Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

Closed Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 31
  1. #1
    kasha
    Guest

    Amaran Air pasang besar Jumaat ini

    baca la kat sini ek..
    Harian Metro Online (Malaysia)

    huh,mmg xmo la aku masuk kl jumaat..
    igt,nak balik jumaat mlm..mebi awal pg sabtu or aku gerak ke puchong..
    jgn ler ade jln yg banjir
    The Best Spread 160x600ms
    Last edited by kasha; 04 Oct 2006 at 11:40 AM.

  2. #2
    the_vangardx
    Guest
    thanks kasha..nasib baik tak buat gath kat kl jgn lupa scroll kat bawah ade info news pasal datuk 888

  3. #3
    kasha
    Guest
    hehehe..saje je..
    sbb aritu,dah 2 kali aku terselamat x stuck dlm banjir kat kl..

    so,mgu ni plak dijangka..uhuhuhuu..
    aku psl banjir ni satu hal..
    aku xmo aku balik drive time ujan lebat tgh2 mlm...

  4. #4
    nazha_n9
    Guest
    huiii...teringat masa tsunami dulu...masa tu aku kt penang...huhuhu

  5. #5
    NG Newbies
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Milky Way Galaxy
    Posts
    0
    alfa is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    tq pasal g tahu... kalo dah stuck kat banjir,
    keter tenggelam... 1 sen pun x guna...

  6. #6
    the_vangardx
    Guest
    menurut pengalaman org2 lama kat sini la..kalau area highway terkena jugak ke?
    pasal aku dpt cuti..so nak balik naik bas

  7. #7
    kasha
    Guest
    Quote Originally Posted by the_vangardx
    menurut pengalaman org2 lama kat sini la..kalau area highway terkena jugak ke?
    pasal aku dpt cuti..so nak balik naik bas
    erm, PLUS hiway tak kot..cuma expected ujan lebat laa..
    tp mcm aritu,area SA, mmg federal hiway banjir...

  8. #8
    antudegil
    Guest
    aiseh.. ni yang malas nak pegi uitm ari sabtu ni.. arghh... aku lalu LDP

  9. #9
    kasha
    Guest
    Quote Originally Posted by antudegil
    aiseh.. ni yang malas nak pegi uitm ari sabtu ni.. arghh... aku lalu LDP
    erk,LDP xdehal kot..takat ujan biasa je..ade penah ke banjir kat LDP?

    btw,kl/sgr skang ni mlm2 ujan ke or ptg2 yg ujan ek? sbb aku nak bajet nak drive blik mlm or awal pg ni..

  10. #10
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Air pasang malam surut pukul 5..... Leceh ar jumaat kena keja lak kat kl. Mampus ler jem kalau banjir

    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  11. The Best Spread 468x60ms

 
Closed Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts