Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    NG Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Kajang
    Posts
    444
    chrome76 is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Scammer accounts

    OK kengkawan.. sapa2 yg kena scam tu.. sila masukkan nombor akaun egold/epoint scammer tu kt sini format dia :-

    nick YM scammer :
    akaun egold/epoint :
    tarikh :
    link alert thread : (ni link thread yg korang bukak citer pasal scammer ni)

    benda2 lain kalau buleh jgn masukkan yer.. kita nak quick reference je.. senang keje.. nama akaun egold buleh tukar tapi nombor dia x leh... kalau ada yg tanya naper xleh masukkan akaun m2u atau cimb skali reason dia adalah.. akaun2 ni selalunya buleh trace.. so scammer tu xkan bengap sampai leh kena trace balik.. mampuih la dia kena sula kalau org dpt trace dia....k?? mari sama2 kita membanteras scammer yg berleluasa..
    bitcoin 160x600

  2. #2
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Ok good chrome. Tambah sikit. Benda2 lain selain info seperti diatas akan didelete. Sebab ni thread untuk maklumat sahaja. Komen2 ke hapa ke sila buat di link alert thread : (ni link thread yg korang bukak citer pasal scammer ni). Kerjasama semua dihargai. Tq
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  3. #3
    nashrie
    Guest
    harap MOD jgn delete yer..

    sebab nak tambah sikit... kalau 3rd party scammer susah nak detect sebab dia pakai a/c no penjual yg sah mcm kes Meli dan shikin... cam ner eh ?

  4. #4
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Banting
    Posts
    202
    dhomnirhahs is on a distinguished road
    My Mood
    Cheeky
    Post Thanks / Like
    nick YM scammer : dhomnirhans , crazyfinger (palsu), talikhidmat, mywan1881501

    Nama : Wan Ishak Abdullah , Mohamad bin Yusoff ( hati2 dua nama ni)
    email : [email protected]m.my
    akaun egold/epoint : (myzuh)1459801, (mywan)1881501
    acc maybank : 1141 0551 8436

    link alert thread :
    1. http://nogold.com/forum/482092-post228.html
    2. http://nogold.com/forum/488099-post47.html

    Last edited by dhomnirhahs; 05 Mar 2007 at 03:26 PM.
    [COLOR="Magenta"].:: [COLOR="Blue"]
    PS member ID : 8976 upgrade ID 19936,26130 PSpr0 member ID : #298

  5. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts