM mod utk di pindahkan nanti...


  11. The Best Spread 468x60ms

 
Closed Thread
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts