Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 20 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 196
  1. #1
    mie8777
    Guest

    TAKAFULINK - PRUDENTIAL BSN TAKAFUL with MEDICAL CARD

    Inilah yang anda cari.. inilah yang anda mahukan...
    Produk kami tiada tandingan...
    Gabungan dua syarikat gergasi iaitu PRUDENTIAL dan BSN menghasilkan produk TAKAFUL yang tiada bandingannya.



    Dengan hanya RM100 sebulan dan mampu memiliki sekeping kad perubatan bernilai dari RM150,000 dan banyak lagi perlindungan yang akan membuat anda rasa benar2 selamat.

    Apa tunggu lagi.. jadilah orang yang terawal. Baru dilancarkan.
    Hadiah menarik menanti anda jika anda membuat temujanji bagi sesi penerangan.

    Perlindungan yang kami janjikan tiada bandingan.
    Buatlah pilihan bijak.
    Bagai goreng pisang panas...

    Jangan bimbang... 100% halal. Tiada unsur gharar, maysir atau riba.

    CEPAT... CEPAT... CEPAT... BARU SAHAJA DILANCARKAN HARI INI 8/11/2006.

    Selain dari hadiah yang menarik di tawarkan, jika anda antara yang tersawal, anda akan menerima jam tangan khas (jam tangan pruBSN). Terhad. Jadilah yang terawal.. Bukan itu sahaja... Kami juga menawarkan..



    Sebahagian sumbangan anda mengikut perkadaran yang ditetapkan dibawah utk membeli unit2 drp dana Takaful pilihan anda. Peruntukannya seperti berikut

    Tahun pertama sijil = 40%
    Tahun ke 2 sijil = 50%
    Tahun ke 3 = 65%
    Tahun ke 4 = 70%
    Tahun ke 5 & 6 = 90%
    Tahun ke 7 dan ke atas = 100%

    Tapi.. jika anda mengisi permohonan sekarang.. dari 8 Nov - 30 Nov, kami menawarkan tambahan 10% peruntukan sumbangan iaitu seperti berikut:

    Tahun pertama sijil = 40%
    Tahun ke 2 sijil = 55%
    Tahun ke 3 = 70%
    Tahun ke 4 = 70%
    Tahun ke 5 & 6 = 90%
    Tahun ke 7 dan ke atas = 100%

    Keuntungan berlipat ganda dicampurkan dengan perkongsian lebihan setiap akhir tahun. Pulangan yang memuaskan...

    Jangan tunggu lagi... setkan temujanji anda dengan saya utk penerangan dan barulah buat keputusan...

    We always listen, we always understand....

    Untuk penyertaan awal, hadiah menarik menanti anda. Selagi stok masih ada.

    Hubungi mie di 0192662845
    The Best Spread 160x600ms

  2. #2
    mie8777
    Guest


    mmm... inilah kad perubatan kami. Berbeza sedikit dengan yang lama. Khas buat pelanggan PRUDENTIAL BSN TAKAFUL

  3. #3
    dodyann
    Guest
    Quote Originally Posted by mie8777
    Tapi.. jika anda mengisi permohonan sekarang.. dari 8 Nov - 30 Nov, kami menawarkan tambahan 10% peruntukan sumbangan iaitu seperti berikut:

    Tahun pertama sijil = 40%
    Tahun ke 2 sijil = 55%
    Tahun ke 3 = 70%
    Tahun ke 4 = 70%
    Tahun ke 5 & 6 = 90%
    Tahun ke 7 dan ke atas = 100%
    Menarik jugak

  4. #4
    mie8777
    Guest
    memang menarik.. jangan tunggu lagi... cepat bertindak....
    terhad... permohonan yang diterima sebelum 30 nov sahaja...
    so.. prosedurnya kena buat sekarang sebab proses makan masa 2 minggu gak kalau tak der hal...

  5. #5
    mie8777
    Guest
    menarik ke tak... anda sendiri boleh banyangkan...
    saya ke damansara intan utk dapatkan form utk takafulink... pergghhh... habis...
    kena tunggu stok lain.. perghh..

  6. #6
    NG Newbies
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    tanah merah
    Posts
    41
    jasma is on a distinguished road
    My Mood
    Cool
    Post Thanks / Like
    sambutan amat menggalakkan...
    dijangka mengatasi plan2 prudential yg lain...

    p/s:utk yg berada di kelantan boleh pm saya utk dapat info mengenai prudential takaful

  7. #7
    dodyann
    Guest
    Kad ni cover outpatient tak ? contoh demam, sesma, sakit kepala, & so on .. yg mcm Employee Benefits coverage.

    Kalau dpt sijil BSN .. ade change menang hadiah dia ke ?

  8. #8
    mie8777
    Guest
    Quote Originally Posted by dodyann
    Kad ni cover outpatient tak ? contoh demam, sesma, sakit kepala, & so on .. yg mcm Employee Benefits coverage.

    Kalau dpt sijil BSN .. ade change menang hadiah dia ke ?
    kad medical ini utk warded sahaja dan rwatan susulan selepas warded...

    sijil BSN? ada ke mie sebut pasal sijil premium ke? Tak der rasanya.

    So sekarang ni mereka tawarkan hadiah jam tangan pruBSN edisi terhad sahaja.

  9. #9
    NG Newbies
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    0
    azman78 is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    nak tau lebih lanjut

    caruman rm100 tu apa yang boleh saya dapat?
    apa yang di cover?
    nilai menfaat kematian?
    hilang upaya?
    penyakit kritikal?
    satu famili ke cover?
    bagi la detail skit,bkn apa..mcm sama je dengan takaful yang lain.
    RM100 tu sepanjang hayat ke atau semakin meningkat?

  10. #10
    mie8777
    Guest
    Quote Originally Posted by azman78
    caruman rm100 tu apa yang boleh saya dapat?
    apa yang di cover?
    nilai menfaat kematian?
    hilang upaya?
    penyakit kritikal?
    satu famili ke cover?
    bagi la detail skit,bkn apa..mcm sama je dengan takaful yang lain.
    RM100 tu sepanjang hayat ke atau semakin meningkat?
    en azman78
    semuanya bergantung pada umur...
    saya tak biasa menjawab apa yang anda akan dapat.. tapi saya selalu tanya apa yang anda mahu...

    kalau nak maklumat lanjut... boleh hubungi mie.. senang mie tunjukkan detailsnya...

    secara umumlah mie kasi.. kalau anda berusia antara 1 thn - 25 thn
    dengan rm 100, anda boleh perolehi
    life : RM60,000
    sakit kritikal : RM50,000
    kemalangan hilang upaya kekal : RM50,000
    medical card : RM150,000
    hospital benefit : RM100++
    medical cover : RM50 - RM2900
    imbuhan hilang upaya : RM1200 setahun
    imbuhan pembayar : RM1200 setahun

    dan banyak lagi...

    kalau utk orang dewasa dari 25 - 35 tahun, mungkin nilainya rendah sikitlah dari yang mie kasi di atas.

    Kalau lebih 35 tahun... mungkin tak dapatlah medical card... yang lain tu boleh sama macam di atas...

    Tapi kalau nak medical card mungkin kena sumbang lebih sikit.. dalam RM140 ke atas...


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 20 1 2 3 11 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts