Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

Closed Thread
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 76
  1. #1
    tokmat
    Guest
    Aku malas nak tangguh esok...
    Aku dah transfer $15.00 kat akaun dia sebentar tadi...
    Harapan selepas ini...
    Tak usahlah join atas apa sahaja program yg aku promo kat mana2 forum...
    Terima kasih sekali lagi....
    Estonian Forex 160x600en

  2. #2
    NG Newbies
    Join Date
    May 2006
    Location
    KL & ==SaNd^GoLd==
    Posts
    94
    BlackPearl is on a distinguished road
    My Mood
    Relaxed
    Post Thanks / Like
    Sabar jer lah tokmat...
    klu nk d lyn,sape2 pun marah kena maki...
    apa la bdk tu... :rolleyes:
    Perkhidmatan bas SEWA KHAS utk keseluruh semenanjung disediakan

    +60132551001

  3. #3
    tokmat
    Guest
    Quote Originally Posted by BlackPearl
    Sabar jer lah tokmat...
    klu nk d lyn,sape2 pun marah kena maki...
    apa la bdk tu... :rolleyes:
    Aku terpaksa post PM dia supaya dia sedar sikit...
    Aku pun tak ada PM dia untuk join Global Egold ni....
    Dia yg nak join sendiri.....
    Biar dia sedar sikit betapa investment internet ni ada risiko....

  4. #4
    NG Moderator
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Subang Jaya DisneyLand HK
    Posts
    731
    sNarFy is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like
    Ini macam punya olang pon ada ka?
    -DEAD-

  5. #5
    tokmat
    Guest
    Quote Originally Posted by sNarFy
    Ini macam punya olang pon ada ka?
    Manusia yg bodoh dan sombong...
    Tak mahu bertanya sebelum invest dan join mana2 program....

  6. #6
    puteri_alexandria
    Guest
    ini la die org gile duit !!!!...........kekeke...sabo je la tok mat .....

  7. #7
    tokmat
    Guest
    Quote Originally Posted by puteri_alexandria
    ini la die org gile duit !!!!...........kekeke...sabo je la tok mat .....
    aku memang tak puas hati kalau orang maki aku atas kesalahan yg aku tak buat...
    sblm ni dia PM aku, ada ayat yg maki juga...
    aku minta maaf semua..
    tapi dibalasnya dengan ayat2 tersebut....
    aku memang tak boleh tahan punya....
    aku pun post lah kat sini....

  8. #8
    srilayang_9274
    Guest
    banyak bersabar k tokmat.. nanti pedang thundercat2 jd panjang... hehe

  9. #9
    zafferi
    Guest
    Quote Originally Posted by tokmat
    aku memang tak puas hati kalau orang maki aku atas kesalahan yg aku tak buat...
    sblm ni dia PM aku, ada ayat yg maki juga...
    aku minta maaf semua..
    tapi dibalasnya dengan ayat2 tersebut....
    aku memang tak boleh tahan punya....
    aku pun post lah kat sini....
    sabar tokmat..
    langkah bijak ko post ape yg dia PM..
    jgn amik hati sgt ngn org mcm nie..
    moga allah permudahkan urusan tokmat dan member kite sorng nie..


  10. #10
    tokmat
    Guest
    Quote Originally Posted by zafferi
    sabar tokmat..
    langkah bijak ko post ape yg dia PM..
    jgn amik hati sgt ngn org mcm nie..
    moga allah permudahkan urusan tokmat dan member kite sorng nie..

    Kalau nak tahu, inilah PM pertama dia.....

    celaka ko aku labur bayar kat ko !! 1 sen haram jadah pun tak dapat !! sial ko !!



    6/3/2006
    07:18 Payment Made 62498XXXX Gold -0.017249 2685644 11.00 USD 637.70
    To: Global-egold.com
    Memo: Global-egold.com Sign-Up payment from XXXXXXXXX
    6/3/2006 mad.gif
    Ini pulak balasan aku kat PM dia....

    sat ye...
    ko marah aku ke ni?
    siap meyumpah kat aku?
    ko join under aku ke?
    la ni aku bercuti di Labuan...
    kalau ko betul join under aku...
    kenapa tak bagi tahu....
    PM aku lah....
    aku tak sempat nak check history egold aku...
    aku surf sekejap je....
    maaf jika buatkan ko marah dgn aku...
    kalau ko betul ada masukkan $4.00 kat akaun aku...
    nanti aku pulangkan $4.00 tu kat akaun ko semula....
    maaf sekali lagi...
    aku harap...
    sebelum ko join apa2 program... ko kena fahamkan betul2 program tersebut ye...
    terima kasih sekali lagi.


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
Closed Thread
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts