Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 12 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 114
  1. #1
    Administrator
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    303
    admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light
    My Mood
    Fine
    Post Thanks / Like

    Nogold.com - Welcome Back

    Assalamualaikum,

    Terima kasih diucapkan kepada members yang terus menyokong forum ini, samada bantuan secara fizikal mahupun moral.

    Ada 2 berita yang boleh disampaikan di sini, berita baiknya: nogold.com telah kembali online dan bersedia untuk meneruskan platform ini dengan aktiviti biasa kita, bincang pasal peluang side income, cari kawan, pasal bola, etc etc seperti yang pernah dibuat sebelum ini. Berita kurang baik: terdapat banyak kehilangan data dalam forum ini, antaranya data members yang terkini, data perbincangan terkini dsb. Secara mudah, data sejak Julai 2007 hingga kini tidak dapat diperolehi.

    Perkara ini sebenarnya amat amat mendukacitakan kerana begitu banyak masa,ongkos dan tenaga kita semua terbuang begitu saja. Sad but true! Tetapi harapnya perkara ini tidak mematahkan semangat kita semua untuk terus bertukar pandangan dan pengetahuan melalui platform yang disediakan di sini.

    Sekadar ringkasan terhadap apa yang berlaku, server yang digunakan untuk menempatkan forum ini sebenarnya mengalami masalah teknikal. Simpanan database utama dan juga simpanan pendua rosak teruk menyebabkan usaha untuk memperolehi data terkini gagal.

    Segala apa yang berlaku ini amat mengecewakan dan sangat dikesali. Semoga menjadi peringatan untuk masa-masa akan datang.

    Kepada rakan-rakan forumer, teruskan berdiskusi dan bertukar pengetahuan. Terima kasih kepada anda semua yang terus menyokong forum ini.

    Ws.
    PAMM 120x600

  2. #2
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    87
    alface is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Waalaikummussalam MH ..

    Wellcome back NoGold.
    Tahniah & terima kasih kerana berjaya kembali sperti biasa.
    Moga lepas ni NG akan kembali meriah seperti seperti dulu2.
    Ramai forumer yg menantikan kemunculan NG setelah hampir 2 minggu hilang.
    Rasanya mmg 2 minggu sbb last skali boleh masuk adalah Isnin 2 minggu lpas.



  3. #3
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Pekan 'n' Kuantan
    Posts
    0
    mohdligat is on a distinguished road
    My Mood
    Bored
    Post Thanks / Like
    Waalaikummussalam bro MH..

    Tahniah dan thanx kat sesiapa kat belakang tabir yang bekerja keras..
    aku harap lepas neh kembali meriah gak seperti dahulu kala..
    kui kui kui..

  4. #4
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    alhamdulillah..nogold telah kembali seperti sedia kala....syukur byk2..hehehe..
    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  5. #5
    yesgold
    Guest
    Tahniah.. semuga kesinambungan ilmu itu dijaga & berterusan.

    Saya melihatnya sebagai hazanah negara..!

    Syabas..!

    T Kasih

  6. #6
    razif1224
    Guest
    Alhamdulillah,

    Akhirnya... rindu gak kat nogold bilang hilang seminggu...

    Semoga terus maju!!!

  7. #7
    iswa77
    Guest
    dah ada balik dah forum ni tahniah ingat can forum pun bleh scam hehehhehehe

  8. #8
    NG Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Kajang
    Posts
    444
    chrome76 is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    alhamdulillah.... rindu gila kt NG ni.. tapi akhirnya terubat... terima kasih pada MH dan team belakang tabir yg bekerja keras utk up kan server.....

  9. #9
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    87
    alface is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by razif1224 View Post
    Alhamdulillah,

    Akhirnya... rindu gak kat nogold bilang hilang seminggu...

    Semoga terus maju!!!
    bukan seminggu ... tp 2 minggu ..
    time ni la nak tgk sapa yg betul2 NG supporter


  10. #10
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    660
    fayeez is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    hidup nogold

    klik sini---> Score A Programme <---klik sini
    Anak SCORE A, Anda SCORE RM !!!!
    Faiz - 0126109911 -
    .....Jadi la pioneer...



  11. TenkoFX Crypto

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 12 1 2 3 11 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts