Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    NG Newbies
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    12
    pengembara_2006 is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Nak tempah website (PHP) dengan harga yang berpatutan?? klik disini..

    Sesiapa yang ingin mempunyai website sendiri boleh tempah melalui saya (shukri, 017-3592770, [email protected]), harga adalah berpatutan, cara pembayaran 1/2 bila anda bersetuju dengan design saya, 1/2 bila website siap.. saya sedia menerima tempahan apa sahaja jenis web.
    PAMM 120x600
    Last edited by pengembara_2006; 02 Feb 2007 at 10:18 PM.

  2. #2
    martial
    Guest
    Quote Originally Posted by pengembara_2006 View Post
    kalau korang ingin mempunyai website sendiri boleh tempah melalui saya (shukri, 017-3592770), harga adalah berpatutan, cara pembayaran 1/2 bila anda bersetuju dengan design saya, 1/2 bila website siap.. saya sedia menerima apa sahaja jenis web.
    kasi cth tg.ada tak bro

  3. #3
    NG Newbies
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    12
    pengembara_2006 is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Ada tapi ni cincai je..
    iklanBEST.com
    sekarang aku tgh siapkan web utk pelanggan aku.
    insyallah 28/2 ni dah boleh upload.

    dalam pembikinan>> ImageShack - Hosting :: 85899919pm1.jpg
    Last edited by pengembara_2006; 25 Feb 2007 at 09:42 PM.

  4. #4
    emas4u
    Guest
    Quote Originally Posted by pengembara_2006 View Post
    Ada tapi ni cincai je..
    iklanBEST.com
    sekarang aku tgh siapkan web utk pelanggan aku.
    insyallah 15/2 ni dah boleh upload.

    dalam pembikinan>> ImageShack - Hosting :: 85899919pm1.jpg
    buat portal satu buleh???

  5. #5
    NG Newbies
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    12
    pengembara_2006 is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    bagi contoh web..

  6. #6
    angah_long
    Guest
    bro..cek pm..

  7. #7
    Farin
    Guest
    harga mcm mana plak....??

  8. #8
    elmyda
    Guest
    Quote Originally Posted by pengembara_2006 View Post
    Sesiapa yang ingin mempunyai website sendiri boleh tempah melalui saya (shukri, 017-3592770, [email protected]), harga adalah berpatutan, cara pembayaran 1/2 bila anda bersetuju dengan design saya, 1/2 bila website siap.. saya sedia menerima tempahan apa sahaja jenis web.

    haah... takde harge ke?

    bg la detail sket.

  9. #9
    NG Newbies
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    12
    pengembara_2006 is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Harga bawah 1k, minimum 600..
    Kalau nak mintak saya buat 1 page pun boleh... rm50, skali ngan database..

  10. #10
    just_a_money
    Guest

    www.e-platiniumclub.com

    aku nak tempah..tapi harga berapa?? aku nak bt website pasal biodata jer...mcm mana haa?? mcm mana nak bt myspace ker...apa2 laa... blog ker?? mcm mana haa?? nak kena bayar berapa tuh??? ada org cakap nak bt myspace kena bayar 250 btul ker??


  11. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts