Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 27
  1. #1
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    807
    galacticos2u is on a distinguished road
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Video Tun Dr Mahathir

    Highly recommended kalau nak tau isu2 semasa yang dibangkitkan oleh TDM, yang sapa sapa pun tak berani nak cakap. Go ahead Tun!

    http://malaysia-today.net
    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600
    In GOD we trust, the rest we audit!-what auditor says..
    member id:11728, deposit id: 19790, 21193, 24938, 26306, 26466, 28197.
    SKIM LAMBAT KAYA!ANDA SEBAR KAMI BAYAR!

  2. #2
    wonderbell57
    Guest
    Go go go ale ale ale...

  3. #3
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    807
    galacticos2u is on a distinguished road
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Dia je yang berani cakap pasal benda2 ni, yang lain2 kecut teloq. Augusta jual harga 1 euro?

    Jual kat aku le, aku beli 2 euro. Sapa nak, beli ngan aku, aku jual 3 euro. Sapa nak beli?
    In GOD we trust, the rest we audit!-what auditor says..
    member id:11728, deposit id: 19790, 21193, 24938, 26306, 26466, 28197.
    SKIM LAMBAT KAYA!ANDA SEBAR KAMI BAYAR!

  4. #4
    wonderbell57
    Guest
    Quote Originally Posted by galacticos2u
    Dia je yang berani cakap pasal benda2 ni, yang lain2 kecut teloq. Augusta jual harga 1 euro?

    Jual kat aku le, aku beli 2 euro. Sapa nak, beli ngan aku, aku jual 3 euro. Sapa nak beli?
    Tu la pasal... konon2 senyap tu intelligence silence le tu konon (aku tujukan khas utk Pak Lah) Padahal tak tau nak jwb camner.. terpaksa lah guna Nazri dan lain2 menteri...
    Last edited by wonderbell57; 04 Jul 2006 at 07:03 PM.

  5. #5
    eemerics
    Guest
    TDM berani sbb dia tau dia x bole kena ISA
    jadik dia guna la pluang nih ngn lantang nya
    kalo org lain?
    habih la kena bawak masuk kamunting
    kena lanyak ngn ISA

  6. #6
    wonderbell57
    Guest
    Quote Originally Posted by eemerics
    TDM berani sbb dia tau dia x bole kena ISA
    jadik dia guna la pluang nih ngn lantang nya
    kalo org lain?
    habih la kena bawak masuk kamunting
    kena lanyak ngn ISA
    Ada betulnya cakap ko, sbb setahu aku sesapa yg ade gelaran 'TUN' ni mmg kebal skit..

  7. #7
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    807
    galacticos2u is on a distinguished road
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Betul ke dia tak boleh kena ISA? Korang dengar le video betul2, dengar sampai habis. Baru korang tau apa isu yang disorokkan oleh tv n newspaper selama ni!

    Salah satu alasan jual Augusta ialah sebab proton buat kereta, bukan motor. Adakah korang tau honda, suzuki tu asalnya jual motor? Look at them now! TDM nampak benda yang orang tak nampak. Kalau proton tu tak bagus, tak kan boleh buat kilang kat tanjung malim tanpa mintak sesen pun duit kerajaan. Berapa banyak syarikat lain mengemis bantuan kerajaan (MAS contohnya) hanya untuk survive? Nampak gayanya, sekarang ni, kalau ceo tu pandai buat kerja, kita buang dia!

    p/s: jgn buang admin ps sebab dia orang pandai buat kerja!
    In GOD we trust, the rest we audit!-what auditor says..
    member id:11728, deposit id: 19790, 21193, 24938, 26306, 26466, 28197.
    SKIM LAMBAT KAYA!ANDA SEBAR KAMI BAYAR!

  8. #8
    wonderbell57
    Guest
    Quote Originally Posted by galacticos2u
    Betul ke dia tak boleh kena ISA? Korang dengar le video betul2, dengar sampai habis. Baru korang tau apa isu yang disorokkan oleh tv n newspaper selama ni!

    Salah satu alasan jual Augusta ialah sebab proton buat kereta, bukan motor. Adakah korang tau honda, suzuki tu asalnya jual motor? Look at them now! TDM nampak benda yang orang tak nampak. Kalau proton tu tak bagus, tak kan boleh buat kilang kat tanjung malim tanpa mintak sesen pun duit kerajaan. Berapa banyak syarikat lain mengemis bantuan kerajaan (MAS contohnya) hanya untuk survive? Nampak gayanya, sekarang ni, kalau ceo tu pandai buat kerja, kita buang dia!

    p/s: jgn buang admin ps sebab dia orang pandai buat kerja!
    Aku tahu media byk sembunyikan fakta. Tak seperti 'transperency' yg kononnya diamalkan oleh pimpinan Pak Lah. kalo ko nk cita yg lbh hanya, ko blh usha web ni http://www.kmu.net.my Kat situ macam2 korang blh tgk. Tp rasanya galacticous pon ada join gak forum tu, kan?

  9. #9
    FFG30
    Guest
    bleh kasi link video dia? byk sgt menu..aku taktau nak pilih yg mana satu..mmg TDM seorang yg berani...dah lame memimpin msia...dah tentu dia tau selok belok punya..tima kasih pada TDM kerana berani bersuara.

  10. #10
    wonderbell57
    Guest
    Quote Originally Posted by FFG30
    bleh kasi link video dia? byk sgt menu..aku taktau nak pilih yg mana satu..mmg TDM seorang yg berani...dah lame memimpin msia...dah tentu dia tau selok belok punya..tima kasih pada TDM kerana berani bersuara.
    Ni kot... http://www.malaysia-today.net/videos...ith-tun-dr.htm


  11. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts