Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 29
  1. #1
    PAKLEH
    Guest

    salam perkenalan.....kepada semua ahli nogold

    assalamualaikum dan salam sejahtera

    saya msi salleh...ahli baru nogold mengucapkan salam perkenalan kepada members
    diharap anda semua dapat membantu saya yang baru hendak berjinak-jinak dengan biz.net
    terutama kepada moderator mahupun ahli-ahli yang lain
    semoga hari ini lebih dari semalam dan hari esok lebih baik dari hari ini
    sekian
    wassalam
    The Best Spread 160x600ms

  2. #2
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Penang, Sabah, Malaysia, Dunia
    Posts
    0
    crazyfinger is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Re: salam perkenalan.....kepada semua ahli nogold

    salam.....napa tak salam juga..aku dah angkat tgn ni..hahaha..bgs la...semoga luck on ru left n god on your right...n ur beief in ur heart...

  3. #3
    income
    Guest

    Re: salam perkenalan.....kepada semua ahli nogold

    dari mana kenal no gold nie?

  4. #4
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Penang, Sabah, Malaysia, Dunia
    Posts
    0
    crazyfinger is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Re: salam perkenalan.....kepada semua ahli nogold

    aku mimpi la..engko..aku haian jg..ingat kan mimpi 4D tapi bila ingat aku mimpi nogold..pas sebulan aku mimpi lagi..nogold.com..tu yg hairan tu..pas tu aku try je la..masuk pl site yg cute dan cun ni..hahaha...best best...

  5. #5
    ganurianz
    Guest

    Re: salam perkenalan.....kepada semua ahli nogold

    crazyfinger...

    antara 10 jari ko tu, mana yg paling 'crazy'? (soalan cepumas) :-D :-D

  6. #6
    z1tr0n
    Guest

    Re: salam perkenalan.....kepada semua ahli nogold

    Assalamualaikum & Hello kepada semua rakyat Malaysia!!!

  7. #7
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Penang, Sabah, Malaysia, Dunia
    Posts
    0
    crazyfinger is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Re: salam perkenalan.....kepada semua ahli nogold

    ganurianz wrote:
    crazyfinger...

    antara 10 jari ko tu, mana yg paling 'crazy'? (soalan cepumas) :-D :-D
    hahaha...sorry yah..aku inda pakai jari la..kekadang jari yg cungkil gigi harimau tu lak..tetapi besanya hanya gunakan syampu...

  8. #8
    entahler
    Guest

    Re: salam perkenalan.....kepada semua ahli nogold

    aku confuse siol baca jari giler ni punyer words...
    hehe.. apa apa pun... salammmmmmm semua!!..

    ahaks!! :lol:

  9. #9
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Penang, Sabah, Malaysia, Dunia
    Posts
    0
    crazyfinger is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Re: salam perkenalan.....kepada semua ahli nogold

    entahler wrote:
    aku confuse siol baca jari giler ni punyer words...
    hehe.. apa apa pun... salammmmmmm semua!!..

    ahaks!! :lol:
    adei..tu kira pernyataan yg tepat ngan format Bahasa Malaysia tu...tak paham jgak..engko kena mabil kelas BM ni..hahaha..gni maksudnya..jari yang digunakan oleh si harimau tan tu merupakan antara jari jemari yang sering digunakan oleh saya untuk menaip..namun begitu..saya selalunya hanya menggunkan syampo sahaja..semoga berjaya...

  10. #10
    entahler
    Guest

    Re: salam perkenalan.....kepada semua ahli nogold


    adei..tu kira pernyataan yg tepat ngan format Bahasa Malaysia tu...tak paham jgak..engko kena mabil kelas BM ni..hahaha..gni maksudnya..jari yang digunakan oleh si harimau tan tu merupakan antara jari jemari yang sering digunakan oleh saya untuk menaip..namun begitu..saya selalunya hanya menggunkan syampo sahaja..semoga berjaya

    Isk isk... lapan kali aku baca.. tak faham juga.. apa kaitan jari kau.. dengan syampo? kenapa pulak ada harimau? harimau tu pandai menaip ke?
    intro ayat kau macam boleh score A1 kalau dalam kertas SPM Bahasa malyu.. hehehe.. :lol:


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts