Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 12 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 115
  1. #1
    goldvalley
    Guest

    Kaspersky antivirus & Kas internet security

    salam kawan2...

    ada sape2 yg guna kaspersky antivirus or kaspersky internet security?
    klu aku dah install kaspersky av perlu tak aku install internet securuty tu?
    satu lagi apsal time aku nk remove kaspersky kat control tak leh?
    maksud aku tak leh nak unisntall...
    ada sape2 leh bantu?

    TQ
    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600

  2. #2
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    muar-sepang-terengganu-kelantan
    Posts
    593
    anbu-san is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    x bleh install dedua, klu ko da install KAV pastu ko nak install lak KIS die akan suh ko uninstall yg KAV tuh.....x bleh uninstall? ape error?.
    uninstall dari safemode musti boleh

  3. #3
    goldvalley
    Guest
    Quote Originally Posted by anbu-san
    x bleh install dedua, klu ko da install KAV pastu ko nak install lak KIS die akan suh ko uninstall yg KAV tuh.....x bleh uninstall? ape error?.
    uninstall dari safemode musti boleh
    uninstall dr safe mode ok eh..
    aku nya kAV dah expired so cadang nak uninstall jer then
    install baru..tp xleh lak uninstall..
    dia suh uninstall dulu baru leh install yg baru..
    ker ada cadangan lain?

  4. #4
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    muar-sepang-terengganu-kelantan
    Posts
    593
    anbu-san is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    klu nak crk key nye je pun bleh
    tp klu da ada versi baru uninstall je la pastu install versi baru nye

  5. #5
    goldvalley
    Guest
    Quote Originally Posted by anbu-san
    klu nak crk key nye je pun bleh
    tp klu da ada versi baru uninstall je la pastu install versi baru nye
    ok thanx bro...
    aku try uninstall jer dulu then install baru..
    satu lagi apsal klu install KAS takleh install KIS?
    dia clash ker?

  6. #6
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    muar-sepang-terengganu-kelantan
    Posts
    593
    anbu-san is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    itu kan antivirus yg sama cuma beza KIS die ada tambah fungsi anti-hack anti-spam je.....jadi kire cam ko install software yg sama sebanyak 2 kali je. die x kan bagi ko install 2 kali ehehe.....tp klu 2 antivirus yg lain die akan clash klu ko install dedua, klu x nak clash kene offkan auto startup kat salah satu antivirus tu

  7. #7
    azraneus
    Guest
    KIS punye license yang ada kat aku (sepatutnya expired julai 2007) dah blacklisted....Ade sesape yang ada license yang baru? Xleh nak update nih...Huhuhhu

  8. #8
    goldvalley
    Guest
    Quote Originally Posted by azraneus
    KIS punye license yang ada kat aku (sepatutnya expired julai 2007) dah blacklisted....Ade sesape yang ada license yang baru? Xleh nak update nih...Huhuhhu

    aku nya pun pagi ni ttiba dia kata blacklisted..
    dia dah detect crack tu kot...
    ingt nk install baru jer...

  9. #9
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    muar-sepang-terengganu-kelantan
    Posts
    593
    anbu-san is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    hehe ramai da ek kene blacklist, akunye ok lai setakat ni....klu kene blacklist crk jek memana nanti jumpe le muehehe

  10. #10
    NG Rookie
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kulai, Johor
    Posts
    171
    Pet is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Hmmm aku punya pun sama gak...ade sesape nak buat charity ke....share kat sini

    System Mechanic PRO 6.0u
    Kaspersky Anti Virus Personal 5.0.391
    Kaspersky Anti Hacker 1.8.180.0


  11. TenkoFX Crypto

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 12 1 2 3 11 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts