Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

Closed Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 32
  1. #1
    Vip3R
    Guest

    GATH :- Annual Dinner Nogold..

    ha...aku tahu..ramai yg tertunggu2...thread ni..anyway..just nak respon dari mightyhitter...ade tak plan nak buat annual dinner...tahun ni..dok dinner depan KLCC (tgk bunga api2 meletup2) sambil bincang bisness...tentu best punyer...cam mn kekawan..ade cadangan best tak..aku bab mkn2..ni no hal punye...... :-x


    AJK gath annual dinner

    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    ....
    Estonian Forex 160x600en

  2. #2
    pcboy
    Guest

    Re: Annual Dinner Nogold..

    aku sokong 200% (sambil angkat dua tangan)..buat grand2..kat KL Convention Centre ke..hehe..kalo camtu kena lantik jawatankuasa utk manage and arrange all these things..yg pasti, sume wajib pakai baju nogold :-D

  3. #3
    imported_mightyhitter
    Guest

    Re: Annual Dinner Nogold..

    aku takde halangan, asalkan ada org yang nak handle. ada kesempatan aku sure join sama. dinner & bergaya dengan tshirt baru? sounds good :-D

  4. #4
    khairizha
    Guest

    Re: Annual Dinner Nogold..

    wahaha..
    bunyi macam seronok jerk..tapi pastikan la tarikh yang dipilih sesuai untunk semua pihak samada pekerja,penganggur mahupun pelajar...ehehe....buat grand2...baru ada kelas nak pakai t-shirt nogold

    8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol:

  5. #5
    Vip3R
    Guest

    Re: Annual Dinner Nogold..

    ahaha...yup btui...tu..aku ni pun student ga..kena tunggu cuti br leh turun KL...janji..kena poll dulu tarikh...sureheboh..!!!!!!! :-x :-x

  6. #6
    Vip3R
    Guest

    Re: Annual Dinner Nogold..

    mightyhitter wrote:
    aku takde halangan, asalkan ada org yang nak handle. ada kesempatan aku sure join sama. dinner & bergaya dengan tshirt baru? sounds good :-D
    yes yes..tul tu..aku dok penang..payah sket nak handle, tp kalau support no hal..sape2..yg kat KL tu..jmla..angkat tgn..wujudkan team skrg...senang sket nak rancang..lg awal..lg baguih... 8-) tp sy rasa mighty patut jadi leader..selaku admin nogold..ok tak.. :-D

  7. #7
    Vip3R
    Guest

    Re: Annual Dinner Nogold..

    pcboy wrote:
    aku sokong 200% (sambil angkat dua tangan)..buat grand2..kat KL Convention Centre ke..hehe..kalo camtu kena lantik jawatankuasa utk manage and arrange all these things..yg pasti, sume wajib pakai baju nogold :-D

    mungkin dlm masa yg sama..bleh buat conference..bagi org masyarakat sedar sket..kehebatan earn thru the internet..dgn member2..bagi testimonial...irfan khairi pun leh turun padang bagi testimonial cam ner dia leh dpt..1 juta thru bisness jual map dia kat internet..akakaka

  8. #8
    mdhariri
    Guest

    Re: Annual Dinner Nogold..

    Aku kat sinih bagi sokongan penuh 300% .. bukan aje tangan .. kaki, perut, keyboard, mouse, modem, monitor tak tak lupa scanner juga aku angkat tanda sokongan :-D .. tapi harap-harap tarikh dan masa tu dapat diumumkan awal-awal untuk senang planning schedule semasa ..

    Untuk membernaskan lagi .. apa kata letak satu meja kat depan pintu KLCC untuk orang ramai register e-gold secara percuma .. carik ref e-gold :P .. sambil-sambil tu boleh promote NoGold :-D

  9. #9
    hoze
    Guest

    Re: Annual Dinner Nogold..

    aku teruja pulak pasal dinner begini..kalau takde masalah..nak jugak dtg ni..tapi mungkin tak semua dpt datang kot..anyway let see the other members view..aku support jugak..

  10. #10
    pandose
    Guest

    Re: Annual Dinner Nogold..

    Aku kat sinih bagi sokongan penuh 300% .. bukan aje tangan .. kaki, perut, keyboard, mouse, modem, monitor tak tak lupa scanner juga aku angkat tanda sokongan .. tapi harap-harap tarikh dan masa tu dapat diumumkan awal-awal untuk senang planning schedule semasa ..
    keh keh!
    lawak aa hang nie!
    sume bawa aa pc ker laptop kui kui..

    uiks..
    kalau camni baju nogold to mesti ada eks?
    isshy..


  11. TenkoFX Crypto

 
Closed Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts