Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 64
  1. #1
    maya
    Guest

    www.kenshido.com - Pendidikan+Bisnes = Score A Program. Baru Dilancarkan..!!

    Score A Programme™ adalah satu kaedah pembelajaran output yang interaktif berpandukan sukatan pelajaran kerajaan yang mana telah terbukti berkesan untuk membantu pelajar bersedia menghadapi peperiksaan dan mencapai kecemerlangan A. Program ini telah mendapat pengiktirafan Kementerian Pendidikan dan baru sahaja dilancarkan pada 1 April 2006 yang lalu..

    Kelebihan / Keistimewaan:
    1.mempunyai 4 bentuk modul yang terdiri daripada latihan informal, latihan berbentuk topikal, peperiksaan percubaan, peperiksaan sebenar sejak tahun 1993.
    2.memudahkan ibubapa memeriksa prestasi akademik anak
    3.membantu ibubapa memantau kekuatan dan kelemahan anak
    4.mendapat tahu perkembangan anak pada bila-bila masa
    5.membolehkan ibubapa memberi bantuan serta merta
    6.TERBARU..!! Membolehkan ibubapa akses tahap pembelajaran anak-anak secara online dan sms.

    Semua ini hanya untuk RM496 untuk akses selama 6BULAN !!
    *membolehkan anda mendaftar sehingga 5org anak.

    Kini pembelajaran seorang anak anda hanya RM16.60 (akses 24jam, semua matapelajaran)

    Kos pembelajaran anak anda boleh dikurangkan lagi apabila anda memperkenalkan program ini kepada org lain.

    POTENSI PASARAN
    1.LEVERAGE’ – Kadar Penajaan Yang Tinggi
    2.Permintaan Yang Tinggi
    3.Kadar Penolakan Yang Rendah (Pendidikan)
    4.Anti Kemelesetan Ekonomi
    5.Pasaran Sedia Ada – 5 juta pelajar
    6.Pasaran sentiasa berkembang – 500,000 pelajar baru tahun 1 setiap tahun
    7.Tiada Tandingan – 99% syarikat MLM bukan produk pendidikan
    8.Kesetiaan Pengguna
    9.Pendapatan Royalti – (selama 9 tahun)
    10.‘WEBUCATION’- Kemuncaknya pada tahun 2010 (Tahun 2010 – 100% Sekolah Bestari)

    BONUS
    1.Edu Reward (RM60 setiap org yang dapat anda taja)
    2.Edu Match (RM60 diberi apabila anda dapat mencari 2 org dibawah anda
    3.K Match (RM60 diberi bagi setiap pasang downline yang berada dibawah anda)
    4.K Reward (20% daripada pendapatan setiap downline anda)
    5.Bonus Kepimpinan

    Ini bermaksud, setelah anda berjaya mencari 2 org downline dibawah anda, anda akan dapat rm240 (edu reward= rm60x2 = rm120, edumatch =rm60, k-match = rm60). Bonus anda akan dimasukkan dalam tempoh 2minggu dari tarikh pendaftaran downline anda.

    maklumat lanjut, sila layari laman web http://scorea.tblog.com

    untuk pendaftaran, sila masukkan ID upline:13464

    INGAT!! Program ini baru sahaja dilancarkan pada bulan April dan anda masih berpeluang menjadi org yang teratas di dalam program ini.
    bitcoin 160x600

  2. #2
    NG Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Kajang
    Posts
    444
    chrome76 is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    bro ko g bila?? aku g dengar ari selasa 2 minggu lepas.. mmg rasa nak join tapi tak berkesempatan sebab opis nak pindah.. baru terpikir nak promote kt sini... but you beat me to it.. hehehhehe semoga berjaya..

  3. #3
    NG Moderator
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    QuanTan DaMn cItY!
    Posts
    32
    obito is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by chrome76
    bro ko g bila?? aku g dengar ari selasa 2 minggu lepas.. mmg rasa nak join tapi tak berkesempatan sebab opis nak pindah.. baru terpikir nak promote kt sini... but you beat me to it.. hehehhehe semoga berjaya..
    bro chrome....MLM ni ke yg ko pm aku tu???

  4. #4
    maya
    Guest
    hehe..engkorang cakap pasal MLM ni eh?? daku sebenarnya dah bezaman dah join.. tapi tak gerak2.. last2 kene ketuk ngan upline sendiri.. muahahaha.. padan muke! so baru la nak start mencari downline.. dapat dua org bawah aku, legaaa.. pastu kalo ade yang masuk, letak bawah downline plak..

  5. #5
    NG Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Kajang
    Posts
    444
    chrome76 is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    boleh gak camtu kan?? janji ada org join.. tapi tulah aku dah janji ngan x-gf aku masuk under dia..

  6. #6
    maya
    Guest
    mmg kene letak bawah downline pon lepas dapat 2 org bawah kita.. die guna sistem matrik binary. pastu kaki2 yang dua org bawah kita tu pon kembang la sekembang2nyer.. hehe..
    anyone yang nak try demo program ni bleh pi kat www.scorea.com
    click kat Online demo n masukkan Demo ID:21730
    Last edited by maya; 08 Jul 2006 at 03:18 PM.

  7. #7
    kelar1705
    Guest

    haiii

    program sungguh hebat anak score a kita score wang..sapa2 nak join leh email saya [email protected][/email]h kita aturkan pertemuan......

    cukup mudah cari 2 org dah dapat rm 240..........
    tak tertarik kee
    Last edited by kelar1705; 16 Jul 2006 at 03:57 AM.

  8. #8
    kelar1705
    Guest
    Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

    Sayangilah anak anda dengan cara memberi
    KAEDAH PEMBELAJARAN YANG TERBAIK.
    Di zaman ICT, pembelajaran melalui internet atau e-tuisyen adalah merupakan kaedah pembelajaran yang terbaik untuk anak-anak. Program SCORE A adalah pembelajaran output e-Learning yang terunggul dan interaktif untuk pelajar Tahun 1 hingga 6 (UPSR) dan Tingkatan 1 hingga 3 (PMR).
    Untuk mendapat gambaran sebenar, sila klik di sini untuk melihat demo Score A.http://www.scorea.com/eng/demo.cfm
    ( Sila masukkan Demo ID : 21703 )



    KELEBIHAN PROGRAM SCORE A

    Merangkumi semua subjek seperti mana silibus yang sedia ada dan diperakaui Kementerian Pelajaran Malaysia.

    Menyediakan soalan-soalan peperiksaan yang lepas serta soalan-soalan latihan.

    Boleh mengulang semula beberapa kali sehingga faham terhadap sesuatu subjek/tajuk yang susah.

    Ibubapa dapat memantau perkembangan pendidikan anak-anak melalui Laman Web (Parent Login) atau SMS.

    Keselamatan anak-anak terpelihara kerana tidak perlu keluar malam untuk tuisyen.

    Menjalankan perniagaan serta pendapatan yang lumayan.



    Pengiktirafan Program Score A
    25 August 2002
    Pelancaran Perasmian Portal Pendidikan Interaktif Science & Mathematic Score A Programme ™
    Oleh Timbalan Menteri Pelajaran
    Y.B. Dato’ Abdul Aziz Shamsuddin Permuafakatan PIBG National


    3hb Mac 2006
    PELANCARAN PORTAL PENDIDIKAN SCORE A PERINGKAT NEGERI JOHOR OLEH MENTERI PELAJARAN MALAYSIA
    Y.B. Dato Sri Hishammuddin bin Tun Hussei

    15 July 2005
    Majlis Pelancaran dan Penyerahan Score A Programme.
    Oleh Menteri Usahawan Koperasi dan Pembangunan
    YB Datuk Khalid Nordin

    Pasir Gudang, JB
    21 September 2005

    Majlis Pertandatangani Perjanjian Pendidikan Anak-Anak Kakitangan Penjara dengan Score-A
    disaksikan oleh
    Timbalan Menteri Keselamatan Dalam Negeri
    Y.B. Dato' Noh Bin Omar

    Melaka International
    Trade Centre (MITC)



    ISTIMEWA untuk anak anda yang menduduki UPSR atau PMR pada tahun 2006. Jika anak anda menggunakan Score A, dan mendapat keputusan cemerlang 5A, 6A atau 7A, HADIAH WANG TUNAI untuk mereka.

    SEKARANG anak-anak kita mendapat faedah pembelajaran yang efektif, apa pula yang kita, ibubapa dapat??? Bagi tujuan mencapai keadaan menang-menang, kita juga ada peluang dan bahagian kita.

    bagi yang berminat boleh email kepada saya [email protected]

  9. #9
    kelar1705
    Guest

    haii

    sonyap sopi joo

  10. #10
    kelar1705
    Guest

    Pemberitahuan

    BAGI YANG BERMINAT BOLEH DATANG KE SERVICE CENTER KAMI DI:

    ZRB RESOURCES
    26-1,JALAN 3/146,
    Metro Business Centre,
    bandar tasik selatan,
    57000 kuala lumpur

    berdekatan dengar stesen lrt bandar tasik selatan

    presentation dijalan kan pada hari2:

    selasa malam rabu jam 9:00 malam
    khamis malam jumaat jam 9.00 malam
    sabtu jam 3.00 petang

    anda di minta datang 30 minit lebih awal kerana tempat terhad!!

    kalu tak tahu tempat boleh email [email protected]k no phn nanti aku call


  11. TenkoFX Crypto

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts