Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    isabelle007
    Guest

    Protest against Israel and America

    Go to hell Israel and America. You are the real terrorist and must be destroyed.:mad: :mad:
    Estonian Forex 160x600en

  2. #2
    badryl
    Guest
    ari ni org protest pakai mulut...depa protest pakai bom.....agak2 ko diorg dgr x?

  3. #3
    NG Moderator
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Subang Jaya DisneyLand HK
    Posts
    731
    sNarFy is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like
    hahaha protest ikut celah bedah mana pon.. diorang macam tuh gak.. diorang buat bodo jer.. Aku berharap kejadian WTC berulang kembali..tapi kali ini dgn lebih dahsyat lagi... KATRINA lagi sekali ke.. mantaps jugak... meteor jatuh kat tgh tgh US pon mantaps gak....
    -DEAD-

  4. #4
    badryl
    Guest
    kalo meteor jatuh...mmg mantap la...dia punya radiation 1 us la hancur

  5. #5
    ripzer
    Guest
    usa tu lembu.israel tu plak kambing..dua2 kalau panggil memang takkan dtg nye. unless kalau org tu pon binatang gak cam UN. kesimpulan dia, nanti bile israel dah dpt tapau lebanon or dah abis bullet/bom, baru dia kate nak ceasefire.. kes 1996 camtu ar.dah kalah, nak berdamai...

  6. #6
    badryl
    Guest
    tp aku tabik hizbollah....boleh melawan israel lg...arab lawan 6 ari je dah surrender. tgk hizbollah x surrender pun

  7. #7
    budak
    Guest
    sorang protes 1000 sokong. mane tak, pakai pon nk pakaian diorang, makan minum pon nk diorang punye. mulut marah, hati menyirap tapi dalam byk cara sama ada sedar tak sedar kita menyumbang setiap sen atas peluru diorang. janji Allah tak mungkin dimungkiri, malaysia klu kene buli nanti pon takyah buat2 tekejut. kelemahan ekonomi sbg penyebab, kemungkaran umat ialah nas yg tersirat. wallahua'lam

  8. #8
    budak
    Guest
    Very important news!!! The artist who drew the pictures of the Prophet Muhammed (P.B.U.H) has died in a fire. He was burned alive. Denmark government is hiding the news from the public and everyone has got to know. Plz spread this... (Its the price one must pay 4 the insult of Allah"s Prophet) plz copy and paste this as many ppl ... Thank you for your co-operation

    p/s: mende ni btol ke tak btol aku tak tau,owang forward. ni klu tak btol kire fitnah ek huhu harap2 btol la

  9. #9
    NG Moderator
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Subang Jaya DisneyLand HK
    Posts
    731
    sNarFy is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like
    pehh mati terbakar.. gile laa.. alhamdulillah..syukur...
    -DEAD-

  10. #10
    dinejad
    Guest
    kite protes brg die ar..agak agak brg dr usa ke israel..jgn beli.cari alternatif len.. plg ptg doa..


  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts