Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 19 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 183
  1. #1
    NG Rookie
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kota Kinabalu, Penampang, Tenom, Klang, Lowyat Plaza
    Posts
    1,103
    yuyuaaron is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Ramai2 share signal lagi jimat?

    aku rasa ramai lagi yang belum berapa expert (termasuk aku) dalam bidang trading dan mungkin signal boleh membantu dalam trading mid term. bagi yang beginner mungkin dalam mencari arah dan rentak trading mungkin ada yang memang mencari signal provider yang kuat dan stabil.

    ada beberapa yang aku nampak bagus tapi biar kita kongsi 1 by 1 di sini, ada sesiapa ada cadangan boleh bagi di sini. btw kalau sudah jumpa yang the best, apa salahnya maybe ada member yang mau berkongsi bayaran dan share signal tu melalui pm ke, email ke, sms ke.


    ini cuma satu cadangan, but mana2 member yang mungkin berminat boleh usulkan apa2 di sini. buat masa ni untuk yang beginner site yang aku cadangkan

    iFOREX - Performance


    dan untuk suscribe signal jumlah 99usd per month. kalau ada 10 orang suscribe mungkin sorang cuma perlu kongsi bayar dalam 11usd (plus fee) kedalam satu account dan satu org suscribe signal, then kena update kepada user yang sudah suscribe sekali.



    kalau ada site lain boleh simpan di sini untuk perbincangan
    PAMM 120x600
    Meet The Teachers : www.GuruMalaysia.org
    :rolleyes:


  2. #2
    rizsone
    Guest
    salammm...

    cadangan yg baik.... ataupun apa yg kita boleh buat.... semua analisis atau signal yg kita tahu utk everday trading dipostkan pada satu thread....
    Cth... thread yg ada sekarang..." G/U "....yg kita bincang tenteng pergerakannya setiap hari.....
    Setiap satu major pair, bukak satu thread....utk perbincangan....
    Selain kita berforum, cadangan, perbincangan dan menganalisa pergerakan market setiap hari dapat dibuat dah dibaca oleh semua.
    Jadi bila ada threads ini... kta dapat lebih banyak info, analisis graf dan perkongsian teknik .... tapi kalau tak nak kongsi... suka hati lahh.....
    Bagi aku.... 10 otak lebih baik dari 1 otak......

    Fikirkanlah.... aku hanya bagi cadangan.....

  3. #3
    ableze_joepardy
    Guest
    huu aku dah terpikir lame mende ni.. tapi malas nak post kat sini.. kang x pepasal kene flame ke ape..

    btw.. aku cadangkan WInning Solution.. rege die pon rendah sket..

    trial 14 days - 12usd
    6 month - 66usd
    unlimited - 111usd (paid once only)

    tapi xde lah sehebat iForex tu perfomance die..

  4. #4
    zairul
    Guest
    Quote Originally Posted by yuyuaaron
    ini cuma satu cadangan, but mana2 member yang mungkin berminat boleh usulkan apa2 di sini. buat masa ni untuk yang beginner site yang aku cadangkan

    iFOREX - Performance
    +3,196 pips last month, +103,950 pips since January 2002.
    Our performance is based exactly and only on our forex trading signals (Forecast Plus Service). When more than one exit is sent, it is calculated from the best exits.

    :eek:...kalau betol la cenggini,usd100 sebulan pon aku sanggup ...any comment?

  5. #5
    orangterbang
    Guest
    Quote Originally Posted by zairul
    Our performance is based exactly and only on our forex trading signals (Forecast Plus Service). When more than one exit is sent, it is calculated from the best exits.

    performance memang power. tapi bila cakap pasal multiple exit ni, susah kita nak bajet which of the exit is the 'best'. performance depa ni ada 'assumption/andaian' bahawa trader exit trade pada 'the best exit' point. takkan la 10 trade, kesemuanya kita dapat the best exit point. so kesimpulan aku, performance die ok cume nak dapat sampai 'the best out of every trade' tu bukan mudah la. kene bergantung pada analysis trader jugak.

    apa2 hal jom try signal ni.

  6. #6
    orangterbang
    Guest
    kongsi ramai2 subscribe satu signal ni ok jugak. sorang kene lead. kalau test sebulan $99.

    kalau ada 10 orang kongsi, baru keluar $9.90 sorang. = rm38. ok sangat tu .

    signal die kite kongsi2 melalui YM. result dari trading kite post kat sini... memang cantekk

  7. #7
    gundam98
    Guest
    signal apa ko nak?

  8. #8
    NG Rookie
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    111
    epie is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    ade sape2 yg dah try signal nih tak...
    kalau ade yg try nnt silakanlah letakkan perfomance dia dl nih..
    nampak mcm best...
    hmmm...
    tak tau la..
    komen sket

  9. #9
    rexfooo
    Guest
    nak tanya sikit dengan yuyuron ni.... ko kat Tenom tu dimana??? saya origenal orang Tenom ni, cia pun cigu juga tapi tak jumpa pun ko di YNL ka, Foh Lee ka, Rasa Sayang ka hehe... Sekurang-kurangnya kita dok kedai kopi Nam Hing cerita pasal forex hehe.... ada kawan minat forex kat daerah Tenom....... hehe... kopi Tenom terkenal harum.

    Maaf menyimpang sikit cerita

  10. #10
    azmb66
    Guest
    setakat letak table mcm tu semua orang boleh buat....


  11. The Best Spread 468x60ms

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 19 1 2 3 11 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts