Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    NG Newbies
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Puncak Alam
    Posts
    15
    cerner is on a distinguished road
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like

    Sakit hati aku.. saper leh tlg erk.. aku x puas ati lg nie..

    erm.. nak tanye saper2 yg xpert n biase ngan yahoo email nie..
    hehe..

    erm..
    ader minah tu.. aku ym ngan die.. tuduh aku kafir.. die ckp profile yahoo aku under adult profile.. under sex profile..
    sial mcm haram.. mane la aku tau camne bleh set camtu.. last skali aku update profile yahoo aku 2,3 thn lepas.. haram jadah..

    pastu die ckp nak view profile aku.. aku ckp view la.. pastu die diam.. ckp aku kafir penipu, islam kafir bastard.. mcm haram..
    aku x puas hati.. die ignore ym aku.. aku nak setelkan hal ni..
    kurang ajar.. ckp aku kurang ajar.. mcm haram..

    nie id die.. miss_damaris2000
    aku email die.. xleh la.. aku ltak yahoo.com xleh..
    yahoo.com.my n yahoo.co.uk pun xleh..
    xde acc tuh.. ape lg acc utk yahoo erk..?
    aku nak contact die jgak nie..
    mcm haram minah nie.. nak ckp psl melayu islam penipu kafir bastard.. die x sesuai.. aku view profile die sdiri pun.. gamba baju cam singlet n free hair.. sdiri x ikut hukum.. sedap2 mulut jer kate aku kafir..
    tensen nie.. tensen.. :mad: :mad: :mad:
    Estonian Forex 160x600en

  2. #2
    NG Rookie
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Melaka
    Posts
    132
    flizzoe will become famous soon enough
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by cerner View Post
    erm.. nak tanye saper2 yg xpert n biase ngan yahoo email nie..
    hehe..

    erm..
    ader minah tu.. aku ym ngan die.. tuduh aku kafir.. die ckp profile yahoo aku under adult profile.. under sex profile..
    sial mcm haram.. mane la aku tau camne bleh set camtu.. last skali aku update profile yahoo aku 2,3 thn lepas.. haram jadah..

    pastu die ckp nak view profile aku.. aku ckp view la.. pastu die diam.. ckp aku kafir penipu, islam kafir bastard.. mcm haram..
    aku x puas hati.. die ignore ym aku.. aku nak setelkan hal ni..
    kurang ajar.. ckp aku kurang ajar.. mcm haram..

    nie id die.. miss_damaris2000
    aku email die.. xleh la.. aku ltak yahoo.com xleh..
    yahoo.com.my n yahoo.co.uk pun xleh..
    xde acc tuh.. ape lg acc utk yahoo erk..?
    aku nak contact die jgak nie..
    mcm haram minah nie.. nak ckp psl melayu islam penipu kafir bastard.. die x sesuai.. aku view profile die sdiri pun.. gamba baju cam singlet n free hair.. sdiri x ikut hukum.. sedap2 mulut jer kate aku kafir..
    tensen nie.. tensen.. :mad: :mad: :mad:
    yang kau layan minah camtu apsal.. kan ramai lagi perempuan kat dunia ni.. kau nak tackle dia erk?

  3. #3
    elmyda
    Guest
    hehehe ni pn bole dibuat topik ke?

  4. #4
    martial
    Guest
    Quote Originally Posted by elmyda View Post
    hehehe ni pn bole dibuat topik ke?
    layan orang gila..ko pun gilak..kakak..beik layan blue kat thread aku..hangin..hangin..awek aku dikebas houesemate..hehehe ( sempat lagi promosi) ..bersambung kisah aku..berkelana di Kuala Nerang..tunggu kemunculan martial dengan babak seterusnya..aweknya didapati ditangkap basah bersama housematenya.hahaha

  5. #5
    elmyda
    Guest
    Quote Originally Posted by martial View Post
    layan orang gila..ko pun gilak..kakak..beik layan blue kat thread aku..hangin..hangin..awek aku dikebas houesemate..hehehe ( sempat lagi promosi) ..bersambung kisah aku..berkelana di Kuala Nerang..tunggu kemunculan martial dengan babak seterusnya..aweknya didapati ditangkap basah bersama housematenya.hahaha

    oit hijack thread org... nk kena report nih..

  6. #6
    NG Newbies
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Puncak Alam
    Posts
    15
    cerner is on a distinguished road
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by flizzoe View Post
    yang kau layan minah camtu apsal.. kan ramai lagi perempuan kat dunia ni.. kau nak tackle dia erk?
    haha.. aku ukan nak tackle die ar.. baik tackle yg ader depan mate..

    xde la.. aku sajer tgur kat yahoo chat room..
    tgh bosan2.. aku tgur ngan "hye" la..
    pastu die tanye aku 'who r u", then "who the hell r u"..
    aku ckp la.. apsal ko tetiba jer nie.. ko join chatroom pastu nak org yg knal ko je bleh tgur ko..

    pastu tanye aku malay ke.. die ckp aku malay islam n kafir bastard.. ckp aku kafir..
    sbb.. profile aku under adult.. mcm haram jadah..
    aku bengang psl suke hati ckp aku kafir.. huh..

    utk soklan elmyda lak.. psl die ignore aku.. aku nak tanye acc yahoo aper lg ader.. nak email minah bangsat tu.. aku try yahoo.com, co.uk, com.my..
    xleh..hehe..
    xper la.. lupekan ajer.. td jer bengang sgt.. slamber ckp aku kafir..

  7. #7
    peija06
    Guest
    psl ni aku pun kne jgk..
    klo pkai messenger meebo mmg dlm contact list icon akan ade detail psl member ym kita..

    member2 aku mmg xpnah pn ade adult content tp mmg terpampang kat situ adult content..huhu
    xkan member aku sume xde yg baik2 kot..

    ni psl technical problem je kot..:confused:

  8. #8
    azjuan
    Guest
    Quote Originally Posted by cerner View Post
    haha.. aku ukan nak tackle die ar.. baik tackle yg ader depan mate..

    xde la.. aku sajer tgur kat yahoo chat room..
    tgh bosan2.. aku tgur ngan "hye" la..
    pastu die tanye aku 'who r u", then "who the hell r u"..
    aku ckp la.. apsal ko tetiba jer nie.. ko join chatroom pastu nak org yg knal ko je bleh tgur ko..

    pastu tanye aku malay ke.. die ckp aku malay islam n kafir bastard.. ckp aku kafir..
    sbb.. profile aku under adult.. mcm haram jadah..
    aku bengang psl suke hati ckp aku kafir.. huh..

    utk soklan elmyda lak.. psl die ignore aku.. aku nak tanye acc yahoo aper lg ader.. nak email minah bangsat tu.. aku try yahoo.com, co.uk, com.my..
    xleh..hehe..
    xper la.. lupekan ajer.. td jer bengang sgt.. slamber ckp aku kafir..

    pendapat aku la kan...
    sejak aku reti ber "YM" ni aku mendapati:
    1. awek2 dlm YM tu perasan je lebih, macam bagus
    2. dia ingat kita ni nak tekel dia, so dia buat jual mahal

    pendapat aku je la..

  9. #9
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    nasib baik kes sakit ati pasal lain :011:

  10. #10
    ║█║▌║█║▌│║▌║▌█║
    Join Date
    May 2009
    Location
    Di mana tapak kaki ku berpijak di situ lokasi ku...
    Posts
    1,369
    fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice
    My Mood
    Bored
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by akay View Post
    nasib baik kes sakit ati pasal lain :011:
    :011::011::011:
    macam strategy nak menang lucky draw je...
    korek thread lama...


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts