Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    Administrator
    Join Date
    May 2005
    Location
    berolehHome
    Posts
    93
    hazmibm is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Relax jap, Poll : How old are you?

    Nih result Poll : How old are you? as of 23 Oct, 2005.

    http://nogold.com/modules/xoopspoll/pollresults.php?poll_id=19

    Nampaknya hampir 50% penduduk nogold yang mengundi berumur di antara 21 - 30 org. Memang la sah umur nih umur prime dan tengah galak mencari duit atau maybe tengah membina hidup :lol: . Ada juga seorang yang masih disekolah menengah, semoga tak menggangu pelajaran. Ada 4 org dah nak masuk midlife crisis (40 yrs old) tapi omputih cakap life begins at 40, hehe termasuk aku la tu erkkk...

    Anyhow, Do enjoy yourself and have fun.

    :-D
    The Best Spread 160x600ms

  2. #2
    mahad13
    Guest

    Re: Relax jap, Poll : How old are you?

    carik duit. nak kawin. huhu :-D

  3. #3
    ZeMMs
    Guest

    Re: Relax jap, Poll : How old are you?

    22 years old... :-D
    muda lagi.. walopun ada lg muda..

  4. #4
    g-pitts
    Guest

    Re: Relax jap, Poll : How old are you?

    mahad13 wrote:
    carik duit. nak kawin. huhu :-D
    Hehehe betul :-D
    Lagipun umur 21 - 30 banyak masih menganggur jadi kebanyakan penganggur ni menjadi full time autosurfer macam saya. Income pun jauh lebih lumayan berbanding most job out there :-D

  5. #5
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    28
    MaD is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Re: Relax jap, Poll : How old are you?

    bawah 18...
    sesuai ke jadi investor??? :-D

  6. #6
    mahad13
    Guest

    Re: Relax jap, Poll : How old are you?

    umur tak jadik masalah. yg penting ilmu.... Lagi baik kalu ade pengalaman. Pengalaman tu mcm try n error keatas ilmu itu. huhu :-D

  7. #7
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    28
    MaD is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Re: Relax jap, Poll : How old are you?

    umur tak jadik masalah. yg penting ilmu.... Lagi baik kalu ade pengalaman. Pengalaman tu mcm try n error keatas ilmu itu. huhu
    hehehe...camtu plak...
    bukan takleh..tapi aku cume terpikir je..kalau2 ade masalah ngan scammer...dah jadi hal nak nak report ke...huhuhu...sedih oooo kalau kene.. :-x

  8. #8
    g-pitts
    Guest

    Re: Relax jap, Poll : How old are you?

    Lagi muda join autosurf lagi untunglah. Muda2 dah kaya :lol: nanti nak kawin pun senang.

  9. #9
    ZeMMs
    Guest

    Re: Relax jap, Poll : How old are you?

    g-pitts wrote:
    Lagi muda join autosurf lagi untunglah. Muda2 dah kaya :lol: nanti nak kawin pun senang.
    Tuh la pasal.. tengok cam orang lain yg dah lame keje siap dah kawin anak empat baru tau pasal e-investments nih.. autosurf dan sebagainye.. sume nyesal kata "kalo la aku tau bebende ni dari dulu lagi..."..

    so..lagi awal tau lagi bagosh.. walopun duit blum masyuk lg nak invest tp pendedahan tuh dah ade.. :-D

  10. #10
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    28
    MaD is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Re: Relax jap, Poll : How old are you?

    hehehe..mmg la...
    nak kawin pon sennang...
    senang je..mane susah...


    **kalau lah aku lahir awal sket... 8-)


  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts