Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 84
  1. #1
    NG Rookie
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Somewhere Around The Globe
    Posts
    435
    Lord is on a distinguished road
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like

    Penipuan terkini > Handphone Nokia murah je...

    Salam semua....

    ni aku baru dapat email dr member....

    promosi handphone nokia....dr apa yg aku lihat..memang murah....aku pon dlm perancangan nk beli satu sementara stok masih ada ni...

    untuk maklumat lanjut pegi ke NOKIA MURAH

    p/s: sekadar berkongsi info....



    EDIT BY RIEZONE : MAAF AKU HIJACK THREAD NIE COZ NIE MERUPAKAN PENIPUAN TERKINI MENGGUNAKAN NAMA ORG LAIN...SO PADA EMPUNYA AKAUN BANK : MBB: 1511 4650 1680 (SAKINA BINTI OSMAN) BERHATI2....DIA GUNAKAN 3RD PARTY DEAL BELI EGOLD NIE....


    IF ADA MEMBER YG TAU EMPUNYA AKAUN NIE PLS ALERT KAT DIA...
    PAMM 120x600
    Last edited by riezone; 04 Apr 2007 at 09:56 PM.

  2. #2
    nazeelie
    Guest
    Web lawa jerk.. tapi tak boleh macam ni.. cuma ada email, bank number dan egold number.. kalau scam camana? number contact takde bagi pun.. entah kat mana pulak tu alamat.. better letak alamat.. mana tau samer tempat leh by hand je tak yah nak post post.. kalau btol ni.. mmg ramai yang nak.

  3. #3
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Pekan 'n' Kuantan
    Posts
    0
    mohdligat is on a distinguished road
    My Mood
    Bored
    Post Thanks / Like
    kekekekee.. post gak kau kat sinih hek lord..

  4. #4
    NG Newbies
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Sremban
    Posts
    15
    felixtimber is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    gile khinzir aaah..
    murah giloss nih..tapi tak yakin sgt aa bro..kasi detail la skit..letak ler alamat ngan no tipon skali ke..mane tau dekat..leh amek by hand..lagi satu apsal murah giloss nih?? tipon under water ke??ade brape set nih??

  5. #5
    NG Rookie
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Somewhere Around The Globe
    Posts
    435
    Lord is on a distinguished road
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by mohdligat View Post
    kekekekee.. post gak kau kat sinih hek lord..
    la...kan aku dah cakap.....kekek

    saje je la kongsi info ngan member2 nogold...

    aku pon planning nk sembat 1 ni....bukan senang nk dapat harga ni....hehehe

  6. #6
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Pekan 'n' Kuantan
    Posts
    0
    mohdligat is on a distinguished road
    My Mood
    Bored
    Post Thanks / Like
    wakakakaa..
    kau neh..
    takot kene scam pulak
    mesti ko takot aku post dulu neh..
    hehee...

  7. #7
    NG Rookie
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Somewhere Around The Globe
    Posts
    435
    Lord is on a distinguished road
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by nazeelie View Post
    Web lawa jerk.. tapi tak boleh macam ni.. cuma ada email, bank number dan egold number.. kalau scam camana? number contact takde bagi pun.. entah kat mana pulak tu alamat.. better letak alamat.. mana tau samer tempat leh by hand je tak yah nak post post.. kalau btol ni.. mmg ramai yang nak.
    aku pon tak tahu nak komen camne....sebab aku just kongsi info kt sini.....

    apa2 pon aku tgh deal ngan sakina ni....kalu dapat apa2 info detail pasal dia aku update kt sini....

    kalu ada sapa2 yg ada info tu share la jugak..

  8. #8
    Charlie's Angel Mod
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    KL
    Posts
    468
    anne_81 is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Kalau dpt no tel ngan address pun ok..murah giler. APp set pun tak dpt harga camtu.
    Trust your intuition..
    It's just like going fishing..
    Cast your line..
    :113:And hope you'll get a bite..:113:

  9. #9
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    muar-sepang-terengganu-kelantan
    Posts
    593
    anbu-san is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    mmg murah ehehe
    lord klu konye deal sukses ckp ek ehehe

  10. #10
    NG Rookie
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Somewhere Around The Globe
    Posts
    435
    Lord is on a distinguished road
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by naim_81 View Post
    Kalau dpt no tel ngan address pun ok..murah giler. APp set pun tak dpt harga camtu.
    a'ah...
    dapat AP set pon xpe...jgn dummy set sudah.....


  11. The Best Spread 468x60ms

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts