Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 12 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 117
  1. #1
    Glory Glory United
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Putrajaya & Kelate
    Posts
    2,068
    mrgunn will become famous soon enough
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like

    Selamat Hari Lahir Kepada Warga Nogold!!

    Assalamualaikum kepada warga nogold,
    disini saya buka thread khas untuk mengucapkan selamat hari lahir kepada warga nogold, kerana saya tengok masih tak ada thread khas untuk hari lahir, sebelum ada thread yang dibuat khas untuk sesetiap individu pada hari lahirnya so... sepuluh orang maka sepuluh thread, so saya himpunkan disini khas untuk Sambutan hari lahir warga nogold,
    Contoh thread sebelum ni yang ditujukan khas untuk individu itu...

    jimradin
    meli
    forneo & masrizal
    dhorm

    Baiklah disini saya mengucapkan Selamat Hari Lahir kepada Formattedsolution yang ke-32 tahun, jijan ke-29 tahun, mantero ke-22 tahun dan abid ke-20 tahun...
    Semoga bertambah umur kita bertambah lagi amalan kita, dimurahkan rezeki, panjangkan umur, berjaya apa yang dicipta.. Semoga hari yang tiba akan beroleh kegembiraan selalu,

    Terima Kasih.
    Estonian Forex 160x600en
    Last edited by mrgunn; 13 Sep 2006 at 05:58 PM.

    Try Usha Sini, Kotē Menarik

    https://www.facebook.com/adrianacolection

  2. #2
    nazha_n9
    Guest
    eppy besday semua...bertambah lagi usia tu..hehehe..bukan bertambah muda tp bertambah TUA..hehehehe...semoga dipanjangkan umo,murah rezeki n di sihatkan tubuh badan...amin

  3. #3
    zakaria
    Guest
    Happy B Day Pada Semua Wara Nogold Yg Lahir Hari Ini

  4. #4
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Banting
    Posts
    202
    dhomnirhahs is on a distinguished road
    My Mood
    Cheeky
    Post Thanks / Like
    selamat... selamat .. potong kek ke?
    [COLOR="Magenta"].:: [COLOR="Blue"]
    PS member ID : 8976 upgrade ID 19936,26130 PSpr0 member ID : #298

  5. #5
    NG Moderator
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Subang Jaya DisneyLand HK
    Posts
    731
    sNarFy is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like
    potong kepala ayam... selamat hari jadi.. kepada semuaaaaaaaaaaaaa....
    -DEAD-

  6. #6
    ahmad81
    Guest
    happy... bdayy...
    moga yg terbaik utk semua...

  7. #7
    income
    Guest
    Happy Besday yer semua...

  8. #8
    srilayang_9274
    Guest
    hapy besday jugak.... mau belanje ke mau itu longkang... huhahuha

  9. #9
    srilayang_9274
    Guest
    hapy besday jugak.... mau belanje ke mau itu longkang... huhahuha

  10. #10
    NG Hall of Fame
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    All Over The World At Anytime..
    Posts
    0
    formattedsolution is on a distinguished road
    My Mood
    Cheeky
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by mrgunn
    Assalamualaikum kepada warga nogold,
    disini saya buka thread khas untuk mengucapkan selamat hari lahir kepada warga nogold, kerana saya tengok masih tak ada thread khas untuk hari lahir, sebelum ada thread yang dibuat khas untuk sesetiap individu pada hari lahirnya so... sepuluh orang maka sepuluh thread, so saya himpunkan disini khas untuk Sambutan hari lahir warga nogold,
    Contoh thread sebelum ni yang ditujukan khas untuk individu itu...

    jimradin
    meli
    forneo & masrizal
    dhorm

    Baiklah disini saya mengucapkan Selamat Hari Lahir kepada Formattedsolution yang ke-32 tahun, jijan ke-29 tahun, mantero ke-22 tahun dan abid ke-20 tahun...
    Semoga bertambah umur kita bertambah lagi amalan kita, dimurahkan rezeki, panjangkan umur, berjaya apa yang dicipta.. Semoga hari yang tiba akan beroleh kegembiraan selalu,

    Terima Kasih.
    mekasih mrgunn..ekekkeke..aku pun boley lupa lak..ari ni bithday aku..muahahaha..maklum la..tak penah sambut birthday pun..anyway..tQ kepada semua kengkawan..

    Networker Tegar in da House..!!

  11. TenkoFX Crypto

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 12 1 2 3 11 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts