Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 32
  1. #1
    NG Rookie
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    188
    melfare is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    ATTN: Pada Forex Section Forumers

    Diharap anda semua berhati-hati dengan mana-mana offer yang ada di dalam Forex Section, sebagai contoh pool forex account, forex performance dll yang mempunyai niat untuk mengumpul dana (pool), menjual software (indicator whatsoever), menjadi trader (manage akaun org lain) dan banyak lagi.

    Di bawah adalah senarai id yang berniat untuk paw duit anda semua (ada sorang je sebenarnya - yang sudah diketahui umum):

    1. smart_naco
    2. FXmillion
    3. Norhaidi (delima.net)
    4. HIGH-D77
    5. brabus8855 (scam org nak beli egold)
    NAMA SCAMMER: HAFIZ B MOHD KASIM
    IC NO.: 820430-08-5299
    MBB: 114365040282
    6. S.Afendi
    7.
    8. goldstock007
    9. azmila79 (email yahoo dan gmail sama= HIGH-D77)
    10. dzairi (www.classicprofit.com lepas tu senyap)
    11. lucrative_profits (admin hyip ni)
    12. eddy_ferraro

    Ada yang dah di banned, ada yang belum.

    Rumusannya, nama Norhaidi Tukiman ni dah popular pada rata-rata kita semua kat sini. Anda beringat jelah.

    Direct untuk Norhaidi - Satu user nak buat banyak2 nick pun ikut suka la ya.

    Jika ada id lain yang ada keraguan, boleh la pm admin/mod lain.
    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600
    Last edited by melfare; 11 Jul 2006 at 03:39 PM. Reason: no 7 (silap)

  2. #2
    NG Moderator
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Subang Jaya DisneyLand HK
    Posts
    731
    sNarFy is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like
    Pehh nih yg penjual kete tuh...
    -DEAD-

  3. #3
    DiSc
    Guest
    ermm..eh admin...yg no 7 tu bukan ker ng senior member??...selalu gak nampak dia online...ermm..dia pun nak paw duit org ker???

  4. #4
    antudegil
    Guest
    ha'ah. slalu jugak aku pasan die online siap die posting lagi.

    *off topic*

    fuh! nasib baik nama bapak lain. kalau x, saje2 aku ni di fitnah jadi scammer. hahaha

  5. #5
    NG Rookie
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    188
    melfare is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    opps thanks disc ngan antu. aku buat list lam notepad tadi. ter copy nama no 7 tu.

  6. #6
    conpius
    Guest
    http://www.classicprofit.com/forum

    pakai Trick tu.... Dah kaya kot...

  7. #7
    DiSc
    Guest
    huhuh..sian dia tue...nasib baik tak terlambat lagi...kalau tak susah nak bersihkan nama tue....

  8. #8
    zam4ever
    Guest
    Rest in peace the poor soul .....

    cheers

  9. #9
    zam4ever
    Guest
    Original source:
    http://nogold.com/forum/showthread.php?t=12134

    Legitimate Forex Investment from U.S.A - run by former Massive Payments honest admin
    Quote Originally Posted by FXmillion
    A'kum semua...

    aku baru habis chatting dengan Jim pasal status EMO. Alhamdulillah, dia akan refund bila EMO refund dia.... dengarnya EMO akan refund ikut pro rata basis... so just wait and see....

    Ada yang kenal admin ni tak? Dia dah bukak program baru.... start awal June.... ada forum sendiri siap tunjuk trading performance...

    "We offer our members:

    1) Better Support

    2) Regular Payouts

    3) Member Discussion in forum and in Live Chat

    4) Achieve financial freedom for our members "

    ni aku lampirkan invest plan dia..

    FX-1 Trial Plan
    Minimum - $10
    Maximum - $100
    Return - 30% monthly
    Interest can be withdrawn biweekly

    FX-2 Starter Plan
    Minimum - $101
    Maximum - $1000
    Return - 32.5% monthly
    Interest can be withdrawn biweekly

    FX-3 Standard Plan
    Minimum - $1001
    Maximum - $5,000
    Return - 35% monthly
    Interest can be withdrawn biweekly

    FX-4 Advanced Plan
    Minimum - $5,001
    Maximum - No Limit
    Return - 37.5% monthly
    Interest can be withdrawn biweekly

    Company ni legitimate, semua legal dokumen memang akan available tak lama lagi....admin dah apply utk corporation.... trader dia dari france... power gile... screenshot pertama dah tunjuk....

    KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT LEBIH LANJUT... SILA EMAIL KE [email protected] harap semua bukan salah sangka yang aku nak bolot referal bonus, aku just nak pastikan aku tak spam... hanya yang berminat sahaja.

    Thanks

    Ikhwan Abdul Jabar
    Siapakah dia "Ikhwan Abdul Jabar"? Impersonate?

    cheers

  10. #10
    zam4ever
    Guest
    Original source:
    http://nogold.com/forum/showthread.php?t=12166

    Sub-agent Loan MOCCIS, siapa berminat??
    Quote Originally Posted by FXmillion
    A'kum & salam sejahtera.

    Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi sub-agent untuk personal loan moccis, sila PM saya.

    Untuk pengetahuan semua, selain dari moccis terdapat 14 lagi koperasi yang boleh memberikan personal loan. Kelebihan kepada kakitangan kerajaan.

    So sesiapa yang bekerja dengan kakitangan kerajaan atau public listed company, kalau nak cari side income, boleh contact saya di 03-90194858 En. Ikhwan

    Komisen akan dibincangkan nanti.

    YM : effexmillion
    Ada sesiapa yang kerja di Telekom atau ada links dgn telco? Tolong semakkan owner "03-90194858" . Kalau yg ada kerja di moccis, boleh juga membantu kami.

    cheers


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts