Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    krmy
    Guest

    PayPal.....camana nak shopping?

    aku dah reg. PayPal lama dah, akaun premium. Kat dalam tu $0.00 sebab aku tak verified lagi. Aku nak tanya korang yang tau, kalau aku beli USD dari mana2 buyer, lepas tue boleh ker aku shopping online? Adakah semua website hanya accept pembeli yang ada verified akaun jer? Aku pening ngan debit card. Macam2 citer aku baca ttg Accent card, PB debid card, CIMB debit card and ntah apa2 lagi. Aku taknak apply lagi. Korang paham ker apa yg aku tulis nie?
    ok....ok....senang citer, kalau aku ada USD100 dalam akaun PayPal yang aku beli (exchange) dari sapa2, lepas tue aku shopping, boleh ker? Akaun aku tak verified. Harap sapa2 yg expert tolong la help and guide aku....hehehe. Kalau topik nie dah pernah dibincangkan, aku mintak maaf, sori, ampun. Banyak sangat thread, kot2 ada yg aku tertinggal and tak baca.
    bitcoin 160x600

  2. #2
    hamidi
    Guest
    Sori mencelah sket ye.. Saya nak beli PayPal, USD30.00. Saya bayar guna e-gold. Ada siapa2 yang sudi tak?

    Terima Kasih

  3. #3
    FarraDeeba
    Guest

    macam ni

    Quote Originally Posted by krmy View Post
    aku dah reg. PayPal lama dah, akaun premium. Kat dalam tu $0.00 sebab aku tak verified lagi. Aku nak tanya korang yang tau, kalau aku beli USD dari mana2 buyer, lepas tue boleh ker aku shopping online? Adakah semua website hanya accept pembeli yang ada verified akaun jer? Aku pening ngan debit card. Macam2 citer aku baca ttg Accent card, PB debid card, CIMB debit card and ntah apa2 lagi. Aku taknak apply lagi. Korang paham ker apa yg aku tulis nie?
    ok....ok....senang citer, kalau aku ada USD100 dalam akaun PayPal yang aku beli (exchange) dari sapa2, lepas tue aku shopping, boleh ker? Akaun aku tak verified. Harap sapa2 yg expert tolong la help and guide aku....hehehe. Kalau topik nie dah pernah dibincangkan, aku mintak maaf, sori, ampun. Banyak sangat thread, kot2 ada yg aku tertinggal and tak baca.

    Walaupun kita x verified lagi kita still boleh shopping kalau kita ada 300 usd... sekalipun....sbb kita hantar melalu paypal to paypal...kita cuma tak leh transferkan duit2 tuh ke akaun debit kita jer macam maybank ker apa ker...so jln yg terbaik adalah....u perlu tukar debit bankcard u kepada debit bankcard visa.. maybank ada card tuh........15 ringgit jer tukar...

  4. #4
    NG Girl Power
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kedah -> Shah Alam...
    Posts
    850
    zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice
    My Mood
    Sick
    Post Thanks / Like
    Rajin nye farra ni selak thread 2 tahun lepas :005:

    Ntah2..thread starter dah master bab paypal skrang ni:005:

  5. #5
    NG Newbies
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    31
    paradox842 is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    masa mengubah segalanya....:015:

  6. #6
    kingnorth
    Guest
    sapa nak jual pepal rm2 - $1 .. aku beli..:027:


  7. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts