Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 59
  1. #1
    deicide
    Guest

    MT4 Indicator Request

    Salam dan selamat sejahtera

    Saya baru perasan kat sini takder thread ni

    Jadi saya buka untuk warga nogold berkongsi indi MT4 disini.

    tentang cara kegunaan dah fungsi indi tersebut bolehlah dibuka thread lain untuk tujuan perbincangan

    Lebih baik nogoldian berkongsi indi daripada terbeli indi basic seperti MACD,Supersignal,MAcrossoversignal & etc dgn harga yang tak munasabah

    **harap tuan mod mensticky thread ni.
    Estonian Forex 160x600en
    Last edited by deicide; 06 Feb 2007 at 06:37 AM.

  2. #2
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Anfield Stadium
    Posts
    200
    hazrin is on a distinguished road
    My Mood
    Amazed
    Post Thanks / Like
    Berikut adalah senarai MT4 Indicator untuk di download.
    Popular Indicator

    1. 10 Pips 3
    2. SRDC (OrangeRoshan)
    3. Dolly v10
    Attached Files
    Last edited by hazrin; 13 Feb 2007 at 04:26 PM.
    Replika Jersi World Cup 2010 di Afrika (RM45)

  3. #3
    deicide
    Guest
    ambik..ingatkan nak tunggu request sesatu sebakul sekali bg ni...

    thanks bro...jasamu dikenang

  4. #4
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Anfield Stadium
    Posts
    200
    hazrin is on a distinguished road
    My Mood
    Amazed
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by deicide View Post
    ambik..ingatkan nak tunggu request sesatu sebakul sekali bg ni...

    thanks bro...jasamu dikenang
    Sama2. Pening kalo post satu2. Aku tengah kumpul indicator dari expert advisor. Nanti aku postkan
    Replika Jersi World Cup 2010 di Afrika (RM45)

  5. #5
    NG Moderator
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    QuanTan DaMn cItY!
    Posts
    32
    obito is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like
    ok...sape2 yg masih mencari-cari indi yg sesuai utk trading..
    leh la mintak kt otai2 sini..
    thread ni dibuka utk elakkan newbie terbeli indi yg FREE dan berlambak kt internet ni...
    byk sgt aku tgk skang org jual system tp indi2 semua tu boleh dpt free jek..
    so jgn tertipu..SCAM je smua tu...

    happy trading

    p/s..aku ada indi skit..nk upload sini tak lepas..sapa2 nk leh pm aku email
    korg k..n'ti aku send...

  6. #6
    deicide
    Guest
    Quote Originally Posted by OBITO View Post
    ok...sape2 yg masih mencari-cari indi yg sesuai utk trading..
    leh la mintak kt otai2 sini..
    thread ni dibuka utk elakkan newbie terbeli indi yg FREE dan berlambak kt internet ni...
    byk sgt aku tgk skang org jual system tp indi2 semua tu boleh dpt free jek..
    so jgn tertipu..SCAM je smua tu...

    happy trading

    p/s..aku ada indi skit..nk upload sini tak lepas..sapa2 nk leh pm aku email
    korg k..n'ti aku send...
    haa betul tu, MQL, EX4 dan lain2 MT4 language,nak post pasni kena zip dulu baru dapat upload....
    tu la pasal...hangin gak tgk ader siap mengaku sistem dia punya.padahal menda dah ada FREE kat net.konon nak carik makan camtu..kalo method yg dia guna betul2 pelik,unik,lain dari yang lain tu takper gak.ni sama je dgn apa yang kebanyakkan dah tau..
    Last edited by deicide; 06 Feb 2007 at 03:32 PM.

  7. #7
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Anfield Stadium
    Posts
    200
    hazrin is on a distinguished road
    My Mood
    Amazed
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by deicide View Post
    haa betul tu, MQL, EX4 dan lain2 MT4 language,nak post pasni kena zip dulu baru dapat upload....
    tu la pasal...hangin gak tgk ader siap mengaku sistem dia punya.padahal menda dah ada FREE kat net.konon nak carik makan camtu..kalo method yg dia guna betul2 pelik,unik,lain dari yang lain tu takper gak.ni sama je dgn apa yang kebanyakkan dah tau..
    kadang2 yang pandai programming sikit dia gabungkan rsi, ema dan tf
    Replika Jersi World Cup 2010 di Afrika (RM45)

  8. #8
    turbo
    Guest

    Mcm nak install Mt4

    hi geng..

    aku dah dload, tapi format apa mt4 nie, mcm mana nak install indicator nie.. tolong explain sat.

  9. #9
    suntzu
    Guest
    emm..aku tataw sgt..care manual aku taw la..

    pegi my computer ---> Local Disk (C ---> Program Files ----> Meta Trader ---> experts ----> indicators.

    yg aku taw,paste kat folder indicators la.

    sekian harap bantu,kot2 la ade care laen.care ni aku pakai2 teka sendiri jek

  10. #10
    deicide
    Guest
    Quote Originally Posted by suntzu View Post
    emm..aku tataw sgt..care manual aku taw la..

    pegi my computer ---> Local Disk (C ---> Program Files ----> Meta Trader ---> experts ----> indicators.

    yg aku taw,paste kat folder indicators la.

    sekian harap bantu,kot2 la ade care laen.care ni aku pakai2 teka sendiri jek
    hehehe takder dah cara lain...indi cara ni je...


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts