Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 27 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 261
  1. #1
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like

    Badminton Malaysia

    erm...dah ada thread ni ke blum ek??? dulu rasa cam dh wujud???

    aku dh x sabar nk wish tahniah kat ratu badminton malaysia nih... kalo dh ada bleh la remove thread ni...
    bitcoin 160x600

  2. #2
    Born To Be A Bowl?
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    150
    adifaza is on a distinguished road
    My Mood
    Happy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    good job bro! hehehe... dulu si MF jadi pembuka thread, now ko plak

    aku pun nak ucapkan pada my amoi WONG MEW CHOO kerana berjaya menang first title super series dan menang pada terbuka china.

    sebelum MEW CHOO jadi champion china open ini, dia dah kalahkan player china yang jugak player ketiga dunia, Zhu Lin (quarter final), kalahkan player china kedua dunia, Zhang Ning (semi final) dan last sekali kalahkan player china pertama dunia XingFang (final). pastu menang plak tu dengan player2 tuan rumah, penyokong plak ramai yg sokong player tuan rumah, menang plak tu kt china. perrggghhh...HEBAT TUH!

    First set mmg nampak XingFang macam tak panas lagi. biasa laa, like boyfriend dia laa (Lin Dan) then dia sedikit tertekan gak laa masa first set tu, sebab Mew Choo main kemas.

    Second set nampak sangat si Mew Choo gelabah. dia tetiba hilang fokus. Nasib baik set penentuan dia dapat fokus balik. maybe Tat Meng mintak dia banyak bersabar. dan yang aku nampak Mew Choo mana main smash giler2, dia pakai taktik main rally, pastu main kat jaring (sebab kalau main laju, main smash2 mmg kantoi laa) apa2 pun tahniah MEW CHOO!

    pasal Chong Wei plak, aku rasa dia kalah sebab tak puas hati dgn mutu pengadilan kot. aku pun rasa ada 2-3 keputusan yg tak memihak pada dia. aku tgk ulangan pun mmg ketara shuttle keluar, tapi penjaga garisan bagi masuk lak. tu yg nampak second set chong wei main sambil lewa je. malas nak layan dah kot padahal korang boleh tgk yg chong wei banyak permainkan chunlai. hahaha... suka aku tgk chong wei mainkan chunlai. chong wei ni mmg pada aku setaraf dgn lin dan, taufik hidayat dgn pete gade. mereka ni jenis player yg suka main tricky dan permainkan pihak lawan. paling aku suka tricky game antara lin dan dgn pete gade atau lin dan dgn taufik hidayat.

    apa2, chong wei still the best. tahniah bro!
    Projek Jutawan Impian Power Root, POWER IMPIAN!
    Produk Coway (Penapis Air, Penapis Udara & Sistem Bidet) No 1 Di Korea dan USA!
    Tempahan Nasi Beriyani, Nasi Dagang & Nasi Lemak (Tempahan secara kecil-kecilan)
    Maklumat lanjut, hubungi saya: Adifaza | 017 290 4581 | [email protected]

  3. #3
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    aha...kira topik ni blum ada lagi la ek??tu la pasal, aku p belek2 mana la p thread badminton ni...last2 aku bukak lagi..

    mmg aku ckup puas hati la..satu2 player kelas dunia tumbang kat tangan dia..main kt tmpat lawan plak tu!!dulu malaysia pernah x amik kisah pasal badminton wanita sbb susah nk cari talent camni..akhirnya dh ada smula..harap prestasi dia jadi mcm prestasi nicol david..

    yg plg best masa set ketiga..dari ketinggalan,trus dia potong & jadi juara..set kedua dia byk buat kesilapan..

    yg pasal chong wei tu aku stuju dgn ko adifaza.. mmg kalo aku pun dh meluat main game beli camtu.. kita dah bersusah payah pegi ke final, tp dorang main kotor plak..kita tunggu je terbuka hongkong nnti..harap2 dorang sume dpt kembalikan kegemilangan badminton malaysia...

  4. #4
    sns_empire
    Guest
    cantik jgk buka tread ni...aku frust betul dgn game antara chong wei vs chun lai...pengadil n penjaga garisan memang nak bg chun lai menang...dulu taufik jd mangsa masa super series china jgk...tp taufik tarik diri terus psl tak puas hati...tahniah mew choo...first super siries....

    p/s: patut gantung je china dr anjur super series....

  5. #5
    Born To Be A Bowl?
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    150
    adifaza is on a distinguished road
    My Mood
    Happy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    tu laa pasal GB. ala, kalau ikutkan... chong wei ni sebenarnya senang je nak menang dgn chunlai ni.

    chong wei payah nak kalahkan lin dan dgn taufik je. yg lain insyaAllah dia boleh lawan. tapi bila dah kena gitu dgn pengadil, moral down jugak laa. aku tak salahkan chong wei pun sebab aku tahu tahap dia camne

    yg aku tak puas hatinya dgn HAFIZ HASHIM nih! ada sapa2 no phone misbun sidek tak? aku nak call misbun suruh dia rentikan je laa latih hafiz ni, cari bakat lain. yg KKK/TBH pun satu. rexy kena banyak bagi kaunseling sikit kt beregu kita ni. diorang ni muda lagi, diorang ada byk masalah dgn emosi diorang. kalau KKK/TBH ni ok, insyaAllah beregu kita takde masalah kt thomas cup nanti. first double is KKK/TBH, second double plak is CTF/LWW. beregu tua ni still bagus lagi. so, kalau diorang jadi beregu kedua malaysia, mmg takde masalah pada beregu laa kalau KKK/TBH bagus.

    apa2pun, glory glory Malaysia! hehe (MU gak tak glory )

    bro GB, ko tak nak tembak meriam ke kt sini. hahaha
    Projek Jutawan Impian Power Root, POWER IMPIAN!
    Produk Coway (Penapis Air, Penapis Udara & Sistem Bidet) No 1 Di Korea dan USA!
    Tempahan Nasi Beriyani, Nasi Dagang & Nasi Lemak (Tempahan secara kecil-kecilan)
    Maklumat lanjut, hubungi saya: Adifaza | 017 290 4581 | [email protected]

  6. #6
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    aku hanya boleh tembak meriam tu bila mew choo dpt kekalkan prestasi dia je..tak nak cam hafiz, menang all england pastu trus jatuh prestasi dia...bagi skali tembak sudah la... GEBOOOOMM!!!!

  7. #7
    Born To Be A Bowl?
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    150
    adifaza is on a distinguished road
    My Mood
    Happy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    huh! kalau mew choo jadi cam hafiz gak, mmg aku clash laa dgn mew choo. huhuhu...

    insyaAllah, mew choo takkan jadi gitu
    Projek Jutawan Impian Power Root, POWER IMPIAN!
    Produk Coway (Penapis Air, Penapis Udara & Sistem Bidet) No 1 Di Korea dan USA!
    Tempahan Nasi Beriyani, Nasi Dagang & Nasi Lemak (Tempahan secara kecil-kecilan)
    Maklumat lanjut, hubungi saya: Adifaza | 017 290 4581 | [email protected]

  8. #8
    xref
    Guest
    ermmm...ko dah bukak thread ni ko buatlah mcm MF buat..selalu update thread...perlawanan lepas ni...perlawanan semasa..ranking dll...aku begitu kagum ngan MF kerajinan beliau...jgn lah lepas batuk di tangga lak....cauuu luhhh..........

  9. #9
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by xref View Post
    ermmm...ko dah bukak thread ni ko buatlah mcm MF buat..selalu update thread...perlawanan lepas ni...perlawanan semasa..ranking dll...aku begitu kagum ngan MF kerajinan beliau...jgn lah lepas batuk di tangga lak....cauuu luhhh..........
    aku x bbrapa ikut sgt badminton malaysia nih...sbb tu awal2 lg aku cari thread ni utk kepastian..tp x jumpa..takpe,pasal update2 ni ramai lg yg boleh update kan?? cam adifaza ni aku tgk knowledge dia pun bagus gak..nk serah pd MF pun aku x kisah..janji kita satu MALAYSIA!!!huhuhu...

  10. #10
    Born To Be A Bowl?
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    150
    adifaza is on a distinguished road
    My Mood
    Happy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    takpe bro xref, GB. kita sama2 update. kalau sapa2 yg ikut perkembangan, ada apa2 info, kita post. tak payah nak harapkan sorang dua je yg update. kita kan MALAYSIAN! so, tarahal laa. nanti ramai laa yg mai sini nanti (sebab aku tau, badminton mmg ramai peminat)

    ni ranking terbaru women single. perhatikan siapakah yg mew choo kalahkan dari quarter final hingga ke final. ikut turutan tu



    sib baik player ranking keempat tu dia tak jumpa. kalau tak, memang pukul keliling laa. hahaha...

    Projek Jutawan Impian Power Root, POWER IMPIAN!
    Produk Coway (Penapis Air, Penapis Udara & Sistem Bidet) No 1 Di Korea dan USA!
    Tempahan Nasi Beriyani, Nasi Dagang & Nasi Lemak (Tempahan secara kecil-kecilan)
    Maklumat lanjut, hubungi saya: Adifaza | 017 290 4581 | [email protected]

  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 27 1 2 3 11 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts